Koiranpennun sisäsiisteys...

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja kysynpä minäkin, 25.05.2011.

 1. Kysynpä minäkin kun näyttää koiraihmisä paikalla olevan...

  Meillä koiranpentu tekee sisällä tarpeensa mihin tahansa muualle muttei paperin (sanomalehden) päälle. Meillä ei ole mattoja tällä hetkellä ja olen yrittänyt pennun suosikki pissapaikkoihin lehtiä levitellä mutta aina ne kiertää, saako pennun jotenkin opetettua tekemään tarpeet paperille?

  Aina kun pentu herää ja samoin syönnin päälle viedään ulos ja yleensä aina sinne tekee tarpeensa muttta sisällekkin niitä vielä tekee.
   
  #1
 2. chef

  chef Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  16.02.2005
  Viestejä:
  47 405
  Saadut tykkäykset:
  10
  No aika hankalaa se on, jos se ei niille halua tarpeitaan mennä tekemään.

  Meidänkään penska ei paperille tee, joten mä sitten vaan luuttuan ne tarpeet lattialta. Periaatteessa tää itseasiassa sopii mulle jopa ihan hyvin, sillä meidän kakarat on tupanneet riepotella niitä papereita ympäriinsä silppuen :D
  Meillä tosin sikäli hyvä tilanne että koira ei joudu olemaan yksin, eikä se näinollen juurikaan tee tarpeitaan sisälle.
   
  #2
 3. Meillä joutuu olemaan välillä parisen tuntia päivällä yksin mutta on yhdessä huoneessa ja eikä silloin ole pissoja lattioilta löytynyt... Minusta ois hyvä että tekisi paperille, välillä löytyy ihania kuivaneita pissoja mitä oudoimmista paikoista, niitä ei ole kiva siivota.
   
  #3
 4. as if

  as if Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  23.08.2007
  Viestejä:
  18 085
  Saadut tykkäykset:
  1
  Meillä ei oo pennun kanssa nyt lainkaan ollut papereita lattialla, kiikutetaan ulos kun näyttää siltä että jotain on tulossa. Ne paperit ei myöskään lasten kanssa ole maailman kätevimmät ja joidenkin mukaan jopa hidastavat sisäsiistiksi oppimista.
   
  #4
 5. Motha

  Motha Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  15.12.2004
  Viestejä:
  3 181
  Saadut tykkäykset:
  0
  Meillä ei ollut vuosi sitten pennun kanssa ollenkaan lehdet käytössä. Käytettiin tunnin välein pissalla ja kehuttiin kauheasti sen jälkeen. Eipä mennyt kuin muutama viikko niin oli täysin sisäsiisti.
   
  #5
 6. "ruu"

  "ruu" Vieras

  pentu pitää viedä ulos USEASTi, helpompaa tietenkin jos asuu omakotitalossa. Meilläkään ei pissannut paperille vaan kaikkialle muualle... mutta jos mahdollista vielä vaikkapa tunnnin välein ulos, niin kyllä se oppii (vaikkka et usko)
   
  #6
 7. "..."

  "..." Vieras

  Suositellaan, että olisi yksi ainoa pissalehti ja sekin olisi siellä oven lähistöllä. Pentu menee sekaisin kun on monta pissapaikkaa mihin tehdä.
   
  #7
 8. "motha"

  "motha" Vieras

  Usein ulos pissalle, se on nopein tapa opettaa kuivaksi !!!
   
  #8
 9. Meillä koiruus oppi nopeasti sisäsiistiksi. Meillä oli lehtiä käytössä ja jos oli tehnyt pissiä niille, en vienyt niitä heti pois, että osasi tehdä samaan kohtaan uudelleenkin. Ulkona käyttäminen tietysti tärkeintä ja se, ettei pentua koskaan rangaista vaikka pissit/kakat sattuisikin väärään paikkaan.
  Onneksi lyhyt aika tuo siistiksi opettaminen. :) Tsemppiä!
   
  #9
 10. "Apsi"

  "Apsi" Vieras

  Meillä oli koiralla pennut ja kaikki tykkäs tehä pyyhkeen päälle eikä paperille. Okein pyykkiä tulee enemmän mut sekin ihan ok vaihtoehto..
   
  #10
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti