Kesäinen kalavale.

Viestiketju alueella 'Eroottiset tarinat' , aloittaja r u u s a, 04.05.2010.

 1. r u u s a

  r u u s a Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  07.01.2005
  Viestejä:
  16 460
  Saadut tykkäykset:
  135
  Tää on herkkunetissä roikkunut jo jonkin aika, mut olkoot nyt sit täälläkin. :D

  Nainen teki pyyhkeestä mytyn, asetti sen päänsä alle, oikoi jalkansa reunan yli ja etsi selälle mukavaa asentoa. Väsytti. Hetki sitten oli syöty rannalla eväät, pulahdettu uimaan ja aurinko lämmitti mukavasti. Siiman tasainen viuhahtelu ja kelan surina rauhoittivat, vene keinui hiljalleen, korvan vieressä aalto liplatti laitaa vasten ja nainen vajosi yhä syvemmälle, viimein nukahtaen.

  Lämmintä. Rauhallista. Alavatsaa kutitteli. Säärtä hipoi jokin. Nousten ylemmäs, reidelle. Siirtyen ulkosyrjältä sisemmäs... Nainen esti torkuksissa parempaa asentoa, levitti jalkojaan antaen kosketukselle tietä, mutta se jäi paikalleen. Nainen ynähti tyytymättömänä ja siirsi kättään jalkoväliin. Painoi sormilla klitoristaan ja nautti...

  Ja kuuli. Tuttu ääni, sihahdus ja sen päälle tuoksu... tupakan. Nainen valpastui. Muisti, missä on. Nolostui. Piti silmänsä tiukasti kiinni, teeskenteli nukkuvaa ja antoi käden liukua hävyltään... Yritti nähdä ripsien lomasta, olivatko miehet huomanneet.

  Toinen tupakoi keulassa. Piti röökiä nyrkkinsä suojassa, ettei merituuli lennättäisi kipinöitä polttamaan siimaa poikki. Nainen käännähti yhä nukkuvaa teeskennellen. Perässä oli toinen, elehti juuri toiselle jotain, ja liikutti jälleen jalkaansa, hiveli sillä tytön reittä uudelleen... Naisen mahanpohjaa kouri, aistimus iholla sai karvat pystyyn, huulilta purkautui huokaus... Panetti. Hiveästi. Ja siinähän niitä olisi kaksi... nyt piti vain uskaltaa.

  "Hei, tekee mieli, heitätkö mullekin?", kysyi nainen ja kääntyi takaisin keulan suuntaan. Mies säpsähti, mutta virnistäen kaivoi toisen askistaan, sytytti ja ojensi.

  "Tekee mieli, muutakin", murahti mies perässä. Ja jalka katosi, tilalle siirtyivät sormet, hivellen reittä ylös asti, vatsan yli ja leualle, vetäen naisen hiukset kasvoilta, nainen kohtasi kysyvät silmät.

  Nainen nousi, vilkaisi ympärilleen. Ja istuutui penkille, levitti jalkansa perän miestä silmiin tuijottaen ja kiskoi muutamalla rajulla vedolla veneen vauhtiin joka upotti sen tukevasti rannan kaislikkoon. Näkymättömiin muilta.

  Nainen mietti. Mahdollisuuksia oli paljon. Ajatus pitkästi nautiskelusta ennen naintia houkutteli, mutta paikka ei suonut mukavuutta. Vene oli ahdas ja kiikkerä, aurinko poltti ja paarmat muistuttivat todellisuudesta. Olisi paras vaan mennä suoraan asiaan, esileikkiähän oli jo torkuilla saatuakin.

  Nainen nosti kätensä niskalleen avaten bikinien nauhan. Antoi liivinkuppien tipahtaa roikkumaan vatsalleen, kurkkasi taakseen, pyysi päänliikkeellä takana olevaa miestä lähemmäs. Toinen lähestyi myös. Asettui reisen väliin ja ojensi kätensä naisen lanteille, veti housuja alemmas, antoi tukea kädellään kun nainen nousi hieman, että ne sai takamuksen ohi, nilkkoihin, nainen potkaisi ne kauemmas. Takana tuntuivat kädet jotka avasivat viimeisenkin narun ja nainen oli alasti.

  Istui seuraten, kun miehet riisuutuivat. Nauttien näkemästään. Ruskettuneet käsivarret, hieman vaaleampi vatsa, voimakkaat reidet, enemmän karvoja, vähemmän karvoja ja kaksi täydessä mitassaan seisovaa kyrpää. Kummatkin kosketusetäisyydellä. Nainen ei malttanut, vaan koski, otti kiinni, runkkasi kumpaakin muutaman vedon, kumartui nuolaisemaan terskanpäätä, maistoi, kuivuneen meriveden ja sperman, tunnusteli kielellään, vuoronperään.

  Tuntien samalla kädet vartalollaan. Rinnoillaan, niskassa, pakaroilla, hävyllä, sormet pillussa, kiihottavasti joka puolella, hyväillen, kiihottaen naisen uudelleen täyteen kiimaan... valmiiksi mihin vaan.

  "Naitte mua yhtäaikaa" Kysyi nainen. Kysyi, vaikka käsky se oli. Odotti, miehet pääsivät nopeasti sopimukseen, Toinen vielä varmisti, "Sä tarkoitat tänne" kädellään näyttäen ja hivellen naisen pakaroita. Nainen nyökkäsi eikä voinut olla hymyilemättä miehen ilmeelle. Ojensi kätensä ja veti miestä lähemmäs, näykkäsi huulesta ja livautti kielenkärkensä huulien välistä suuhun, taivutti niskaansa ja otti vastaan suudelman, rajun ja vaativan.

  Toinen miehistä asettui makuulle, nojaten käsivarsiinsa, nainen siirtyi varoen päälleen, upotti vielä pari kertaa kyrvän syvälle kurkkuunsa ja istui sitten sen päälle. Antoi terskanpään hyväillä hetken klitoristaan ja sitten upota sisään. Syvälle. Liikkui, ylös, alemmas, alemmas, työnsi häpyään vasten miestä, tuntui hyvältä. Nainen kumartui lähemmäs miehen kasvoja, näykki huulia, korvaa, kaulaa, tarjosi nänniään huulille, kielelle, hampaille.

  Ja tunsi toisen tulevan taakseen. Hyväilevän selkää, pakaroita, hivelevän niiden väliä, levittävän niitä. "Odota, mulla on kassissa huulirasvaa" ynähti nainen ja kaivoi esiin monikäyttöisen vaseliinipurkin ojentaen sen miehelle. Nainen liikutti varoen lantiotaan, nautti paksusta kyrvästä sisällään, odotti, tunsi sormet levittämässä rasvaa, hivelemässä, työntymässä varoen sisään...

  Ja kumartui alemmas, tarjosi peppuaan paremmin tarjolle. Alla oleva mies pysäytti naisen liikkeen ottamalla lantioilta, "hsss, hidasta, ei pidetä kiirettä". Siirsi kätensä levittämään pakaroita. Tarjosi toiselle, naisen mahanpohjassa kutitti, tilanne oli kiihottavampi kuin mikään aiemmin. Ja mies oli takana. Kumartui lähemmäs. Nainen tunsi terskanpään työntyvän reiälleen. Työntävän. Vaativan. Tahtovan sisään. Ja pakarat olivat avoinna, miehellä esteetön näköala, kyrpä alkoi upota sisään. Hitaasti ohi piukan sulkijalihaksen. Nainen jähmettyi paikalleen. Tunnusteli, odotti. Pako välähti hetkeksi mieleen. Olo oli valmiiksi täysi, ajatus toisesta kyrvästä sisällä sai hetkeksi pelkäämään. Mutta mies oli varovainen. Odotti, antoi suolen tottua ja venyä ennen kuin painautui syvemmälle.

  Ja alla oleva hivutti kätensä naisen lanteita ylös, käsivarsille. Hyväili tyynnyttäen. Nosti hieman ylemmäs ja imaisi nännin suuhunsa. Nainen painoi taas häpyään kiinni mieheen. Mies takana pysyi paikallaan, odotti, antoi naisen sanella rytmin. Nainen tunsi kyrvän pillussaan. Painautuessaan sitä vasten vetäytyi mies takana. Ja kun nainen nosti takapuoltaan voidakseen painautua uudelleen alas, työntyi toinen kyrpä armahtamatta sisään. Tunne oli mieletön. Kiihotus jatkuva. Ei ollut hetken odotusta, kuten normipanossa. Nainen huohotti ja liikkui voimakkaammin. Vatsanpohjaa kutitti, kuumotti, liike tuli jo luonnostaan ja miehet auttoivat, pitivät kiinni, nostivat, työnsivät, päästäkseen itsekin porautumaan yhä uudestaan syvempään... nainen tunsi miten kyrvät hieroivat toisiaan välilihan läpi, ajatus sai viimeisetkin itsehillinnänrippeet katoamaan ja nainen uikutti, yritti tarjota painautua yhtä aikaa lähemmäs kumpaakin kyrpää. Mahanpohjan kutina voimistui, voimistui, nousi ja laajeni ja lopulta räjähti alkukantaiseksi sykkeeksi, mikä sai naisen huutamaan ääneen, menettämään ruumiinsa hallinnan, kohdun sykkimään ja ottamaan vastaan allaolevan viimeiset rajut työnnöt, mies takana taas pysähtyi hetkeksi, odotti ja työntyi vielä kerran syvään, samalla purkautuen. Nainen tunsi lämpimän sperman leviävän sykkeessään, posken alla kohoili rinta, selässä kuuma hengitys, lanteilla yhä tiukasti pitävät kädet...

  ...ja mereltä kantautui lähestyvää moottorinsurinaa. Nainen avasi silmänsä, haukotteli, heräili. Huomasi auringon painuneen jo alemmas, pian olisi kai aika lähteä kotiinpäin.

   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #1
 2. r u u s a

  r u u s a Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  07.01.2005
  Viestejä:
  16 460
  Saadut tykkäykset:
  135
  Kaikkea jännää sitä löytääkin kun vähän penkoo. :LOL:
   
  #2
 3. AinaAnnina

  AinaAnnina Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  28.12.2017
  Viestejä:
  38
  Saadut tykkäykset:
  10
  Hui. Kiihottava! Kesä tulee!!!
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #3

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti