Kuinka monennella yk:lla tulitte raskaaksi?

Viestiketju alueella 'Vauvakuume' , aloittaja haltia, 14.06.2007.

 1. haltia

  haltia Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  21.03.2007
  Viestejä:
  1 136
  Saadut tykkäykset:
  0
  Haluaisin kuulla kokemuksia. Voi olla, että tälläinen ketju jo on (muistelen vähän) mutta en sitä löytänyt. :ashamed:

  Itsellä nyt yk 7, ja kohta vaihtuu kasiksi, jos kuukautiset alkaa. Tätä ennen takana jo vuosi ilman ehkäisyä, mutta yritimme välttää ovulaation aikaan seksin harrastamista. Mietin vaan kuinka kauan muilla on kestänyt, että ihan luomusti tärppää. Pitäisikö tässä kohta hakeutua hoitoon, vai jatkaa vielä yrityksiä. :$
   
  #1
 2. äiti ja 3poikaa

  Rekisteröitynyt:
  28.07.2004
  Viestejä:
  453
  Saadut tykkäykset:
  0
  ekassa meni 4kk(kuoli kohtuun sitten rv 41),tokaa yritettiin 6kk ja sit tärppäs,kolmas tuli heti ja nyt olen varmaan taas raskaana,eli josolen ni heti ekasta ois tullu kun viime menkkojen aikana otettiin kierukka pois.
  Minulla on ystävä joka edelleen yrittää ekaa,ovat yrittäneet nyt 2v4kk ja viime joulukuussa oli tuulimuna.Ainoa tärppi minkä siis saivat ja oli tuulimuna.Yleensähän sanotaan,että vuoden päästä jos ei mitään kuulu niin voi hakeutua hoitoon(tutkimuksiin). En niistä itse oikein ole perillä kun meillä on suht helposti tullut lapset. Toivotan silti plussa onnea sinulle! :hug:
   
  #2
 3. Tuttemui

  Tuttemui Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.09.2004
  Viestejä:
  756
  Saadut tykkäykset:
  0
  Stressitason nousu vaikeuttaa raskaaksi tuloa, joten jos vaan vois olla yrittämättä =)
  Me yritettiin ekaa ja 8. yk:lla tärppäs ;) Kolme seuraavaa tuli yrittämättä ihan heti kun oli mahdollista :D
  Nyt yritimme taas pienen harkinnan jälkeen, ja menipäs sitten neljä kiertoa ennen kuin plussasin :heart:
  Olin jo ihan varma ekaa yrittäessämme, että jotain vikaa meissä täytyy olla. (Mutta kuten huomattu, helposti sikiävää porukkaa lopulta) Kävin yksityiselläkin tarkistuttamassa asiaa, ja sanoi, että vuoden yrityksen jälkeen vasta kannattaa kääntyä lääkärin puoleen ja tutkimuksia aloitetaan vasta sen jälkeen. Rentoa rakastelua ohjeeksi :hug:
   
  #3
 4. nelHM

  nelHM Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  14.02.2007
  Viestejä:
  4 605
  Saadut tykkäykset:
  323
  Kolmas yk tuotti tulosta. Kaksi ekaa kiertoa stressasin oireita, ovista yms, ni menkat vaan veny. Tohon kolmanteen kiertoon rento asenne ilman stressiä ja tärppäs.

  nelli rv6+0 :heart:
   
  #4
 5. äiskä äiskä

  Rekisteröitynyt:
  29.04.2007
  Viestejä:
  299
  Saadut tykkäykset:
  0
  yk3 tärppäs mulla esikoinen.. nyt ootellaa kui käy kakkosen.. nyt menossa yk2.. tosin ovis vasta tuloillaan.. jos nyt tärppäis, nii olis sitten ns. "juhannusvahinko" (vaikkei tod. vahinko!!!!) :LOL:
   
  #5
 6. Nenna80

  Nenna80 Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  03.06.2007
  Viestejä:
  180
  Saadut tykkäykset:
  0
  Meillä tärppäs yk 2. Oltiin iloisia ja vähän myös ihmeissään kun tärppäs niin nopeasti, kun aateltiin, että pillereiden jälkeen menisi kauemmin ennenkuin tärppää, mutta hyvä näin. Nyt tyttö 3kk.
   
  #6
 7. Tuitzu

  Tuitzu Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  18.06.2004
  Viestejä:
  1 587
  Saadut tykkäykset:
  0
  Yk 9.
  Yrityksestä oli ihan luovuttu kun menkat katosivat komeksi kkaudeksi ja vaan ooteltiin että milloin alkaa, ja hups olin raskaana.
   
  #7
 8. PulttiBois

  PulttiBois Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  14.10.2005
  Viestejä:
  2 620
  Saadut tykkäykset:
  0
  eka puoli vahinko- ihana sellainen :heart: , toinen heti ekasta ja kolmas kanssa ekasta joka tosin meni kesken :ashamed:
  nyt yk2 menossa ja saapi nähdä tuleeko odotettu vauva meille vihdoin. :heart:
   
  #8
 9. tiipii

  tiipii Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  09.08.2005
  Viestejä:
  1 292
  Saadut tykkäykset:
  0
  meillä meni 2.5 vuotta ennen kuin raskaus vihdoin alkoi. kun vuosi tuli yritystä täyteen, hakeuduttiin tutkimuksiin. kaikki näytti kuitenkin olevan kunnossa, mutta kokeiltiin kuitenkin clomeilla. no eipä sitä tulosta alkanu syntyä ja tämän vuoden tammikuussa kävin tutkituttaan munatorvet ennen hedelmöityshoitojen alkua ja hupsista, tulinkin samasta kierrosta raskaaksi! mulla olikin ollu torvet tukossa ja tossa tutkimuksessa saatiin sitten toista avattua. mitään tulehusta en oo koskaan sairastanu (klamydia ym) mutta niin ne vaan olivat tukkeutuneet, ainoana merkkinä siitä olivat kivuliaat ovikset.

  tympeetähän se on kun plussaa ei ala kuulumaan, toisaalta voi olla raskaus alkais jo seuraavassa kierrossa, mutta sitten taas voi olla että menee vielä pitkään eikä tulosta tule ilman hoitoja. itellä kyllä meinas uskoa loppua koko touhuun ja loppuikin kyllä välillä...

  sinuna kattelisin ihan rauhassa kesän yli ja jos ei tärppiä syksyyn mennessä, niin sitten aikaa lääkärille varaamaan. kannattaa käyttää ovistestejä, multa ainakin kyseltiin tutkimuksissa niitten tulosta (plussaa näyttivät aina) ja samalla voi paremmin tutustua oman kehon toimintaan.

  tsemppiä teille ja hyvää kesää! =)

  t. tiipii rv22+4 :heart:
   
  #9
 10. Mirtsu-81

  Mirtsu-81 Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.04.2007
  Viestejä:
  255
  Saadut tykkäykset:
  0
  Meillä tärppäsi 7. kierrosta. Heti kun alettiin ottaa vähän rennommin sen yrityksen kanssa, eli lopetettiin "väkisin" yrittäminen... =)
   
  #10
 11. kylmä nakki

  kylmä nakki Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  07.07.2006
  Viestejä:
  16 967
  Saadut tykkäykset:
  14
  eka sai alkunsa yk 3, nyt on menossa yk 6. NYT yritän olla stressaamatta asiasta :ashamed: meinaan se, että esikoinen sai alkunsa oli jo ihme, niin vähän seksiä oli. nyt taasen on tuota painoa vähän kertynyt ja imetän, jotka molemmat voi vaikuttaa hedelmöittymiseen.

  haltia, ootko kokeillut ovistestejä? mä hankin tähän kiertoon...
   
  #11
 12. haltia

  haltia Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  21.03.2007
  Viestejä:
  1 136
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kiitos vastauksista. :wave: Ihanaa oli lukea Tiipiin juttu, tuli hieman toiveikkaampi olo. Tänään alkoi kuuakutiset ihan normaalisti, ja ajattelin, että hankin nyt tässä kierrossa niitä ovistestejä, en ole aikaisemmin kokeillut. Mistä niitä saisi? Saako muualta kuin internetistä tilaamalla? Kuukautiset mulla on kyllä ihan kamalan kivuliaat - pari päivää menee melkein sängyssä makaillen.

  En mä kuitenkaan vielä ole ihan masentunut.Mies jaksaa olla todella toiveikas ja positiivinen mikä on ihanaa, ja taidetaan tässä nyt rauhoittua ja katsella syksyyn, ja sitten varata aikaa lääkärille, jos mitään ei ole tapahtunut.
   
  #12
 13. kylmä nakki

  kylmä nakki Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  07.07.2006
  Viestejä:
  16 967
  Saadut tykkäykset:
  14
  ovistestejä saa netistä, ihan marketeista sekä apteekista =) mä olin ihan ihmeissäni kun etin kerran raskaustestejä S-marketista ja ne löytyi luontaistuotehyllystä :LOL:
   
  #13
 14. korvapuusti

  korvapuusti Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  18.06.2005
  Viestejä:
  688
  Saadut tykkäykset:
  0
  ekan kerran yk 3, toisella kerralla yk 2 mutta se meni kesken
   
  #14
 15. Rötväles

  Rötväles Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  09.01.2007
  Viestejä:
  1 439
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tiipiin tekstiin viitaten: Voiko kivulias ovulaatio tosiaan olla merkki munatorvien tukoksesta? Mulla nimittäin on melkein aina ihan järjettömän kivulias ovulaatio :eek: |O :headwall:
   
  #15
 16. tiipii

  tiipii Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  09.08.2005
  Viestejä:
  1 292
  Saadut tykkäykset:
  0
  minä ostin ovistestit yleensä aina cittarista, oiskohan merkki ollu Fertest. Olivat edullisia ja mulla ainakin toimivat moitteettomasti, ne on niitä perinteisiä liuskatestejä, joten välillä leikkelin niitä kahtiakin jottei ois joka kierrolle tarvinnu ostella lisää.

  Rötväles en osaa tuohon varmaa sanoa et onko kivut merkki tukoksesta, mutta ite kyllä epäilin että jotain häikkää mun torvissa täytyy olla kun kivut oli aina välillä oviksen aikaan melkoset :eek: välillä piti ihan olla kontillaan lattialla kun tuntu että jotain kohta halkeaa tuolla sisällä. (yhellä tutun tutulla oli kans kovat kivut ja torvet tukossa, mutta muuten en tosin osaa mitään faktaa sanoa) mullehan vielä määrättiin nuo clomit ilman mitään tutkimuksia! sillon olin kyllä tosi kipeä...kuuri oli 8kk mutta jätin ainakin yhen syömättä koska arvasin että kaikki ei voi olla kunnossa. muutenkin musta tosi myöhään meni tuo torvien tutkiminen (mulla oli se SSG kans tosi kivulias kokemus, minkä ansiosta sitten kuitenkin raskauduin) kun sitä ennen oltiin ehitty 2.5 vuotta yrittään tuloksetta, lääkäri vaan meinas että tuskin on mitään tukoksia kun en kerran oo mitään tautia sairastanu. olihan meillä kyllä aina välissä taukoakin noista tutkimuksista kun vaihettiin asuinpaikkakuntaa.

  Mutta ite olin kipujen mukaan jotain tollasta vähän epäillykin ja huojentavaahan se on kun nyt tietää missä vika oli. oon lukenu että ne torvet pysyis huuhtelun jälkeen auki vaan pari kuukautta joten jos lisää lapsia joskus halutaan, niin varmaan samat toimenpiteet sitte taas eessä. monestihan tuo huuhtelu ei ees avaa tukoksia, jolloin sitten ois eessä IVF.

  niin ja se vielä että en tosin tiedä mistä tuo mun tukkeutuminen johtuu, välillä ite oon epäilly lievää endoa, mutta mitään varmaa en osaa siitäkään sanoa.
   
  #16
 17. Jennyli

  Jennyli Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  26.07.2006
  Viestejä:
  2 563
  Saadut tykkäykset:
  0
  Meillä esikoiset tärppäs yk 4 ja piiitkästä kierrosta,varmaan kp 40+ :whistle: Menkat olivat tosi epäsäännölliset (pitkät kierrot).
  Nyt olisi pikku-kolmonen haaveissa ja kun isäntä näyttää vihreetä valoa niin saas nähdä kuinka kauan menee?!
  Menkat ovat epäsäännölliset edelleen,nyt niin että vuotelen jatkuvasti
  :headwall: Ei oo helppoo ei :kieh:
   
  #17
 18. haltia

  haltia Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  21.03.2007
  Viestejä:
  1 136
  Saadut tykkäykset:
  0
  Täytynee suunnata sitten city-markettiin ovistestejä ostamaan =) hassua kyllä en ole ikinä huomannut/pannut merkille marketeissa ovis- tai raskaustestejä, mutta ehkä olen etsinyt väärältä hyllyltä :LOL: Mulla ei sikäli ole mitään mistä epäilisin, että joku tietty olis vialla. Tosin mulla on välillä ollut n 50 pvn kiertoja, mutta nyt onneksi tasoittunut n 31-35, joten pystyy hyvin laskemaankin ovista. Kerran olen ollut raskana mutta se meni kesken. Siitä on nyt 5 vuotta. sen jälkeen söin e-pillereitä mutta lopetin ne jo n 2 vuotta sitten. mitään tautia en ole sairastannut. Mies on kyllä sairautensa takia joutunut syömään kortisonia ajoittain paljonkin, joten en tiedä, voisiko se vaikuttaa sperman laatuun. Mutta tosiaan en nyt enää stressaa, vaan yritän nauttia kesästä - talvemmalla sitten lääkäriin.

  p.s. löysin nyt tässä kierrossa sen kohdunnapukan. Ainakin nyt kun on kuukautiset se on todella auki, alhaalla ja pehmeä. ehkäpä siitäkin on apua jatkossa. Äitipeikolle paljon onnea raskautumisyrtyksiin ja Tiipiille mahdottomasti onnea raskaudesta :heart:
   
  #18
 19. PikkuM

  PikkuM Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  15.07.2005
  Viestejä:
  568
  Saadut tykkäykset:
  0

  Meillä eka tärppäs toisesta yk:sta, ja tää toinen kolmannesta..Kyllä täällä pyöriessään alkaa tajuumaan miten onnellinen sitä pitäis olla et näinkin helposti on tärppi tullut..ja harmittaa kyl kovasti pitkään yrittäneiden puolesta, kyllä teillekin ne plussat antaisin ja nopeesti, jos vaan voisin!
  Hirmusti plussaonnea!
  PikkuM rv 19+3

   
  #19
 20. sanuli

  sanuli Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  06.05.2006
  Viestejä:
  163
  Saadut tykkäykset:
  0
  meillä tärppäs eka yrityksellä, nyt toisesta haaveilen kun vaavi 5 kk mut mies ei halua vielä...
   
  #20
 21. sader

  sader Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  03.06.2018
  Viestejä:
  2
  Saadut tykkäykset:
  0
  Meillä tärppäsi toisesta kerrasta. Kun ei ensimmäisestä tärpännyt, niin päätin ottaa kaikki keinot käyttöön: ajoittaminen oviksen aikaan, greippimehua ja jalat ylös :D Ilmeisesti auttoi ja nyt viikkoja menossa 17.
   
  #21
 22. rubikinkuutio

  rubikinkuutio Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  22.03.2017
  Viestejä:
  97
  Saadut tykkäykset:
  29
  Enkeliesikoinen yk1, kuoli kohtuun rv38.
  Nyt toisen lapsen yritys, yk2 menossa.
   
  #22
 23. Mertt1

  Mertt1 Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  08.08.2015
  Viestejä:
  75
  Saadut tykkäykset:
  26
  Esikoinen yk2, pikkukakkonen yk6. Tosin toista yrittäessä imetys häiritsi vielä kiertoa, ja silloin oli myös kemiallisne /varhainen km yk 2 ja yk3. Liekö sit imetys vaikuttanu niin paljon. Mutta nyt on nuo kaks kullannuppua :love:
   
  #23
 24. Sarianne81

  Sarianne81 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  09.08.2018
  Viestejä:
  314
  Saadut tykkäykset:
  122
  Esikoinen hoidoilla, muut luomusti kakkonen yk 2, kolmonen yk 1, nelonen yk 1 ja viides yk 2.
   
  #24
 25. jonna_r

  jonna_r Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2018
  Viestejä:
  13
  Saadut tykkäykset:
  17
  Itsellä esikoinen yk 4, sitä ei pysty sanomaan koska onni käy, eikös n.15% mahdollisuus ole per yrityskertao_O
   
  #25
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti