Kissaongelma sekä kissat ja vauva.

Viestiketju alueella 'Lemmikit' , aloittaja stairway, 23.10.2014.

 1. stairway

  stairway Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  11.06.2014
  Viestejä:
  7
  Saadut tykkäykset:
  0
  Moikka!

  Ärsyttää, juttelin siis isoäitini kanssa kissoista. Näin pohjustuksena, meillä on siis nyt 2kissaa ja koira ja vauva tulossa tammikuussa.

  Toinen kissoista on jo pidemmän aikaa pissinyt vääriin paikkoihin (matot, laittialla olevat vaatteet) tämä oli hetken taas hyvää mutta alkanut pahentua. Ei me voida kerrostaloasunnossa pitää kissaa, joka pissaa jatkuvasti vääriin paikkoihin. Ollaan kokeiltu suunnilleen kaikki mahdolliset keinot. Vaarini lupautui aluksi ottamaan kissan sen luoksen (asuivat siellä jo 2013-2014 vuoden verran. Vaarini luona kissoilla oli ulkotarha, jossa saivat olla suuren osan päivästä. Vaarini luona tällä pissijällä ei pissaamista vääriin paikkoihin esiintynyt, ainoastaan koiran matolle pissasi pariin otteeseen. Vaarille lähtiessä, molemmat kissat menisivät mukaan, koska ovat suunnilleen koko elämänsä (4&5v) eläneet yhdessä.

  Sanottiin miehen kanssa, että hankitaan uudet kissat, koska ilman kissoja ei haluta elää. Yritin tämänkin selittää ettei olla korvaamassa noita uusilla, nuorilla kissoilla, vaan ajatellaan sen pissaavan kisssan/meidän parasta. Ja ei todellakaan huvikseen olla kissoista luopumassa.
  Mummi yritti tähän sanoa, ettei uusia kissoja kannata hankkia tulevan vauvankaan takia. Miten se muuttaisi tilannetta millään tasolla? Jos toinen kissoista ei pissaisi meillä olisi _jokatapauksessa_ 2kissaa kun vauva tulee. Miksi se vauva-asia pitää vetää tähän mukaan, kun jokatapauksessa talouden tilanne olisi sama. Vauva ei muuta sitä asiaa onko meillä eläimiä vai ei.
  On siis nyt vaarin kanssa epäileva suostuuko kissoja ottamaan ja sanoi epäsuorasti "vie se kissa piikille ja ota toiselle kaveri" ei nyt noilla sanoilla mutta jotenkin näin " voihan sen viedä muuallekkin ja hankkia toiselle kaverin" kun kysyin että niin minne "niin no ei melkein jää kuin yksi vaihtoehto, pissaavaa kissaa on vaikea sijoittaa mihinkään" Vaari kyllöä takaa huuteli, että johonkin maalle. Tuo vaarinluokse meno olisi vain paras, koska hyvä paikka ja näkisin niitä vielä.
   
  #1
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti