Koiranpennun tulo lapsiperheeseen. APUA!

Viestiketju alueella 'Lemmikit' , aloittaja Jonssku, 10.05.2010.

 1. Jonssku

  Jonssku Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  10.05.2010
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  0
  Moikka!
  Meillä on siis 1v4kk ikäinen tyttö, ja edellispäivänä meille tuli 10-viikkoinen paimenkoira uros. Tyttö on tottunut mummolassa asuvaan villakoiraan, ja kuvittelin että kotonakin menisi hyvin. Mutta ei. Tyttö on koiran kimpussa _kokoajan_. Joten pakko on eristää koira eri huoneeseen, silloin kun mieheni ei ole kanssamme kotona. Koira oli tullessaan sisäsiisti, tai siis ei kasvattajan mukaan, mutta kotona teki asiat vain paperille. Nyt kuitenkin varmaan osoittaa mieltään, sillä heti kun suljin koiran pois tytön huoneesta, se kakkasi keskelle mattoa ja näyttikin katuvalta, vaikken siis reagoinut mitenkään, siivosin vaan kakat pois hiljaa.

  Sanokaa, että tällainen menee pian ohi? Onko muilla ollut tällaista alkuun, että lapsi on turhankin kiinnostunut koirasta? Tulee kamalan huono omatunto, koska koira varmasti kokee että häntä rankaistaan, eikä ymmärrä, että hänen parhaakseen pidän tytön erillään, ettei tyttö tee koiraa ihan hulluksi.
   
  #1
 2. Mallanne

  Mallanne Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  14.10.2009
  Viestejä:
  48
  Saadut tykkäykset:
  0
  Anna koiran ja lapsen pemistä keskenään jos tyttö vaan jaksaa puremiset ja raapimiset! Tuloo näitten kahden välille luja ystävyysside! :)
   
  #2
 3. Jonssku

  Jonssku Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  10.05.2010
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ei kai sentään koiran saa antaa lasta purra! Varsinkaan kun kyseessä tosiaan on paimenkoirarotu, jonka paimennushaluja pitäisi hillitä alusta alkaen..
   
  #3
 4. OP-81

  OP-81 Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  17.03.2010
  Viestejä:
  408
  Saadut tykkäykset:
  0
  Puremista ei saa missään nimessä sallia!!
  Meillä on muksut olleet aluksi kiinnostuneita koirasta, yrittäneet aluksi kokoajan roikkua koirassa ( meillä tätä ei sallittu ) molemmin puoleinen kunnioitus, lapselle pitää selvittää rajat. Toki ymmärrän,että lapsesi on pieni, aikaa vaativaa hommaa.

  Koiran pentu, puremisvimmoineen ja pieni lapsi ei ole se paras vaihtoehto. Mutta kyllä siitä selviää :)

  Tuo eri huoneeseen eristäminen ei ole hyvä juttu, koira kokee laumaeläimenä tuon rangaistuksena ja sehän nyt ei ole tarkoitus vaan saada koira ja lapsi tottumaan toisiinsa. Olisiko mahdollista hankkia ns.vauvaportti joka eristäisi tarvittaessa lapsen ja koiran, koiran näköyhteys teihin ei katkeaisi?

   
  #4
 5. Jonssku

  Jonssku Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  10.05.2010
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  0
  No meillä on läpinäkyvät ovet olohuoneen ja eteisen välillä, ettei sentään näköyhteys katkea. Porttia ollaan kyllä suunniteltu, ja voi olla että hommataankin, onneksi kuitenkin nyt (koira ollut meillä viikon) alkaa jo hiukan helpottaa. Tyttö ei enää ole niin kiinnostunut koirasta, pentu kyllä yrittää edelleen näykkiä, mutta kai se loppuu, kun ei anneta yhteenkään ihmiseen hampailla kajota. Mietin, että olisiko joku suihkepullo fiksu "ase"? Jos koiraa suihkaisisi aina kun yrittää purra..?
   
  #5
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti