Kissat + tulokas?

Viestiketju alueella 'Lemmikit' , aloittaja Krisse78, 28.10.2004.

 1. Krisse78

  Krisse78 Vieras

  Aloin vaan tiedustelemaan (tyhmiä?), että kuinka teillä kissat on ottanut vauvan perheeseen? Miten ootte "esitelly" ne keskenään? Meillä kaks velikultaa ja rv 37, eli ihan kohta ois ajankohtainen asia! Onko tullu jotain ongelmia sitten kissojen kanssa, kun ootta ollu kotona jo jonnin aikaa?
  Onko sitten yleistä vauvalla kissoista aiheutuvia ihoärsytyksiä tai vastaavaa reaktioita (ei allergiaa)? :\|
   
  #1
 2. ludde

  ludde Vieras

  Meillä kans kaks kissaa ja poika nyt 7,5kk. Muakin mietitytti miten kissat suhtautuu koska olleet aiemmin mun "vauvoja". Pidin niitä tosi paljon sylissä. Nyt kissat on vaan yli-innokkaita puskemaan ja tahtois syliin tulla. En pidä niitä sylissä juuri ollenkaan karvojen takia. Ne on pitkäkarvaisia. Kissat ei paljon välitä pojasta. Aluksi annoin pikkuisen haistella, mutta nyt niitä ei edes kiinnosta. Ohi vaan kävelevät vähän niinkun härnäten ja poikaa kiinnostais kovasta tarrata hännästä.
   
  #2
 3. ttyttö

  ttyttö Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  25.10.2004
  Viestejä:
  39
  Saadut tykkäykset:
  0
  Meillä ensin kissa pelkäs, mutta hyvin nopeesti tuli haistelee ja nykysin ei juuri välitä. Välin kissa humionkipeenä kiipee syliin vaikka vauvakin siinä on. Ja vaunuihin ja sitteriin yritää tunkee.
  Kannattaa pitää huoli ettei pääse pikkuvauvan viereen nukkuu, tukehtumisvaaran takia. Huomionkipeyttä meillä ainakin ilmenee ei tähänasti muuta, mut eläimet on kumminki arvaamattomia. Tarkkana kannattaa olla.
   
  #3
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti