Kolmannen yrittäjät ✨❤️

Viestiketju alueella 'Vauvakuume' , aloittaja V-eivi, 03.09.2017.

 1. V-eivi

  V-eivi Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  03.09.2017
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Elikkä meillä on lapset kohta 6v ja 4,5v ja nyt toivomme kolmatta, jos mahdollista.

  Kuparikierukan kävin poistattamassa tällä viikolla ja oviskin on ihan kohta hollilla

  Koitan ottaa rennosti ja normaalisti, mutta koko ajan tekee mieli laskea päiviä.... Edelliset on tullut ns huomaamatta, ilman yrittämistä.

  On tää jännää!!
   
  #1
 2. Rätti Väsynyt

  Rätti Väsynyt Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  19.04.2012
  Viestejä:
  19 725
  Saadut tykkäykset:
  1 151
  Onnea koitokseen vai miten sanotaan :)
  Elokuun 22. ois mun veikkaus.
   
  #2
 3. Shalley

  Shalley Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2013
  Viestejä:
  55
  Saadut tykkäykset:
  0
  Heippa! Täällä toinen kolmannesta haaveileva :) Varsinaista yritystä ei olla vielä aloitettu. Mies tahtoo että käyn ensin lääkärissä tarkistaa että ei ole esteitä seuraavalle raskaudelle. Meillä kumpikin syntynyt sektiolla ja mahdollinen kolmas, luonnollisesti myös.
  Meillä lapset pian 4v ja 1v Tsemppiä sinne!
   
  #3
 4. knyte

  knyte Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  27.06.2013
  Viestejä:
  77
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tsemppiä yritykseen kaikille.

  Me sovittiin, että kolmas voisi tulla. Mutta jos ei nyt parin kierron aikana tärppää niin sitten pidetään taukoa ja kokeillaan myöhemmin uudelleen. Näin siksi, koska muuten tippuisin äitiyspäivärahassa minimiin. Käyn sitten välissä vähän aikaa töissä. Mulla on ollut pidempään pieni vauva kuume, mutta haastavan arjen vuoksi en ole aiemmin antanut valtaa halulle. Nyt kun arki on vähän tasoittunut, niin uskalsin lähteä ehdottaa asiaa miehelle. Meillä on entuudestaan 3,5v ja 2v.
   
  #4
 5. Tintti88

  Tintti88 Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  05.11.2017
  Viestejä:
  33
  Saadut tykkäykset:
  5
  Täällä sama :D mulla kans 7v ja 3,5v ja nyt kolmatta yritetään, tosin eri miehen kanssa. Edellisillä kerroilla tajusin olevani raskaana rv 7-8 :rolleyes:
  Kierukan (mirena) kävin poistattaa 18.10 ja sen jälkeen ei oo vielä menkkoja tullu, oviksesta ei mitään hajua ja menkkojakaan ei ole ollut yli 3 vuoteen kun oli kierukka. Periaatteessa viikon sisällä pitäs näkyä plussa jos ei menkat ala? Yrittänyt tässä päiviä laskea, jännää :D
   
  #5
 6. mukipukipuu

  mukipukipuu Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  15.06.2014
  Viestejä:
  268
  Saadut tykkäykset:
  24
  Hei, täällä myös kolmatta kuumeillaan, mutta varsinaista yritystä ei vielä aloitettu. Vanhin on 2v10kk nuorempi 8kk. Haluttas kolmas myös mahd pienellä ikäerolla, mutta itellä tuntuu tuo kierron käynnistyminen kestävän. Tuo toinen lapsikin sai alkunsa heti ekojen menkkojen jälkeen, jotka alkoivat vasta 5kk siitä kun lopetin imetyksen kokonaan esikon ollessa 11kk... haluisin taas että tulis menkat ennen kuin aloitetaan yritys että olis edes jotenkin kartalla koska ruveta testaileen
   
  #6
 7. tiunti

  tiunti Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2013
  Viestejä:
  54
  Saadut tykkäykset:
  0
  Samassa veneessä. Lapset 4v ja 1v11kk. Välillä olin sitä mieltä, ettei enempää biologisia lapsia, mutta miehellä vauvakuume. Nyt olen itsekin vähän innostunut ajatuksesta.

  Mullakin imetys on pitänyt tosi tehokkaasti hormonitoimintaa poissa, edelleen imetän illalla&yöllä kuopusta. Viime viikolla kuvittelin bonganneeni ovulaation :unsure: jos näin oli niin sittenhän se kierto voisi jopa olla palaamassa.

  En myöskään haluaisi pudota äitiyspäivärahoissa, sen puoleen alkaa olla vähän kiire tai sitten pitää miettiä keväällä josko hetken odottais.
   
  #7
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti