Kesäkuiset 2020 <3

Viestiketju alueella 'Odotusaika' , aloittaja Mini-n-n, 25.09.2019.

 1. Effis

  Effis Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  31.08.2019
  Viestejä:
  286
  Saadut tykkäykset:
  140
  Ahhhhhh laitoksen pikkujoulut :rolleyes: sus siunaa, vältän jos voin. Näissä oloissa mua ei sais kirveellä uhatenkaan laivalle, kun muutenkin tuun herkästi merisairaaksi :LOL: @HemuliHoo oot kyllä Super-nainen jos sinne päädyt! :D

  Hittolainen aamulla tuuletin sitä pahoinvoinnin helpottamista,mutta sieltä se taas saapui illan kanssa käsi kädessä... :confused: kapteenin lokiin on kirjattu tänään 8. Perättäinen pahoinvointipäivä ja mä ihan totta voisin jo voida paremmin. Luin juuri päiväkirjamerkintöjä esikoisen raskaudesta, ja silloin "pahoinvointi" (eli ui oi, nyt tuntuu vähän pahalta - meni jo.) helpotti 9+ viikolla. Pliispliispliis helpottaa nytkin jo sillon... Tai Pliispliispliis vähän aiemminkin voi, sinne on kuitenki vielä puolitoista viikkoa aikaa. o_O
   
  #576
 2. Mohan

  Mohan Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  29.07.2019
  Viestejä:
  179
  Saadut tykkäykset:
  183
  Äh, minä olen vähän jopa ”kateellinen” teidän pahoinvoinnille, minulla kun ei ole juuri mitään oireita! :confused: Välillä tuntuu, että tokkopa tuolla mitään on edes mukana, kun oireita ei ole (n) Tänään ensimmäinen päivä, kun alavatsakipuja ei ole ollut. Ainoa oire tällä hetkellä on oikeastaan vain arat rinnat! Perjantaina teen vikan digin, haluan nähdä sen 3+, viime pe kun oli vasta se 2-3vko. 11.11. on sitten varhaisultra, ja siihen asti pitää kyllä jännittää, että mitä siellä on vai onko mitään.
   
  #577
 3. Lennis

  Lennis Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  18.01.2015
  Viestejä:
  656
  Saadut tykkäykset:
  158
  Minullakin alkoi tulla oireita vasta 6+ viikoilla. Eikä niitä nytkään hirveästi ole, 6+6 tänään. Muutaman kerran oksentanut ja ollut huono olo. Rinnat kipeät. Nekään ei niin kipeät kuin esikoisesta.
  No, iltapäivällä se ultra, sitten selviää (y)
   
  • Tykkään Tykkään x 2
  • List
  #578
 4. MariCarina

  MariCarina Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  06.09.2019
  Viestejä:
  16
  Saadut tykkäykset:
  4
  @Mohan , Mullakaan ei ole yhtään mitään muita oireita kuin silloin tällöin rinnat arat, ei yhtikäs mitään muuta ja menossa 7+4 kaiketi, huomenna to olisi ultra, pelottaa ja jännittää niin kovin...minäkin haluaisin kokea edes yhden puklun että vois tuumia siellä masussa jotain möngertävän...

  @Effis , joo kyllä tää itteensäkin aina välillä laittaa naurattmaan tää touhu, tosiaan ihan oikeesti täällä kun meinaat tehdä jotain niin kirjaimellisesti se suku tekee sen sun kanssa, välillä söpöä, välillä niin rasittavaa..espanjalainen anoppini on kyllä ihana, kysyy 3-5 krt päivässä kuinka voin, vastaus joka kerta hyvin, ei oireita..tekis mieli sanoa että mä voin sitten laittaa viestiä kun jotain tuntemuksia ilmaantuu mutta siitähän menis herne nekkuun.

  Mies on pienestä kylästä kotoisin ja siellä jo koko kylä tiesi ennen kuin tulin raskaaksi että yleensäkin halutaan vauvaa ja kuinka ärsyttävää olikin pankin jonossa vastailla että joko olet raskaana, voi voi, kun noilla ikälukemilla ja suomalaisilla geeneillä ei tullakaan niin vireästi paksuksi kuin heidän jotka pamahtaa paksuksi varmaan ilman seksiäkin.. =)

  Tosiaan huomenna sitten lähtee sinne ultraan miehen lisäksi anoppi ja appi ja miehen sisko, ou jee...
  Mä oon vielä sen tyylinen luonteeltani et jos kävis niin ettei siellä enää olisikaan mitään niin haluaisin vain lähteä yksin kävelylle tai hautautua yksin hetkeksi peiton alle, ehei, se ei olisi mahdollista vaan sitten sitä veivattaisi koko loppuilta että miksi nyt kävi näin surkeasti...

  Onhan tällä kääntöpuolensa, toisinaan olen maailman kiitollisin super tiiviistä perhesusteesta ja siitä että aina on ihmisiä jotka välittää ja auttaa...

  Tuo sukupuolen tiedon saaminen ois kyllä itseasiassa varmaan ihan kiva sillä ilmapallojutulla, eka siis ultra ja hoitajat sitten tekee sen yllärin vanhemmille, tulishan siitä poksautuksesta kiva muisto vaavelillekin nähtävksi aikanaan..


  Kertomisesta, tosiaan miehen puolen suku on tiennyt koko ajan, suurin piirtein tietävät jokaisen seksi kerrankin, täällähän on pyhähäväistys salata mitään ja puhutaan välillä niin ronskeistakin yksityisasioista koko suvun kuullen että mulla välillä posket punoittaa mutta esim omille suomalaisille vanhemmilleni en ole vielä kertonut...en tiedä miksi se jännittää enemmän...ajattelin että josko ehkä suomalaisena isänpäivänä tms... jouluun asti en voi odottaa koska työni vuoksi minun on pian alettava jo varoittelemaan asiakkaitani että tulee ensi kesänä pieni tauko mahdollisesti palveluun...

  BTW, täällähän äitiysloma on ruhtinaalliset 4 kuukautta, tuntuu niin hurjalta laittaa 5kk ikäinen nakero jo hoitoon mutta minkäs teet...
   
  #579
 5. Ofelia88

  Ofelia88 Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  26.10.2019
  Viestejä:
  8
  Saadut tykkäykset:
  5

  Kiva, kun liityit keskusteluun Paniini! Itsellä sama, ei tee mitään mieli, eikä mistään huomaa raskaanaoloa. Herkästi ajatukset kyllä vaikuttaa oloon, siksi pyrkii elämään mahdollisimman normaalisti, joskin syöminen on ollut lähinnä pienempiä annoksia juuri edellämainitun syyn takia.

  Alan epäilemään, olenko ollenkaan, mutta en valita. Sinällään huonon elämäntilanteen takia ei olisi katastrofi, vaikka en olisikaan. Mutta tahtoisin silti saada asiaan varmuuden, joten raskausajan varhaisultraan tekisi mieli mennä. Oletteko te muut käyneet?
   
  #580
 6. Elsaalviina

  Elsaalviina Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  07.02.2012
  Viestejä:
  100
  Saadut tykkäykset:
  24
  @Ofelia88 meen ensi viikon tiistaina. Täällä pääsee kunnallisen kautta varhaisultraan kaikki raskaanaolevat. Jännittää kyllä että mitä siellä näkyy vai näkyykö mitään.
   
  #581
 7. Mammakatri

  Mammakatri Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  11.04.2019
  Viestejä:
  302
  Saadut tykkäykset:
  143
  Soittelivat neuvolasta äsken.
  No, sitähän asiaa oli, että kun aikaisemmin oli puhe, että olisi nt-ultran yhteydessä lääkäri samalla. Siksi, koska nipt-tutkimus vaatii sen lääkärillä käynnin ja lääkärin ultrankin kai (viimeeksi ainakin näin).
  Ei olekaan aikoja niin, että hoituisi nuo samalla kerralla.
  Ne on sitten eri kerralla kahden päivän välein.

  Kyllä mun kovasti tekisi mieli käydä noita ennen ultrassa, mutta nyt ei oikeen ole varaa laittaa noin 200e ultraan. Ehkä mä luotan nyt sykkeiden kuulumiseen, että siellä joku pieni otus kasvaa.
   
  #582
 8. Mammakatri

  Mammakatri Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  11.04.2019
  Viestejä:
  302
  Saadut tykkäykset:
  143
  Toi olisi kyllä hyvä, jos kaikkialla olisi noin.
  On kurjaa, kun joskus tuulimunat ja keskeytyneet keskenmenot näkyy vasta nt-ultrassa.
  Noin voisi jo useampi viikko ennen saada tietää, että vauvaa ei tulekaan.
   
  #583
 9. Effis

  Effis Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  31.08.2019
  Viestejä:
  286
  Saadut tykkäykset:
  140
  @MariCarina ymmärrän, miten tollanen on tavallaan sekä ihanaa että kamalaa. Onhan se kiva, kun muut on niin kiinnostuneita, avoimen välittäviä ja osallistuvia. Kun Suomessa monesti ihmiset vaan mököttää poteroissaan. Ja meilläkin miehen kanssa on tosi minimaaliset tukiverkot sukulaisista, niin välillä kaipais sitä, että ois niitä kanssaintoilijoita. Mutta. En mä kyllä ehkä kestäis, jos yrityksestä tietää kaikki ja seksikerroista voi puhua anopin kans :LOL: oon kai tässä asiassa tyypillisen jäykkä suomalainen :LOL:

  Mulle oli kamala sokki jo, kun esikoisesta anoppi kyseli yrityksen pituutta (joka oli ehkä 2 viikkoa:LOL:) kahvipöydässä. En tienny yhtään mitä sanoa tai edes mihin katsoa :ROFLMAO:
   
  #584
 10. taatelinen

  taatelinen Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  05.09.2019
  Viestejä:
  175
  Saadut tykkäykset:
  106
  @MariCarina onpas siellä tosiaan erilainen kulttuuri :LOL: Kuten @Effis mainitsi, kuulostaa saamaan aikaan ihanalta ja kamalalta. Tykkäisin varmaan hyvien asioiden kohdalla, mutta... Itse olen kyllä varsinkin vastoinkäymisten suhteen niin yksityinen, että ahdistaa ottaa edes miestä mukaan ultraan, jos siellä tuleekin huonoja uutisia :oops: Tykkään käsitellä vaikeat asiat ensin itse ja vasta kun olen toipunut, kerron tapahtuneesta läheisille.
  Omille vanhemmilleni en haluaisi kertoa ollenkaan, kun tiedän että siitä alkaa kauhea holhoaminen ja varsinkaan oma äitini ei oikein osaa kunnioittaa asettamiani rajoja. Huoh. Mutta varmaan kerrotaan silti heille ennen joulua, koska varmasti huomaisivat etten joulupöydässä syö mätiä ja graavikalaa, jotka ovat yleensä suosikkini ja niitä ostetaankin reilusti ihan minua varten :whistle:
   
  #585
 11. Effis

  Effis Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  31.08.2019
  Viestejä:
  286
  Saadut tykkäykset:
  140
  @taatelinen jännä, kun sanoit mäti ja graavikalaa... Tuli niin hullu mieliteko juuri niihin. Ja siis tässä taas tää hulluus: tiedän, että jos kumpikaan ko asioista vahingossakaan sattuis nyt suuhun, niin oksentamisesta ei tulis loppua o_O eilenki kroppa valehteli mulle, että haluaa täytetyn patongin. Sit se majo siellä välissä :sick: taistelin 1/3 ja meinasin kuolla.

  Me kerrotaan mun isälle (ainoa elossa oleva vanhempani) varmaan joulun alla, koska hän on sairas eikä enää parannu, joten ei tiedetä kuinka kauan saa uutisista meidän kanssa iloita. Mutta kiva on kuitenkin päästä kertomaan :) miehen vanhemmille lykkään kertomista hanaan tulevaisuuteen. Ehkä joskus keväällä :) ei asuta samassa kaupungissa ja muutenkin haluan edetä rauhassa "selville vesille" :)
   
  #586
 12. Elsaalviina

  Elsaalviina Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  07.02.2012
  Viestejä:
  100
  Saadut tykkäykset:
  24
  Niinpä! Tämä on aika uusi juttu täällä. Luin lehtijuttua tuosta ja siinä sanottiin että varhaisultra ei lisää kustannuksia, mutta lievittää tulevien äitien pelkoja ja huolia raskauksien suhteen ja myös edesauttaa konkretisoimaan raskauden jollon esim tupakoivat tai päihteitä käyttävät äidit voisi helpommin lopettaa niiden käytön.
  Tosin aika pieni paikkakunta missä asun ja syntyvyys laskussa, varmaan erilailla mahollisuuskin ottaa vastaan kun isommissa kunnissa?
  Ois kyllä hienoa jos kaikkialla pääsisi kunnallisen kautta varhaisultraan.
   
  • Tykkään Tykkään x 3
  • Ihana! Ihana! x 1
  • List
  #587
 13. Puuvilja

  Puuvilja Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2019
  Viestejä:
  38
  Saadut tykkäykset:
  6
 14. Elsaalviina

  Elsaalviina Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  07.02.2012
  Viestejä:
  100
  Saadut tykkäykset:
  24
 15. Effis

  Effis Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  31.08.2019
  Viestejä:
  286
  Saadut tykkäykset:
  140
  @Lennis miten meni? Mä täällä koko päivän oon jännittänyt :LOL:
   
  #590
 16. Mohan

  Mohan Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  29.07.2019
  Viestejä:
  179
  Saadut tykkäykset:
  183
  Mulla alkoi pieni rusehtava tiputtelu (n) Oliko muilla 5+5 aikoina tullut? Jännittää taas entistä enemmän (n)
   
  #591
 17. Lastunen

  Lastunen Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  21.07.2019
  Viestejä:
  93
  Saadut tykkäykset:
  99
  Sori kun olen pitänyt hiljaiseloa, nyt taas langoilla mukana :rolleyes: sori @Lennis, spoilaan tähän väliin omia ultrakuulumisia :ROFLMAO:

  Mulla oli ihan älytön keskenmenon pelko. Mulla on ollut voimakkaita raskausoireita ja pahoinvointia, mutta ei kuitenkaan oksentamista kertaakaan. Mutta siis huimausta tosi pahana, etomista 24/7, järkyttävä turvotus etenkin iltaisin.

  Kävin siis pari viikkoa sitten julkisella ultrassa, sikiö vastasi viikkoja 6+4, mutta sykettä ei havaittu vielä. Oletin sen olevan ok, mutta kun yhtäkkiä pari päivää sitten _kaikki_ oireet loppui kuin seinään, olin ihan varma että se oli tässä sitten. Ei sitten minkäänäköistä tuntemusta tai oiretta, tuntui ihan tyhjältä. Mulla on huomenna eka neuvolakäynti, mutta oli pakko päästä yksityiselle ultraan. Itkin koko aamupäivän tätä epäonnistumista, mutta tänään ultrassa selvisi, että sikiö vastaa 8+2 (eli se mitä julkisen ultran mukaan pitäisi ollakin nyt), sydän löi hienosti ja kaikki rakenteet olivat normaaleja. Voitte varmaan kuvitella, miten onnellisia ja iloisia tällä hetkellä ollaan :love::love:
   
  • Ihana! Ihana! x 5
  • Tykkään Tykkään x 2
  • List
  #592
 18. vilkevälke

  vilkevälke Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  16.10.2019
  Viestejä:
  44
  Saadut tykkäykset:
  9
  Mulla on tullut ihan randomilla kahtena päivänä pientä vuotoa. Siis sen alun tiputtelun jälkeen. Voisiko olla vaan jotain limakalvoilta peräisin olevaa tms?
   
  #593
 19. vilkevälke

  vilkevälke Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  16.10.2019
  Viestejä:
  44
  Saadut tykkäykset:
  9
  Huh että teitä on peloteltu! Onneksi kaikki oli kuitenkin hyvin :love: Mä ymmärrän niin hyvin tuon pelon, mäkin just varasin uuden ultran lauantaille vaikka oon jo nähnyt sykkeen pari viikkoa sitten. Jotenkin tää oireiden vähäisyys ja vaihtelu saa jännittämään.
   
  #594
 20. Effis

  Effis Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  31.08.2019
  Viestejä:
  286
  Saadut tykkäykset:
  140
  @Lastunen voi kamalaa mikä stressi onneksi kaikki oli nyt hyvin :love: ihanaa :love:

  @Mohan mulla oli vuotoa tasan 5+5. Sitä tili koko päivän pyyhkiessä ja vuoto oli punaista, reilusti liman seassa. Tiputtelu ja kevyen vuodon väliltä. Ilmeisesti oli peräisin limakalvoilta, koska kohdusta ei tullut ja nappula voi oikein hyvin mahassa :love:
   
  #595
 21. Lastunen

  Lastunen Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  21.07.2019
  Viestejä:
  93
  Saadut tykkäykset:
  99
  Joo se on niin piinaavaa! Vaikka ajattelen monia asioita järjellä, niin silti ei tällä vaan mitään voi. Vaikka ymmärrän, että oireet vaihtelee ja voi jopa hävitä, ei se tarkoita mitään. Mutta tottakai se väkisinkin laittaa miettimään, että onkohan siellä mitään. Sitä käy niin lyhyessä ajassa niin monia pelkoja ja eri tuntemuksia läpi, että huhhuh. Tsemppiä lauantaille, kerrothan sitten heti, mitä näkyi:love:

  Oli kyllä kaikinpuolin antoisa lääkäriaika, kun hän oman alan asiantuntijana kertoi yksityiskohtaisesti kaikki rakenteet läpi. Sain myös mukaan kasan kuvia, joista jo hahmottaa kädet ja jalat karkealla tasolla :love:
   
  #596
 22. Lennis

  Lennis Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  18.01.2015
  Viestejä:
  656
  Saadut tykkäykset:
  158
  Täällä istutaan odottamassa omaa vuoroa ja sydän hakkaa varmaan 140, kun jännittää niin kovin! Minuutit matelee! Kyllä näin voi tuntua odottavan aika pitkältä :geek:
   
  #597
 23. Lennis

  Lennis Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  18.01.2015
  Viestejä:
  656
  Saadut tykkäykset:
  158
  Noniin. Ultrassa käyty. Kerroin lääkärille oireiden vähyydestä ja etenkin kun olin huolissani siitä, ettei pahoinvointia juurikaan ole, vaikka esikoisesta oksensin solkenaan.
  Lääkäri sanoi, että näin se vähän on, että kyllä se pahoinvointi usein toistuu seuraavissa raskauksissa, mutta katsotaan.

  Ruudulle tuli kuva, raskaus oikeassa paikassa. Ei ollut pelkäämäni tuulimuna, vaan siellä pieni sydän lepatti :barefoot: Laskettu muuttui päivällä, 19.6, koska karkausvuosi. Muuten vastasi suht kokoaan, vaikka varmaan ovis ollut myöhemmin, kuten epäilin. :giggle:
  Aivan mahtava fiilis!!! Nyt reissun jälkeen mennään yksityiselle kontrolliultraan lääkärin ehdotuksesta (y)

  Joten listalle Lennis la 19.6 (korjaus laskettuun).
   
  • Ihana! Ihana! x 4
  • Tykkään Tykkään x 2
  • List
  #598
 24. vilkevälke

  vilkevälke Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  16.10.2019
  Viestejä:
  44
  Saadut tykkäykset:
  9
  Niin ihanaa @Lennis, onnea!:love: Nyt halkaise helpotuksesta ja rentoudu, se jännittäminen on hurjan raskasta. Miksi muuten lääkäri ehdotti kontrolliultraa?
   
  #599
 25. Effis

  Effis Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  31.08.2019
  Viestejä:
  286
  Saadut tykkäykset:
  140
  @Lennis ihanaa :love: mä oon laskenut oviksesta itselle la 19.6., mutta kuukautisista on 15.6.,joka varmaan pysyy virallisena laskettuna aikana. Mutta ovulaatiosta laskien ollaan siis samalle päivälle odottamassa kääröä :love:
   
  #600
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti