Meillä syödään kaksi lämmintä ateriaa joka päivä (koulupäivinä toinen siis koulussa).
Aamulla neljänviljanpuuro+marjoja+raejuustoa.
Välipalana usein uunimunakas (johon laitetaan, mitä jääkaapista löytyy. Esim. kinkkua, nokkosta, pinaattia, paprikaa, aurinkokuivattuatomaattia.) Joskus pinaattilättyjä puolukkahillon (itsekerätyt puolukat, joten sokeria ei ole paljoa) kanssa. Myös uunissa tehdyt lämpimät voileivät ovat käteviä kun niihin saa laitettua mitä tahansa kaapista.
Jos on jokin erikoispäivä (Runeberg, Laskiais tms) niin leivon asiaankuuluvat leivonnaiset.
Lämmin ruoka on ihan tavallista kotiruokaa, esim. kanapyöryköitä, uunilohta.
Iltapalana on usein rahkaa marjoilla tai ananaksella.
Paljon koululaiset syövät, mutta ovat silti hoikkia.
(Olen kotiäiti, joten minulla on aikaa tehdä ruokaa/välipalaa.)