Keskenmenon jälkeen kuumeilevat SYKSYLLÄ 2016

Viestiketju alueella 'Vauvakuume' , aloittaja Fujin, 27.07.2016.

 1. Vauveli vanhalle

  Vauveli vanhalle Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  07.02.2016
  Viestejä:
  740
  Saadut tykkäykset:
  419
  tupuna sun kannattaa pyytää uus lähete hcg:n mittaukseen. Mää aion tästä lähtien vaatia sitä joka raskaudessa. En jaksa sitä epätietoisuutta. Ja onneksi täällä näemmä saa heti kun pyytää.
   
  #101
 2. Haavekesä

  Haavekesä Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  13.07.2016
  Viestejä:
  158
  Saadut tykkäykset:
  27
  Mitenköhän pian kotitestin pitäis näyttää negaa onko sulla tietoa? Pitäisköhän tässä alkaa soittelee jo lääkäriin (n)
   
  #102
 3. Vauveli vanhalle

  Vauveli vanhalle Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  07.02.2016
  Viestejä:
  740
  Saadut tykkäykset:
  419
  Hmm, mää en oikeastaan tiedä. Osaisko joku muu vastata tähän? Muistaakseni Cb:n testien herkkyys on 25/tähän se yksikkö mikä se onkaan.

  Mää tein yksi perjantai plussan ja siitä seuraavana tiistaina hcg oli 30. Silloin Cb:n testi olisi näyttänyt vielä plussaa vaikka oli selvää, että kyseessä oli kemiallinen raskaus. Epätietoisuus on kauheeta, soittele huomenna neuvolaan. Tässä on kyllä paikkakuntakohtaisia eroja mitä täältäkin on saanut lukea. Joillekin vaan sanotaan, että tee testi parin viikon päästä uudestaan :/
   
  #103
 4. Haavekesä

  Haavekesä Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  13.07.2016
  Viestejä:
  158
  Saadut tykkäykset:
  27
  Juu ehkä mä soitan tuonne naistenpolille että milloin pitäis näyttää negaa. Tein juurikin clearblue testin.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #104
 5. tupuna08

  tupuna08 Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  12.07.2014
  Viestejä:
  26
  Saadut tykkäykset:
  8
  Aamulla soitan naistenpolille. Vaikka ei tässä varmaan oo mitään... eli viime tiistaina hcg oli enää sen vajaan 60 ja precheck haalistunut...vuoto alkoi keskiviikkona ja loppui sunnuntaina. Eilen ovistesti näytti kirkuvan punaista plussaa samoin tänä aamuna, prechekin rtesti näytti paljon vahvempaa viivaa kuin viime viikon testit...ilmottelen teille miten käy...
   
  #105
 6. tupuna08

  tupuna08 Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  12.07.2014
  Viestejä:
  26
  Saadut tykkäykset:
  8
  Tukin yksikseni koko keskustelun...en soittanutkaan kun rtesti näytti hentoista haamua enää aamulla...ovistesti selkeetä plussaa edelleen...kroppa taitaa olla aika sekasin..
   
  #106
 7. Vauveli vanhalle

  Vauveli vanhalle Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  07.02.2016
  Viestejä:
  740
  Saadut tykkäykset:
  419
  Onpas näemmä sekaisin. Ei näistä naisten hormooneista ota enää edes naiset itse selvää. Mulla oli viime torstaina kemiallisen vuodon vika päivä. Eilen tuli kunnon limat kerran vessassa, sen jälkeen ei mitään. Tein huvikseni ovistestin maanantaina eikä tullut hymynaamaa. Tein eilen eikä tullut silloinkaan. Jospa se olisi sitten ollut juuri tiistaina hymynaaman paikka tai sitten on vasta tuloillaan.
   
  #107
 8. Rouva Pii Poo

  Rouva Pii Poo Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  25.02.2016
  Viestejä:
  32
  Saadut tykkäykset:
  24
  Morjensta tas hiljaiselon jälkeen kaikki!

  Viime kuu meni vähän niinkuin Punaiselle Ristille, en saanut mitään aikaiseksi oikeastaan minkään suhteen. Oviksen tosin taisin bongata ekaa kertaa vuoteen, tai tikutellessa viiva oli ekan kerran yhtä tumma kuin kontrolliviiva. Luonnollisesti mies teki tuolloin jumalattoman pitkää päivää, eikä peitto juuri heilunut. Joten menkkoja tässäkin odotellaan, pms-oireet on ainakin alkaneet. Jos kierto pysyy siinä 28 kohdilla, niin seuraavan oviksen aikaan mies on työreissussa. Arvannette vitutuksen määrän? Mutta näillä mennään... Lisäksi mies tuossa taannoin ilmoitti, ettei aktiivisesti lasta halua tehdä vaan liikkuu ennemminkin tjot-linjalla. Oli aikamoinen shokki kuulla, että kyllä hän pärjää ilmankin, mutta jos kerta mä haluun niin... En oikein vieläkään tiedä, miten tähän suhtautua.

  VV: Muistan, että kyselit joskus näistä mun lyhyistä kierroista, kun sanoin että vaihdevuodet pukkaa päälle. Mulla on iänkaiken ollut lyhyt kierto, juurikin luteaalivaiheen osalta. Reilu puolitoista vuotta sitten alkoi ihan kunnon vv-oireet yöhikoiluineen ja kummallisine kiertoineen, välillä 15 päivää väliä vuodoilla ja välillä 60. En usko, että sulla sellaisia on ollut? Mulla sen kkm:n jälkeen gyne sanoi, että kierron alettua yhteys lapsettomuuspolille ja tsekataan ovuloinko edes, ja luteaalivaiheeseen mahdollisesti joku tukihoito. Meni nyt sinne pääsykin syksylle sen perkeleen kesäsulun takia. Oikeastaan se on ainut syy, miksi menkkoja odotan - pääsen asiaan perehtyneen ihmisen pakeille.

  Ja koska pms pukkaa päälle kuin tsunamiaalto, menen nyt syömään loput raparperipiirakasta. Yksi karkkipussi ei vielä riittänyt.

  PP kp 24
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #108
 9. Hantta81

  Hantta81 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  23.11.2005
  Viestejä:
  316
  Saadut tykkäykset:
  181
  Dpo5

  Oviksesta lähtien juilinu mahaa menkkamaisesti joka päivä ja nyt parin päivän ajan tykytelly tuolla keskellä ihan alhaalla. Melkein vois sanoo et alapässä! Sellanen puristava tunne. Kiristys lähinnä ehkä sitä tunnetta.. Tänään tuntu kunnon repäsy tuolla missälie! Vaikka oon yrittäny olla tutkailematta itteeni ja keskittyä muuhun niin noi tuntemukset tuntuu kaiken tekemisenki keskellä!
  Kahtena päivänä dpo3 ja 4 oli niin järkyttävä väsymys, vaikka eilen oli vapaapäiväkii ni silmät meinas väkisin mennä kiinni. Herätessä oli pää niin pöhnänen et melkein jo kuvittelin mulla olevan krapula! Unetki ollu tosi todellisia kahtena yönä peräkkäin!!
  Aivastelu on alkanu ihan tyhjästä. Vasta vähäaikaa sitte olin kipeenä ni tuntuu kyllä taas et flunssaa pukkais! Paleltaaki niin vietävästi :(
  On kyllä harvinaisen vahvat oviksen jälkeiset oireilut pitkästä aikaa. Saa taas liikaa toivomaan. Paskanmarjat! Kuitenkin pettyy monennenkohan kymmenennen kerran? Nyt on vuosi siitä kun viimeks raskauduin.. 19 pvä. Ja jos se olis menny niinkun kuuluu niin kohta kolme kuukautinen nyytti tuhisis tissillä..

  No ei auta kun odotella, yrittää ja toivoo sitä meille kaikille <3 Pientä nyyttiä! MEILLE KAIKILLE!! ♡♡♡♡
   
  • Tykkään Tykkään x 2
  • List
  #109
 10. sanzzes

  sanzzes Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  20.04.2016
  Viestejä:
  56
  Saadut tykkäykset:
  42
  Olikohan peräti 53 vai 54 päivää. Ikinä oo tuollasia lukemia ollut, melkein tuplasin normi kierron.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #110
 11. Fujin

  Fujin Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  13.01.2013
  Viestejä:
  609
  Saadut tykkäykset:
  105
  Heissan kaikki! Oon palannut taas koneen ääreen ja päivitin listankin. Hihkaiskaa jos jotain puuttuu tai on väärin.
  Menkat oli ja meni, kesti hurjat kolme päivää ja kaks päivää sen jälkeen tuli pyyhittäessä vähän jotain tuhrua. Eipä siis varmaankaan kovin paksua limakalvoa ollut ehtinyt muotoutua. Kivutonta ja helppoa ja naturally, tottakai ajattelen et olikohan nämä nyt ne valemenkat ja olenkin salaisesti raskaana.
  No ei tietenkään olleet enkä tietenkään ole, mutta nyt uudessa kierrossa kun taas puoliväli lähestyy niin pliispliis tule ovis tänne ja nappaa mukaasi yksi onnekas siimahäntä. Kp 7 tänään ja lemmmenleikit on aloitettu.

  Kaveriperheeseen syntyi tänään vauva. Siellä on odotettu ultrien mukaan tyttöä ja tänään syntyi poika. Pettymys paistaa äidistä kilometrin päähän ja ensimmäiset sanat kun se vastasyntynyt napero oli nostettu syliin oli et pitää tehdä vielä kolmas. Tuntuu niin pahalta kun itse ottaisi vaikka ne seitsemän veljestä kunhan pysyisivät hengissä kohtuajan. Kunhan raskaus edes alkaisi, kunhan se kestäisi, kunhan..

  Luin kaikkien jutut vaikken nyt olekaan niihin vastannut. Jättionnittelut plussaajille :love:
   
  #111
 12. Vauveli vanhalle

  Vauveli vanhalle Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  07.02.2016
  Viestejä:
  740
  Saadut tykkäykset:
  419
  Kiitos kun vastasit :)

  Mulla ei kierrot vaihtele muutamaa päivää lukuunottamatta. Lääkäri kiinnitti huomiota lyhyeen luteaalivaiheeseen ja vuotopäivien määrään (8-9).

  Yöhikoilua mulla kyllä on. Palelee aina paljon, kun menen nukkumaan ja sitten herään jonkun ajan päästä siihen, että oon hiestä märkä. Mutta en mää usko, että mulla vielä mitkään vaihdevuosioireet on.
   
  #112
 13. haaveilija-31

  haaveilija-31 Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2016
  Viestejä:
  555
  Saadut tykkäykset:
  416
  Voisin minäkin haluta etusivulle, kolmatta yritetään haaveilija-31/ 32v/ kkm 01/13, kem 09/2014, kem 04/2016

  kp 10 menossa, ovistesti vielä nega. Onneksi on aikaa vielä oviksen tulla :)

  Tsemppiä meille kaikille, ja tällä kertaa raskaudet saa kyllä jatkua loppuun asti ilman ongelmia!!! (y)(y)(y)(y)
   
  • Tykkään Tykkään x 3
  • List
  #113
 14. MamaBoo

  MamaBoo Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2015
  Viestejä:
  120
  Saadut tykkäykset:
  27
  Heippa vaan! Mä voisin myös liittyä listoille kun ei näköjään tärppi käynyt tässäkään kierrossa. Oletettavasti kp1 tulee olemaan tänään, aamulla tehty testi oli ihan puhdas nega. Oon käynyt täällä aina välillä piipahtamassa, mutta aktiivisempi kirjoittelu on jäänyt. Takana kaksi kaavinnoilla hoidettua keskeytynyttä keskenmenoa vuoden sisään ja nyt olisi tarkoitus ensi viikolla käydä yksityisellä lääkärillä tutkimusten aloitusta varten. Voin sitten tänne kertoa niiden etenemisestä. Ja ekaa yritetään. Tässä vaiheessa alkaa epätoivo jo hiipiä kun yritystä takana jo n. 1,5 vuotta (kkm jälkeen aina tosin pidetty pikkuisen taukoa).

  MamaBoo / 32v / kkm 10/15 & kkm 03/16
   
  #114
 15. Tukutuku

  Tukutuku Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  21.07.2016
  Viestejä:
  102
  Saadut tykkäykset:
  54
  Heippa,

  Vastailen tähän kun joku oli kysynyt ovulaatiosta keskenmenon jälkeen, hCG arvosta ja milloin rtestin piti olla nega yms

  Eli hCG.n pitää olla alle 5, jotta voidaan ajatella että uusi kierto lähtisi käyntiin ja ovulaatio voisi tapahtua. Poikkeuksia on mutta tämä on se yleisohje. Se että milloin ovulaatio tapahtuu kkm.n jälkeen niin riippuu kokonaan hormoneista ja sen ihmisen kierroista. Tämä on tähtitiedettä, jopa lääkäreille.

  Mun kohdalla kkm.n jälkeen noin 3 viikkoa niin rtesti näytti negaa, mutta ovistesti näytti vahvaa plussaa vielä pari viikkoa tämän jälkeenkin. Sitten vaikka rtesti oli nega tyhjennyksen jälkeen niin eihän se mulla tarkoittanut että kohtu ois tyhjentynyt vaan siellä oli jatkuvasti istukanpaloja. Lopulta ne poistettiin 9-10 viikon lääkäreiden jotlailujen jälkeen hysteroskopiassa. Ja tänä aikana vuodon enemmän ja vähemmän koko ajan. Koko kkm.n hoidossa meni se 11viikkoa suunnilleen.

  Meillä 3v takana yritystä ja seuraavakin kk menee vielä tauolla koska ollaan reissussa. Nyt kp 28 ja odottelen menkkoja, jotka saapunee kp31-34 välillä..

  Tsemppiä kaikille, olen kaikkien viestit lukenut kyllä mutta kirjoittelu jää vähemmälle kun netti toimii miten toimii täälläpäin maailmaa..
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #115
 16. Haavekesä

  Haavekesä Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  13.07.2016
  Viestejä:
  158
  Saadut tykkäykset:
  27
  Kiitos vastauksesta :) tosi ikävästi pitkittynyt sulla keskenmeno. Eli täytyy seurata omaa tilannetta. Mä niin haluisin johonkin jälkitarkastukseen...​
   
  #116
 17. tyyppinen

  tyyppinen Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2016
  Viestejä:
  157
  Saadut tykkäykset:
  62
  Itsekin mietin paljon tuota hcg:n laskua ja ovulaation mahdollisuutta. Mulla ei mitattu hcg:tä kuin keskenmenoepäilyssä eli kun vuoto alkoi. Arvo oli silloin 3000. Keskenmenosta nyt siis vajaa 4 vkoa ja menen ensi viikolla verikokeisiin jossa katsotaan tuo arvo. Nyt kyllä tosi voimakkaat pms-oireet jo monta päivää että oletan menkkojenkin alkavan alkuviikosta viimeistään.
  Omituista kun ei ollu tässä välissä mitään jälkitarkastuksia tms. Raskaus oli kuitenkin jo 11. Viikolla, kun keskenmeno alkoi.

  Miten teillä on keskenmenon jälkeen tulleet pms -oireet? Vai onko ollut ollenkaan?! Jotenkin ihan omituista kärsiä näistä hormoniheittelyistä..

  Plussatuulia kaikille! :)
   
  #117
 18. minttumar

  minttumar Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  05.05.2016
  Viestejä:
  467
  Saadut tykkäykset:
  246
  Äklövaroitus! Miulla on tänään ollu peräsuolessa elohiiri useampaan otteeseen. Mitä ihmettä tää on?!? :ROFLMAO::ROFLMAO:
   
  #118
 19. Vauveli vanhalle

  Vauveli vanhalle Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  07.02.2016
  Viestejä:
  740
  Saadut tykkäykset:
  419
  No se on jotain peräsuolivetoa mikä tarkottaa hyvää ovista ainakin mulla :ROFLMAO: Marraskuun jälkeen mulle on tullut se veto kolme kertaa ja niistä kaksi kertaa oon raskautunut.

  Tosin oon jälkeenpäin miettinyt, että yhdet menkat oli poikkeuksellisen runsaat, että olisko se ollut jonkun peräsuolivedon jälkeen (että jotain oli yrittänyt tapahtua).
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #119
 20. Fujin

  Fujin Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  13.01.2013
  Viestejä:
  609
  Saadut tykkäykset:
  105
  Kp 8 menossa ja äsken lähti sit kuitenkin ovistestitilaus vaikka vannoin, että en oikeesti tällä kertaa tikuttele menemään.. No niinpä niin..
   
  #120
 21. minttumar

  minttumar Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  05.05.2016
  Viestejä:
  467
  Saadut tykkäykset:
  246
  Eilen vaan ois pitäny olla jo dpo 2 tai 3. Vieläköhän se hyvän oviksen peräsuoliveto vois noin myöhään oviksesta olla? :ROFLMAO:

  Omanapa Tänään dpo 3 tai 4. Lämmöt nousussa ja aamulla tuli runsaasti oranssinpunasta/vaaleenpunasta valkkaria.. o_O
   
  #121
 22. Haavekesä

  Haavekesä Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  13.07.2016
  Viestejä:
  158
  Saadut tykkäykset:
  27
  Huoh . Kauhea masennus päällä sain tietää yhden tuttavan odottavan. Ihan alussa kyllä, mutta silti.pitäisi iloita toisen puolesta ja kyllä iloinen olenkin. Mutta suoraan sanoen vituttaa kun oma kroppa ei ole vielä keskenmenosta toipunut ja haluaisi jo päästä uuteen yritykseen... Aargh. ..:mad:
   
  #122
 23. Ripsi83

  Ripsi83 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  22.06.2016
  Viestejä:
  129
  Saadut tykkäykset:
  65
  Haavekesä, meillä kävi eilen yks tuttu, jolla jo maha näkyy. La joulu-tammikuun vaihteessa. Kyllä siinä ajatteli, että voi ku mullaki ois pieni tuola masussa. Joko sulla testi näyttää negaa?
   
  #123
 24. Haavekesä

  Haavekesä Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  13.07.2016
  Viestejä:
  158
  Saadut tykkäykset:
  27
  Ei näyttänyt tällä viikolla. Maanantaina alkaa 3 viikko. Jos ei näytä silläkään viikolla soitan naistenpolille että voitaisiinko katsoa että kaikki tullut ulos. Rusehtavaa vuotoa tulee välillä. Jos eivät suostu tarkistukseen. Niin harkitsen yksityistä. En nimittäin halua parin kuukauden päästä tietää että oho vielä raskausmateriaalia. Haluan tämän niin sanotusti pois päiväjärjestyksestä... juu tällä hetkellä ei oo helppoa toi toisten raskaus uutiset. Mä olin vielä jotenkin jo niin asennoitunut ettei tarvii kauaa töissä jaksaa et helmikuussa pääsee äitiyslomalle, mut paskat. .. ei asiat mee niinkin haluais. Nyt vaan toivon pienesti jos ens kesällä pääsis.......
   
  #124
 25. Ripsi83

  Ripsi83 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  22.06.2016
  Viestejä:
  129
  Saadut tykkäykset:
  65
  Kyllä minäki haluaisin tuossa tilanteessa hoitaa asian pois päiväjärjestyksestä, että pääsee uuteen yritykseen. Mä olin kans asennoitunu siihen, että jään pois töistä, mutta ei. Mä teen töissä osittaista tällä hetkellä ja oisin päässy uudestaan äitiyslomalle silloin ku alkaa taas normityöaika. Pakko jatkaa sitten täysaikasena työläisenä.
   
  #125
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti