Kertokaa miksi yh-äiti ei kelpaa...

Viestiketju alueella 'Isät' , aloittaja äityli72, 30.01.2007.

 1. miesvain

  miesvain Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  25.04.2014
  Viestejä:
  250
  Saadut tykkäykset:
  14
  nyxäni oli pitkään yh, kunnes omat lapsensa kasvoivat aikuisiksi. Nyt rakastaa minun vkl-lapsia kuin omiaan.
  Voiko ihanammin päivän enää alkaa...
   
  #176
 2. jonsku k

  jonsku k Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2009
  Viestejä:
  9
  Saadut tykkäykset:
  0
  En viitsi kahlata koko ketjua läpi. Joten omat ajatukset ja mitä keskustellut.

  4 lapsen isänä ja yhden 4 lapsen yh-äidin ystävänä voisin sanoa, että ei se mahdotonta ole. Ainakaan minulle olisi.
  Kumminkin tiivissä perheessä olleena tiedän, että se ulkopuolisena olon vaara on hyvin suuri. Olo on kuin olisit vieraassa paikassa vaikka kuinka rakastaisitte toisianne. En väitä, että aina on näin. Se riippuu juuri siitä miten lapset hyväksyvät toisen. Olkoon mies tai nainen. ns kotiutuminen vieraiden ihmisten keskelle yhtäkkiä loppuelämäksi ja kenties haudata ahaaveet omasta lapsestakin.
  Silti perheessä on omat tapansa ja kulttuurinsa ja niiden opettelu vie aina aikansa. Uusi tulokas kokee myös ulkopuolisuutta, sillä tunteet vieraisiin lapsiin eivät syty hetkessä ja hyvin vaikeaa ja aikaa vievää, että ne sitten lopulta ovat intessiivisiä tunteita puolin ja toisin. Oln joskus kuvitellut toisen naisen vaimoni asemaan, kun on mennyt huonosti, ja vaikeaa sekin oli, kiukusta huolimatta. No ehkä tuo kuvittelu oli se jokaavioliiton pelasti.
  Näin miehenä, olisin tavallaan toisen miehen reviirillä, sillä olisihan tällä lapset ja oikeus heihin, tiiviit suhteet( toivoaksen) jne. Eli olisin aina kumminkin kakkonen. Se ei jotenkin riitä monelle miehelle elämäntehtäväksi. Jo primitiivistä ajoista se suvunjatkaminen on se perusasia miksi elämä taistelee täällä. Se on elämän ainoa perusajatus ja vaisto.

  Lapsettomalle 4 lapsen perheeseen tulo voi olla yksinkertaisesti liikaa ja se vaatii jo aikamoisen persoonan ja luontaisen suhtautumiskyvyn.
  lasta kun ei huijata tunneasioissa.
  Kyse ei ole miehistä, vaan sama pätee naiseen.
  Jos joutuisin yksinhuoltaja isäksi, en edes yrittäisi saada naista perheeseen. Liikaa vaadittu. Tosin kotona enää kaksi teinipoikaa ja muksut toivottavat vaikka poron tervetulleeksi. Silti ymmärrän vaivautuneisuuden.
  Kenties, jos voisi pitää suhdetta uuteen niin, että toinen halutessaan osallistuu perheeseen ja asiat tapahtuvat ajan kanssa automaattisesti jos ovat tapahtuakseen. Ilman painetta.
  Päätöksenä se on usein liikaa vaadittu toiselta. Ota tai jätä.
   
  #177
 3. bonabon

  bonabon Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  05.03.2017
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  1
   
  #178
 4. MammaToBe2018

  MammaToBe2018 Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  10.09.2018
  Viestejä:
  7
  Saadut tykkäykset:
  2
  Miehistä sen verran tiedän (kaveripiirin) että kun vaimot pyytää vapaa-aikaa niin miehet lähtee baariin etsiskellee naikkosia ja oon itsekin tätä ollut todistamassa. Siinäkö sitten jätät kahden lapsen äidin yh:ksi vasikoimalla vai murehdit omassa päässä näkemisiäsi?!
   
  #179
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti