Kreeta, Agia Marina ja tämä hotelli, onko joku ollut?

  • Viestiketjun aloittaja kutkamaametta
  • Ensimmäinen viesti
kutkamaametta
http://www.finnmatkat.fi/lomakohde/kreikka/kreeta/agia-marina/huoneistohotelli-atlantica-caldera-village/?season=kesa-2010

Eli kokemuksia tietenkin kaivataan Huoneistohotelli Atlantica Caldera Villagesta... Sinne menemme ehkä heinäkuussa jos paikka on kiva.
 
matkaaja
Olin edellisenä kesänä tuossa ja viime kesänä tässä:
http://www.finnmatkat.fi/lomakohde/kreikka/kreeta/platanias/blue-star-atlantica-caldera-bay/?season=kesa-2010

Pidän enemmän tästä viime kesän hotellista. Sijainti paljon parempi heti rannalla. Mahtava paikka.
Tuo agia marinan hotelli on myös hyvä mutta huomattavasti kivempi oli tuo plataniaksen paikka.
Meillä oli mukana 13, 8, 7, 6, 4, 1 vuotiaat lapset
 
hhh
Me olimme tuossa ap:n linkittämässä hotellissa viime kesänä kolmen lapsen kanssa. Kaikki lapset ovat jo koululaisia. Tykkäsimme hotellista tosi paljon. Meillä oli suuri huoneisto, jossa kaksi makuuhuonetta, kylppäri, keittiönurkkaus ja ruokapöytä ja parveke. Näköalat olivat mahtavat. Hotelli sijaitsee mäen päällä, joten jos on pikkulapsia ja lastenrattaita, ei se ole ehkä paras vaihtoehto vaikkakin hotellissa näki paljonkin pikkuisia. Lähellä oli pari tosi kivaa paikallista tavernaa. Lähempää rantaa löytyy enemmän ruokapaikkoja. Me emme ottaneet all inclusivea, sillä koululaiset haluavat vierailla eri ravintoloissa. Vuokrasimme auton pariksi päiväksi ja muuten liikuimme Haniaan bussilla. Rannalle kävelee mäen päältä alle 10 minuutissa, samalla voi kurkistella paikallisten pihoille.

Hotelli oli tosi siisti ja palvelu hyvää. Hotellin yhteydessä oli pieni ruokakauppa, jonka hinnat olivat kyllä kalliimmat kuin muiden ruokakauppojen.
 
niku11
Olllan oltu kreetalla 3. kertaa ja caldera village on kyllä niistä hotskuista "siistein". Viimeksi oltiin Theo hotellissa mutta kyll CV oli jollakin tapaa astetta tasokkaampi. Mielestäni ihan sama onko platanias vai agia marina. platanias ehkä hiukan enempi "ahtaampi", mutta kummatkin mukavia paikkoja ja rajaa aika vaikea nykyään sanoa. CV on hyvä hotsku sinne vaan, tuskin petyt..
 

Yhteistyössä