Kristittyjen vainot ovat totta tänäänkin!

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja en ole tiennytkään, 02.11.2010.

 1. Päivi Räsänen otti puheeksi vastikään kristityt pakolaiset jonka jälkeen lehdissä on näkynyt keskustelupalstoilla kommentteja ettei kristittyjen vainoja muka olisi.

  Eilenillalla TV7 näytti nuortenohjelman nimeltä "Kissa pöydälle - Vainottu uskonsa tähden", jossa haastatellaan nigerialaista 20-vuotiasta nuorta miestä joka on tullut pakolaisena Suomeen menetettyään tammikuussa 2010 koko perheensä muslimien hyökkäyksessä Nigeriassa.

  Lisäksi ohjelmassa 23-vuotias suomalaismies kertoo, millaista oli elämä Iranissa kristittynä ainaisessa hengenvaarassa.

  Nämä haastattelut ovat ohjelman loppupuolella, ensin on joku näytelmäpätkä kiusaamisesta koulussa.

  Että linkin pistän tähän jos jotakuta kiinnostaa katsoa. Alkaa klo 12:40 ja kestää puoli tuntia.

  TV7 - Kun sisältö ratkaisee

  Ja jos ei tuosta suoraan aukea niin laita tv7.fi (www tietenkin eteen) ja klikkaa sieltä avautuvan kuvan yläreunasta palkista netti-tv.
   
  #1
 2. Horuksen silmä

  Horuksen silmä Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  21.11.2008
  Viestejä:
  10 744
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mietitääs miten kristinusko on saatu leviämään mm Afrikkaan ja Etelä-Amerikkaan... Sanooko ristiretket ap'lle yhtikäs mitään?
  Ja uskonnon nimissä soditaan ja kidutetaan jatkuvasti. Mitään eroa ei sillä ole mikä uskontokunta kulloinkin vainoaa muita.

  Muoks, ja eikös tuo tv7 ole aika puolueellinen kanava mitä tulee siihen vainotaanko kristittyjä? Tuskin siellä tehdään juttuja siitä miten vaikka muslimeja tai hinduja vainotaan jossain päin maailmaa.
   
  #2
  Viimeksi muokattu: 02.11.2010
 3. kysyn vaan

  kysyn vaan Vieras

  Tarkoitat siis että kun kristityt ovat historian saatossa tehneet rikoksia niin oli ihan oikein että muslimit hyökkäsivät tuon nigerialaisen hepun kotiin 21.1.2010 ja ampuivat miehen vanhemmat ja pikkuveljen?

  Minkäs uskonnon mukainen moraali sulla on vao oletko ihan ateisti ja moraali sen mukainen?
   
  #3
 4. Absurdia

  Absurdia Vieras

  Ja kuinkahan monta sataa vuotta kristityt ovat vainonneet muita uskovia!!??
  Kristinuskon "varjolla" on tehty vaikka mitä hirmutekoja kautta aikojen!!
   
  #4
 5. ärsypilämi

  ärsypilämi Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.08.2008
  Viestejä:
  1 989
  Saadut tykkäykset:
  0
  Uskonnot pitäisi kieltää, ettei sen varjolla enää tehtäisi murhia ja pahuutta!:mad:
   
  #5
 6. kysyn vaan

  kysyn vaan Vieras

  Tietääkö nimimerkki Horuksen silmä itse ristiretkistä mitään? Esimerkiksi sen että ristiretket alkoivat vastauksena muslimien päitä katkovalle islamin sapelilähetykselle? Olisko kristittyjen pitänyt silloin jo antautua "rauhanuskonnolle" ja kääntää toinen poski sapelilähetystyöntekijöille vai?

  Googletapa hakusanalla "islamin leviäminen" niin näet miten islam levisi arabian niemimaalla ja Euroopassa jo aikana ENNEN ristiretkien alkua!

  http://opinnot.internetix.fi/fi/materiaalit/uo/uo1/3_bysantin_aika/09_islamin_leviaminen?C:D=gjy3.f1fy&m:selres=gjy3.f1fy
   
  #6
 7. kysyn vaan

  kysyn vaan Vieras

  Kautta aikojen? Eli siis mitä esimerkiksi nykyään tehdään ja missä?

  Helppo huudella mutta laitahan faktoja. Äläkä yritä jenkkien sotia tuputtaa esimerkiksi, ne eivät ole uskonsotia enempää kuin Suomen evankelisluterilaisen kirkon piispat ja papit ovat todellisia kristittyjä :D

  Ja sinäkin olet siis sitä mieltä että tuon nigerialaismiehen perheen tappaminen oli ok?
   
  #7
 8. Horuksen silmä

  Horuksen silmä Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  21.11.2008
  Viestejä:
  10 744
  Saadut tykkäykset:
  0
  Pointtihan tässä oli se että KAIKKIIN uskontoihin liittyy vainoja. Mutta jatkakaa te ristinuskoiset kruununne kiillotusta.
   
  #8
 9. absurdi

  absurdi Vieras

  Ja yhden nigerialaismiehen tapon takiako sinä et halua ymmärtää historiaa? Ristiretkiä tehtiin muuallakin kuin islamin maissa.
   
  #9
 10. siirisofia

  siirisofia Vieras

  No, jeesukseen uskovia on aina vainottu ja tullaan vainoamaan niinkuin Jeesustakin. Mutta Taivaassa pyyhitään pois kaikki kyyneleet.
   
  #10
 11. geg

  geg Vieras

  Verellä Suomikin on aikanaan käännytetty kristinuskoon! Onko se sitten hyväksyttävää että meidät on tuohon uskontoon pakotettu? Eikö se ole aika loogista että jossain vaiheessa ihmiset haluavat pakosta pois kun se ei ole ollut oma valinta? Kuinka moni ev.lut. seurakunnan jäsenistä on liittynyt siihen omasta vapaasta tahdostaan? Minut ainakin liitettiin siihen väkisin reilun kuukauden ikäisenä.
   
  #11
 12. kysyn vaan

  kysyn vaan Vieras

  No, googlaa hakusanalla "islamin leviäminen" kun tuo linkki ei aukea. Löydät sivistävää historiantietoutta niinkin.
   
  #12
 13. Horuksen silmä

  Horuksen silmä Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  21.11.2008
  Viestejä:
  10 744
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tappaminen ei ole KOSKAAN oikeutettua. WTC iskut ei olleet oikeutettuja. Eikä ole USAn vastahyökkäyksetkään olleet oikeutettuja.
  Yhtä väärin on tappaako muslimi kristityn perheen vai tappaako kristitty muslimin perheen.
  Ihmisiä vainotaan. Juuri Nigeriassa oli laitettu homomiesten kuvia sanomalehtiin nimien ja osotteiden keralla. Maassa missä kulttuuri on hyvinkin homovastaionen. Mitäs luulet meneekö paikalliset homofobiset ( kristityt ja muslimit) kenties sanomaan kättä päivää näiden homoseksuaalien oville? Vai alkaako tulla ruumiita? Yhtä hyvin näitä vainottuja homoseksuaaleja vois ottaa pakolaisina Suomeen. Voisikohan tv7 tehdä siitä oman juttunsa?
   
  #13
 14. Horuksen silmä

  Horuksen silmä Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  21.11.2008
  Viestejä:
  10 744
  Saadut tykkäykset:
  0
 15. kysyn vaan

  kysyn vaan Vieras

  Saanen huomauttaa, että maailmassa tapetaan reilut 200 000 kristittyä JOKA VUOSI kristittyjen vainoissa. Eli kyse ei TODELLAKAAN ole vain YHDESTÄ miehestä?

  Eikä sitäpaitsi tuota TV/:n ohjelman YHTÄ NIGERIALAISMIESTÄ tapettu, hänhän tuli pakolaisena Suomeen helmikuussa 2010! Kerrankin oikea pakolainen siis eikä elintasopakolainen!

  Tuossakin TV7-jutussa oli kyse heti alkajaisiksi KOLMESTA muslimien tappamasta nigerialaisesta, tuon pakolaismiehen äiti, isä ja pikkuveli tapettiin tammikuussa 2010. Katsoin tuon ohjelman nimittäin kun suositeltiin. Sinä et näköjään katsonut mutta silti keuhkoat täällä vaikka et tuostakaan asiasta mitään tiedä.

  Ja mitä sapelilähetystyöhön tulee niin toki muslimitkin tekivät (ja tekevät edelleen) sapelilähetystään myös muissa kuin kristityissä maissa. Iran on tästä hyvä esimerkki. Islam tuotiin Persiaan (nykyinen Iran) sapelilähetyksellä. Pää poikki jos eivät kääntyneet. Etkö halua tätä historiaa ymmärtää? Onko kiusallista kun ei voi historian valossa yksipuolisesti paavinuskoisia syytelläkään?
   
  #15
 16. kysyn vaan

  kysyn vaan Vieras

  Kyllä homoista on dokumentteja riittämiin tehty. Eilen illallakin yksi homo murehti TV1:n dokkarissa kuinka Moskovassa oli ikävä asua ja niinpä hän tuli Suomeen pakoon Venäjän "homovainoja".
   
  #16
 17. kysyn vaan

  kysyn vaan Vieras

  Ymmärrät varmaan, että netti on pullollaan ihmisten OMIA värittyneitä näkemyksiä historian tapahtumista, myös ristiretkistä!?

  Aina, kun jossain on joku TODELLINEN historia kerrottu, niin kriittisen medialukutaitoisen ihmisen päässä pitäisi hälytyskellojen alkaa kilkattaa!

  Netissä kun on ihan oikeaa historiantutkimukseen perustuvaa tieteelliset kriteeritkin täyttävää HISTORIAA, joten noihin "todellisiin historioihin" ei tarvitse kajota tikullakaan ellei nyt halua tunkiota kääntää.

  Ristiretket – Wikipedia

  Luehan Wikipediasta, saat sinäkin asioista faktatietoa tunnekuohuisen aivopesun sijasta.
   
  #17
 18. Horuksen silmä

  Horuksen silmä Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  21.11.2008
  Viestejä:
  10 744
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mutta tekeekö tv7 homojen vainoista numeroa? Vaikka homoja vainottaisiin Nigeriassa, niin se varmaan jää mainitsematta kanavalla tv7. Ne ihmisoikeudetkin tunbtuu kiinnostavan vain kun kyse on kristitystä nigerialaisesta.
  Avaa silmäsi ja ymmärrä; ihmisiä vainotaan ympäri maailmaa, milloin syy on uskonnoissa, milloin seksuaalisessa suuntautumisessa ja milloin taas poliittisessa toiminnassa.
   
  #18
 19. Horuksen silmä

  Horuksen silmä Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  21.11.2008
  Viestejä:
  10 744
  Saadut tykkäykset:
  0
  Wikipedia ei ole mikään totuuden torvi.
  Mutta suthan on aivopesty kristittyjen totuuden mukaan.
   
  #19
 20. kysyn vaan

  kysyn vaan Vieras

  Kenen sapelia sinä kiillotat? Ja ennenkaikkea miksi? Oletko itsekin "rauhanuskoinen" eli muslimi? Vaiko vain muodikkaasti vihervasurikukkahattusuvis? Eikö tuo vihervassarius ole kohta jo pois muodista?
   
  #20
 21. :)

  :) Vieras

  Stefanus-lähetys tekee hyvää työtä vainottujen kristittyjen puolesta http://www.stefanus.fi/
   
  #21
 22. kysyn vaan

  kysyn vaan Vieras

  Wikipedia on kyllä kansainvälisestikin hyvin arvostettu lähde ja varsin luotettava. Mutta suthan on aivopestu muslimien "totuuden" mukaan. Nehän haluaa kieltää koko internetin ettei kansa saisi tietoa mistään ja imaamien valheet uppoaisivat populaan paremmin.
   
  #22
 23. Absurdi

  Absurdi Vieras

  Lueppa sieltä wikipediasta uskonpuhdistus myös.
  Kenen haulikko SINÄ kiilloitat tällä muslimivastaisuudellasi???
  Kysyn vaan KUKA täällä tuntuu olevan nyt kiihkouskovainen!!!

  Eihän nykypäivänä tarvitse kuin matkustaa afrikkaan, jossa kristinuskon verukkeella poltetaan "noitia" tai ammutaan muita. Miksi olet noin putkiaivoinen???
   
  #23
 24. "Monen vuosisadan turvallisesta etäisyydestä käsin, on helppoa paheksua näitä ristiretkiä. Uskonnon takia ei kannata sotia. Mutta täytyisi pitää mielessä, että meidän keskiaikaiset esivanhempanne olisivat yhtä lailla paheksuneet meidän vielä tuhoisampia sotia joita käydään poliittisten ideologioiden nimessä. Ja kuitenkin, sekä keskiajan että modernin ajan sotilaat taistelevat lopulta heidän oman maailmansa puolesta sekä sen puolesta mistä se koostuu. Molemmat ovat valmiita kokemaan suunnattomia kärsimyksiä, olettaen että he täten palvelevat jotakin sellaista mikä on heille rakasta, jotakin suurempaa kuin mitä he itse ovat. Riippumatta siitä ihailemmeko me ristiretkiä vai emme, on tosiasia että maailmaa sellaisena kuin me tunnemme sen tänään ei olisi olemassa ilman heidäm ponnistelujaan. Muinainen kristillinen usko, arvostaessaan naisia ja inhotessaan orjuutta, ei ainoastaan jäänyt eloon vaan kukoisti. Ilman ristiretkiä, Kristinuskolle olisi saattanut käydä kuten Zoroasterialaisuudelle, toiselle Islamin kilpailijalle -- se olisi kuollut sukupuuttoon."


  Oli suoraan lainattu sun linkistä. Ja mä kun käsitin, että olet kielteinen, mitä tulee Kristillisyyteen.
   
  #24
 25. Phoebsi

  Phoebsi Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2008
  Viestejä:
  28 872
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ristiretket niin. Koska kerran teimme ristiretkiä (kyllä, luultavasti myös sinun esi-isäsi) niin emme koskaan enää voi sanoa että kristittyjä vainotaan. Ja mitä nyt muutamasta ihmisestä jossain Afrikassa jos ne poltetaan tai kivitetään hengiltä uskonsa tähde. Mitä väliä? Ne on kristittyjä :headwall:
   
  #25
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti