Koiralla hotspot!!

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja "Hotspot", 28.07.2012.

 1. "Hotspot"

  "Hotspot" Vieras

  Heippa! Koiralleni ilmestyi n. viikko sitten ilkeä hotspot poskeen!! Kävimme eläinlääkärille joka määräsi antibiootit suun kautta ja antibioottivoiteen! Olen putsannut hotspotia säännöllisesti betadinella ja koira on syönyt muutaman päivän antibiootteja nyt. Tänään huomasin hotspotin levinneen kummiskin lisää! :( onko normaalia/vinkkejä hoitoon?? Koiralla on kauluri ja kipu varmaankin kova, sen verran masentuneen oloinen on :(
   
  #1
 2. "vieras"

  "vieras" Vieras

  voi raukkaa :( onhan sillä karvat ajeltu kyseisestä kohtaa, se kun kehittyy salakavalasti suuremmaksi? mä soittaisin uudestaan eläinlääkärille, voi olla että hoitoa täytyy muuttaa jos menee yhtäkkiä pahemmaksi.
   
  #2
 3. "tilli"

  "tilli" Vieras

  Ensiapuna on karvojen ajo tulehtuneelta iholta ja sen ympäriltä sekä puhdistus hellävaraisella puhdistusaineella (esim. veteen laimennetulla Betadine-paikallisantiseptilla), puhdistuksen jälkeen on tärkeää kuivata iho hiustenkuivaajalla tai pehmeällä hyvin kosteutta imevällä paperilla. Sen jälkeen iholle voi suihkuttaa rauhoittavaa ja desinfioivaa ainetta, esim. Dermacool tai K-Hex. Alueen raapiminen ja nuoleminen on estettävä. Hyvin usein tulehtunut iho on sen verran kipeä, että karvojen ajo onnistuu vain rauhoituksessa. Joskus hot spotin näköinen ihovaurio saattaakin olla syvä ihotulehdus, joka on huomattavasti vaikeampi hoitaa ja vaatii pitkää antibioottikuuria.
   
  #3
 4. "Hotspot"

  "Hotspot" Vieras

  Joo, koiralta on leikattu karvat hotspotin kohdalta ja kävin juuri apteekissa ostamassa tuota dermacoolia, pitää kokeilla! Ja leikata karvat tuosta uudesta kohdasta! Mutta kiitos vinkeistä, jos ei helpota niin yhteys eläinlääkäriin! :)
   
  #4
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti