Ketju jälleenmyyjille!

Spartoo.fi hakee työntekijöitä toimipisteeseensä Ranskaan

Etsitkö töitä Ranskasta? Liity Spartoon joukkoon! Perustettu vuonna 2006, Spartoo on Euroopan johtava myyjä kategorioissa lasten kengät, naisten kengät ja miesten kengät, kiitos sen yli 700 merkin (Nike, Reebok, Adidas, Clarks, Dr Martens, Timberland, Converse...) ja 20 000 mallin (saappaat, muodikkaat tennarit, korkokengät, sandaalit, ihastuttavat ballerinat, naiselliset nilkkurit...).

Maailmanlaajuinen, Spartoo on 10 suurimman ja nopeiten kasvamimman muoti-aiheisen verkkokauppasivuston joukossa Euroopassa (lähde: Mediamomentum.co.uk).

Spartoo on joukko henkilöitä, jotka jakavat yhdessä samat luovuuden, ammattitaidon ja innovaation arvot, ja jotka tekevät työtä yhteisen projektin onnistumisen hyväksi.

Spartoo kehittää ja parantaa jatkuvasti toimintaansa yhteistyökumppaneidensa antamien ehdotusten ja mielipiteiden avulla.

Työskentelytapamme rohkaisee tekemään aloitteita. Se tarjoaa poikkeuksetta jokaiselle työryhmän jäsenelle mahdollisuuden osallistua aktiivisesti yrityksen kehittämiseen.

Me etsimme innokkaita työntekijöitä, joilla on aina innovatiivisia ja kekseliäitä ideoita uusien asiakkaiden hankkimiseksi! Haemme uusia työntekijöitä erityisesti markkinoinnin ja asiakaspalvelun tehtäviin.

Tutustu avoinna oleviin työpaikkoihin tarkemmin klikkaamalla tästä.
 
ITSENÄINEN PARTYLITE_KONSULTTI toimin Jyväskylän alueen konsulttina. Haluatko nauttia ystäviesi seurasta ihanien kynttilöiden loisteessa, ilman ostopakkoa? Autan sinua pitämään mukavan rennot kynttiläkutsut mielelläni. VARAA minulta kutsut, toimi itse emäntänä, nauti ystäviesi seurasta ja monista emännän eduista/ilmaisista tuotteista!
Nyt joulunaikaan, ihana pikkujoulunumero vaikka yrityksellesi/yksityiselle henkilölle.
TARKEMPAA TIETOA facebookista haulla itsenäinen partylite konsultti anni hietala tai www.annihietala.partylite.fi sekä tswr@jippii.fi
Monia mahdollisuuksia,ole emäntä, konsultti, vieras... nettitilaaja....
 
Kehitämme jatkuvasti organisaatiotamme ja etsimme tiimiimme lisää yrittäjiä/myyjiä eripuolilta Suomea. Organisaatiomme saa säännöllistä koulutusta tuotteisiin ja alaan, joten mitään pohjakoulutusta emme vaadi. Suosittelua voi tehdä yksityishenkilönä tai yrittäjänä. Eri alojen yrittäjät ovat saaneet tuotteilla merkittävää lisäkatetta liikevaihtoonsa.
Saadaksesi suosittelu/myyntioikeuden tuotteisiin et tarvitse investointeja tai myyntivarastoa. Nykyaikaiset sähköiset ja logistiset palvelut ovat valmiina. Näin säästyvä pääoma on käytössäsi yrityksesi muihin tarpeisiin.
LR Health & Beauty
 
Tinttu.com etsii uusia meneviä ja iloisia myyjiä joukkoonsa jotka pitävät mielellään vaatekutsuja alueellaan perheille,perhekerhoille jne esitellen ihastuttavaa mallistoamme!

Työajat määrittelet itse, sekä työmääräsi määrää mikä on provikkasi. Tarjoamme upeita edullisia paketteja,kmapnajoita ja muita etuja myyntityön tueksi sekä aloituspaketin jolla esittelet tuotteitamme -voit sen nyt kerryttää kutsuilla! Et siis juurikaan tarvitse pääomaa aloittaaksesi kivan ja palkitsevan harrastuksen.

Erityisesti etsimme pk-seudulle, Turku,Jyväskylä, Lahti alueille uusia konsultteja mutta ei hätää -muualtakin mahtuu mukaan!

Kysy lisää, se ei velvoita sinua vielä mihinkään info@tinttu.com tai täytä lomake

Tinttu.com - kotikutsuesittelijäksi?

Anna itsellesi innostusta ja lisätuloja uuden mukavan tienestin parissa! :)
 
Itsenäinen Partylite Konsultti / Keski-Suomi

Hei!

Toimin itsenäisenä Partylite Konsulttina täällä Keski-Suomessa.
Haluaisitko sinä järjestää ystävillesi rennon illan ihanien Partylite tuotteiden parissa? Emäntää muistetaan aina ryhtinaallisesti, emäntä voi valita itse mitä haluaa omalla edullaan (15% tai 20% illan myynnistä) itselleen ottaa. Emännällä myös muita etuja esim. tuotteita puoleen hintaan tai jopa täysin ilmaiseksi. Joka kuukausi myös vaihtuvat asiakastarjoukset!

Myös uusia konsultteja tarvitaan jatkuvasti!
Lisätietoja asiaan löydät helposti kotisivuiltani :
www.sarirautiainen.partylite.fi

Pidetään teillekkin juuri teidän näköinen ilta Partyliten maailmassa!
Voit kysyä myös esittelyä mm. perhekerhoon, tykypäiviin ja -iltoihin, saunailtoihin ja illanviettoihin.
Yhteystietoni löydät kotisivuiltani.
 
Hei!

Haluatko aloittaa määrätietoisen työskentelyn kohti uutta uraa vai haluatko tienata lisätuloa?

Toimin itsenäisenä Forever Living Products -jälleenmyyjänä Keski-Suomessa ja rakastan työtäni. Nyt haluan auttaa myös sinut alkuun.

Hyvinvointiala kasvaa!

Ota yhteyttä niin kerron sinulle lisää miten sinäkin pääset mukaan tähän upeaan työhön!

Katso kotisivuni
 
Heippa. Olen oriflame edustaja itä-uudellamaalla. Minun kautta voit ostaa tuotteita. Voin myös rekisteröidä sinut ja saat 25% halvemmalla normaali hintaiset sekä tarjouksessa olevat tuotteet. Tuotteet on jo ennestään halpoja ja laadukkaita!
Rekisteröityminen on ilmaista eikä velvoita mihinkään. Mutta halutessasi voit myös myydä tuotteita ja ansaita rahaa. Tuotteita on helppo myydä koska ne ovat edullisia, laadukkaita, tarpeellisia jokapäiväisessä elämässä sekä monelle myös ennestään tuttuja koska ovat jo 46 vuotta olleet suomessa saatavilla.

ota yhteyttä minuun niin kerron lisää!

korjus.nk@gmail.com
 
Viimeksi muokattu:
Vietä mukava ilta ystäviesi kanssa kutsuillen!

Mikäpä olisi mukavampaa kuin tapaa ystäviä ja samalla shoppailla innovatiivisiä ja laadukkaita Tupperware tuotteita? Tupperware on keittiö- ja ruoanlaitto tuotteiden asiantuntija, jonka tuotteet ovat kestäviä. Harvalla tuotteella on ikuinen laatu-takuu?

Tupperware muuntuu eri ikäisten ja erilaisten tapahtumien mukana! Tuotteet ovat nykypäivää, eikä vain ns. vanhojen tätien juttu;)

Tarjoan Nurmijärvellä sekä sen lähikunnissa (n.100km suuntaan) sekä pk-seudulla kutsuja. Kauttani saa myös mahdollisuuden lähteä mukavaan harrastukseen jossa on mahdollisuus ansaita lisätuloja, tavata uusia mukavia ihmisiä, ehkäpä uusi ura? Meillä on aktiivinen tukku sekä tiimi, mikäli haluat olla mukana tapaamisissa on plussaa, että asut Etelä-Suomessa!

Yhteydenotot info(a)heikunkeikun.fi
Facebookissa ryhmäni; https://www.facebook.com/groups/301762065425/
 
Hei kaikki ihanaiset naiset ja miehet! ! Saksalainen Wellstar – niminen yhtiö on lanseerannut patentoimansa laitesarjan nyt Suomessa. Helmikuussa meille rantautuneet Byas –laitteet ovat herättäneet suurta mielenkiintoa myös jopa plastiikkakirurgien keskuudessa, sillä niillä tehdyt hoidot tulevat korvaamaan mm. Botoxin sekä nykyiset kavitaatiohoitomenetelmät. Ensimmäisenä laitteista uutisoi Iltalehti, jonka jälkeen Byas –laitteet Suomeen tuonut julkisuudestakin tuttu pariskunta, Kari Wahlroos ja Tarja Malmström, ovat antaneet haastatteluja myös muille lehdille. Byas –laitesarjan lanseeraus etenee kovaa vauhtia, tietoisuus tuotteista leviää maassamme kaupunki toisensa jälkeen. Pääkaupunkiseudulla laitesarja on jo laajalti käytössä mm. kauneusalan yrityksissä ja monilla alan ammattilaisilla. Vaikka laitteet ovat tehokkaita (huom! Tulokset nähtävissä jo ensimmäisellä käyttökerralla!), ne ovat saatavissa yhtälailla kuluttajilla kotikäyttöön. Koska hoidot eivät vaadi mm. pistoksia, laitteet ovat käyttöopastuksen jälkeen täysin turvallisia kotikäytössäkin. Byas –laitesarjan Eye ja Face Lifterillä voidaan korjata juonteiden ja ryppyjen lisäksi myös mm. raskausarpia, maksaläiskiä, hoitaa aknea sekä Body Lifterillä voidaan muokata vartaloa poistamalla ihonalaista rasvaa. Byas –laitteissa käytettäviä aineita, kuten hyalyronihappoa, on jo elimistössämme luonnostaan. Esimerkiksi Face Lifterillä ihon juonteita ja ryppyjä korjataan viemällä detox –puhdistuksen jälkeen ihon syviin kerroksiin hyalyronihappoa, joka aktivoi iän myötä heikentyvän kollageenituotannon ja tulokset ovat nähtävissä välittömästi! Toisin sanoen Byas –menetelmän avulla kollageenituotanto voidaan pitää aktiivisena käyttäjän iästä riippumatta ja tämän vuoksi laitteet tulevat mullistamaan kauneusalan täysin.

Tästä mahtavaa ja vauhdikasta duunia, reippaalle, iloiselle, yrittäjähenkiselle yksilölle kauneuden alalta! Liksat kohdillaan ja duunikaverit mukavia! Mikäli kiinnostuit niin rohkeasti vaan viestiä niin kerron ilomielin Sinulle lisää!

Aurinkoista ja kaunista syksyn jatkoa kaikille!

Yhteydenototo: byaskauneuspalvelut@gmail.com tai inbox https://www.facebook.com/pages/BYAS-Kauneuspalvelut/611704165616895
 
Edustajaksi Oriflamelle!

Kiinnostaisiko kotoa tehtävä työ laadukkaiden kosmetiikkatuotteiden parissa? Etsin uusia ihmisiä Oriflame-tiimiini! Liittyminen on ilmaista eikä sido myymiseen tai ostamiseen. Voit olla pelkkä asiakas tai edustaja. Tuotteista saat -25% alennuksen heti rekisteröitymisen jälkeen. Lisätietoja kotisivultani jonka kautta voit myös rekisteröityä Henkilökohtainen kotisivu
 
Pohjois-karjala/Joensuun lähiseutu

Aloitin työskentelemään kotoa käsin maailman johtavan Aloe Vera tuotteiden valmistajan kanssa. Haluan esitellä yrityksen, jotta olisit tietoinen mitä on saatavilla aivan nurkan takana.


Yritykseni on kauneus, hyvinvointi & urheilu saralla. Forever Living on maailman johtava Aloe Veran kasvattaja & valmistaja. He tuottavat 80% maailman Aloe Verasta, joka noukitaan käsin ja käsitellään patentoidulla menetelmällä, joka jättää aloen aktiiviseen tilaansa. Foreverin tuotteissa aloe vera ei ole lisätty aineosa, vaan se on tuotteen pohja, johon on lisätty muita aineosia.

Jos sinua kiinnostaa jälleenmyyjän työ TAI aloe vera tuotteet. Ota rohkeasti yhteyttä s.postilla aloe.vera@luukku.com
Kerron mielelläni lisää, tiimiini mahtuu vielä uusia jälleenmyyjiäkin. :)
 
UUSI VUOSI 2015 - UUSI ELÄMÄ

Forever Living Products

Foreverillä on toimintaa yli 150 maassa, kaikissa maanosissa ja on siten maailman suurin Aloe veran viljelijä, valmistaja ja jakelija. Tuotteet pohjautuvat luonnonmukaisesti viljeltyyn Aloe veraan yrityksen omilta viljelmiltä.
Omistamalla koko prosessin, kasvista tuotteeseen asti, Forever voi valvoa ja taata korkeimman laadun...

Haluatko työskennellä tunnetun ja luotettavan yrityksen yhteistyökumppanina? Jälleenmyyjäksi voi kirjautua ilman mitään aloitusmaksua tai aloituspaketin ostamista. Voit tilata niin vähän tai paljon kuin haluat - tai et ollenkaan. SINÄ ITSE PÄÄTÄT! Lisäksi säilytät saavuttamasi 'tason' etkä koskaan menetä alennuksiasi.

Forever - Aloevera - tuotteisiin ihastuvat useimmat, joten niitä on helppo suositella

Terveisin Marjaana
Lue lisää tästä linkistä
 
Viimeksi muokattu:
Kiinnostaako edullisempi kosmetiikka, hyvinvointi, kenties myös lisätulot?

Etsin Oriflamen tiimiini uusia edustajia, vähintään 16 vuotta täyttäneitä miehiä ja naisia. Autan sinut alkuun, tuen ja autan sinua etenemään niin pitkälle kuin itse tahdot. Saat omat kosmetiikkasi edullisemmin ja tienaat myynneistäsi.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerron lisää! tiinaeronen@yahoo.fi
 
• Kuuluvatko arkeesi meikit, parfyymit, vartalonhoitotuotteet, spa-tuotteet, kodinhoitotuotteet, kahvi, tee, fiksu säästäminen, laatutietoisuus ja jonkin uuden kaipuu? On hyvinkin mahdollista, että FM GROUP satoine tuotteineen on Sinun juttusi!
• FM GROUP kun yhdistää Sinun eduksesi laadun ja lompakkoystävällisen hinnan uniikilla konseptillaan! Huomioiden naiset, miehet, lapset, nuoret, kodin, lemmikit..ja kahvi-/teepöydän herkullisuuden!

• Jos freesi idea, vakuuttava tuotemerkki, paljon hienoa palautetta saaneet tuotteet ja kokenut yritys taustalla puhuttelevat - surffaa sivuillani tutkailemassa, ehkäpä tilaamassa kokeeksi - tiedä, vaikka FM GROUP hurmaisi sinut tyystin! On tehnyt jo runsain mitoin Suomessa, joten tsekkaa Sinäkin toki!

• FM GROUP BP -sivusto: [url]www.fm-group-suomessa.fi >>[/URL]
• Suomalaisten kokemuksia ja suosituksia löydät TÄÄLTÄ>>
• Soittaakin saa ilman muuta, niin jutellaan lisää! > gsm 045 876 5505 / Kirsi Kontio
• Tampereella tuotteita pääsee hiplailemaan ja koplailemaan FM GROUP BP -esittelyhuoneella Yrityskeskus Pisparannassa, Rantatie 27. KARTALLA >>
• Kaikille avoin Facebook-sivustokin löytyy TÄÄLTÄ >>
 
Viimeksi muokattu:
Avon Keski-Suomi
AVON KESKI-SUOMEN ja LÄNSI-SUOMEN ALUE!
Etusi ovat:

. Ei liittymis- tai jäsenmaksua!!!
. Ei toimitusmaksua (yli 80e tilauksesta), halutessasi kotiinkuljetus
. Paljon erilaisia etuja: -25%:n kauneuskonsulttialennus (80e tilauksesta), koulutuksia, kannustus- ja palkinto-ohjelmia jne
. Itse saat tilattua itsellesi edullisesti!!!
. Värikkäät ja todella monipuoliset kuvastoesitteet!
. Tuotteilla 100% tyytyväisyystakuu, 3kk:den rahat takaisin takuu, joka takaa riskittömän ostomahdollisuuden

Haen Keski-Suomen alueelta, tai muualtakin niin ota yhteyttä pian. Voin tulla kotiisi järjestämään tuote-esittelyillan josta saat hyvän ponnahduslaudan toimintaan mukaan. Keski-Suomen/Länsi-Suomen alueella sinulla on mahdollisuus osallistua myös alueemme kokouksiin ja rientoihin.

Liitteenä ajankohtainen tarjous uudelle konsultille:
katso liitettä 19866
Ota pian ja rohkeasti yhteyttä:
Facebook/Kauneusputiikki
Kauneusputiikki
 
Viimeksi muokattu:
Hei kaikki, me emme suoraan jälleenmyy tuotteita vaan jaamme avoimesti tieto kaupankäyntiohjelmasta sijoittamiseen. Meidän tavoitteemme on tuoda tietoa sijoitusmuodosta ja lisätä lukoijoidemme ansaintaa kuten muillakin täällä foorumilla. jäsenmaksuja ei ole ja jokaisella on mahdollisuus saada lisää tuloja jokapäiväiseen elämäänsä. binary24h löytyy paljon tietoa aiheesta. Toivottavasti sijoittaminen kiinnostaa myös naisia, jotka uutisten mukaan sijoittavat hiukan vähemmän kuin miehet. Sijoittaminen kuitenkin kannattaa ja mitä aiemmin sen aloittaa sen enemmän sillä ehtii kerryttää.

Hyvää kevättä kaikille jälleenmyyjille ja muolle yrittäjähenkisille ihmisille :D

Tsemppiä!
 
Kiinnostaako jotakuta Tupperware konsulentintyö Lahden/pk-seudulla? :) Jos kiinnostaa niin laita viestiä! Kerron sitten lisää hommasta. Porkkanana että tällä hetkellä uudet konsulentit saa houkuttelevan tervetuloalahjan ;)
 
Hyvinvointialan myynti- ja markkinointityö
FM GROUP World / Benelux


Tilaisuus Sinulle yrittäjähenkinen, jonka tavoitteena on oman valinnan mukaan uniikki passiiviraha (säännölliset kk-tulot) tai lisäansiot. FM GROUPilla voit yhdistää Euroopassa valmistetut tuotteet, huippuedulliset hinnat ja yrittäjyyden mielekkäällä tavalla; työ on luonteeltaan itsenäistä ja silti yhteisöllistä, sillä saat ilmaisen koulutuksen lisäksi tiimin tuen ja tukihenkilön, joka auttaa Sinut työn tiimellyksessä. Koulutus toteutetaan sekä kasvokkain että webinaareissa.

Konsepti on selkeä: teet työtäsi oman valinnan mukaan joko osa-aikaisesti tai kokopäiväisesti, ja määrittelet taloudelliset tavoitteesi itse. Työtavoissakin on valinnanvaraa – omalle luovuudelle on tilaa! Tuloja voit saada laatutuotteiden myynnillä tai sen lisäksi keskittymällä FM-jäsenyyden esittelyyn ja kouluttamiseen. Työn sisältö ja määrä ohjautuu tavoitteesi mukaan. Kannustinohjelmat ja auto-ohjelma antavat lisäpotkua!

FM GROUP on avoin, terve ja yksi Euroopassa merkittävimmin kasvavista MLM-yrityksistä, jonka konsepti on ainutlaatuinen ja tuotevalikoima jokaista koskettava, joten hyvällä työllä on jatkumoa ja vakautta. Tätä työtä eivät ohimenevät trendit hetkauta. Suomessa FM GROUP on vaikuttanut jo yli 3 vuotta, joten työkalut ja käytänteen ovat vakiintuneet – ja silti idea on yhä tuore! FM-business ylittää maanrajat, joten mahdollisuus työskennellä myös kansainvälisesti.

Päätuoteryhmät: 150 parfyymiä, vartalonhoitotuotteet, meikkituotteet, kodinhoitotuotteet, kahvit&teet.

FM-jäsenyydestä, toimenkuvasta, ansaintamahdollisuuksista ja tuotteista on rakentavaa keskustella tapaamalla – sovi kanssani juttutuokio FM-huoneellani (Tampere, Yrityskeskus Pisparanta) tai Skypessä. Lisäinfoa FM GROUP Worldistä, FM-tuotteista ja FM-konseptista löydät muun muassa täältä:

- www.fm-group-suomessa.fi (business partnerin ylläpitämät sivut)
- www.fmgroup.fi (toimipisteemme eli FM GROUP Beneluxin ylläpitämät sivut)
- www.facebook.com/fmgroup.suomessa (toimipisteemme eli FM GROUP Beneluxin ylläpitämät FB-sivut)
- www.fmworld.com/fi/ (FM GROUP Worldin li kattoyrityksen ylläpitämät sivut)

Yhteystietoni:
Kirsi Kontio
Gsm 045 876 5505
Skype: Kirsi Kontio (endear.tampere)
Sähköposti: fmgroup.suomessa@gmail.com
TAMPERE
 
Kiinnostaako lisäansio tai jopa uusi työ?
Forever Living on kansainvälinen yritys, jolla on edustusta yli 150 maassa. Tuotteet ovat laadukkaita luomu Aloe Vera-tuotteita, meikeistä hyvinvointiin.

Meillä ei ole aloitus- tai liittymismaksuja, eikä jälleenmyyjä tunnusten ottaminen velvoita mihinkään, jokainen saa tehdä hommia ihan omaan tahtiinsa. Meillä vain taivas on rajana! Tiimiini mahtuu vielä monta iloista Foreverilaista! :)

Ota rohkeasti yhteyttä, kerron mielelläni lisää! jennivaforever@gmail.com
 
Toimin Satakunnan alueella Silverjunglen vaatteiden kotimyyjänä. Silverjunglen vaatteet ja asusteet on ekologisia ja eettisesti valmistettuja. Mallistosta löytyy ihanuuksia lapsille ja aikuisille.

Tuo siis vaatekauppa kotiin ja kutsu ystävät koolle. Emännälle kivat alennukset ja vieraitakin muistetaan pienellä alella. Vaatteisiin voi tutustua www.silverjungle.fi. Kotimyyjän kautta tilaaminen on aina vähän edullisempaa. Otan myös vastaan irtotilauksia :)

Lokakuun etu: lastenvaatteet -15% kotimyyjien kautta
Marraskuun etu: Naistenvaatteet -15%

Viestiä voi laittaa anu.mottonen@silverjungle.fi

 

Yhteistyössä