Kuivahiivan käyttö tuorehivan sijasta??

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja Peukalokeskelläkämmentä, 22.03.2010.

  1. Voiko sitä käyttää siis vaikkapa viinereiden leivonnassa?
     
    #1
  2. leipuri

    leipuri Vieras

    Kuivahiivaa voi käyttää ihan kaikkeen mihin tuorehiivaakin.
    Muistaa vain,että taikinaan tuleva neste täytyy olla lämpimämpää.
    Työssä huomioin,että kuivahiivalla tulee usein kuohkeampaa kuin tuorehiivalla.
     
    #2
  3. ff

    ff Vieras

    siihen varsinkin just hyvä- kun viinerit leivotaan kylmiin aineisiin. laita vaan loppukohotus hieman lämpimämmässä kun normisti. esim uunissa.
     
    #3
  4. ap

    ap Vieras

    Paljonko kuivahiivaa vastaa yhtä tuorehiivapakettia 50g?
     
    #4
  5. ö

    ö Vieras

  6. ff

    ff Vieras

    lue paketista, veikkaan että 2pss/50g palasta
     
    #6
  7. pelottava pontso

    pelottava pontso Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    08.10.2006
    Viestejä:
    10 493
    Saadut tykkäykset:
    0
    Niin, kyllä miä käytän kaikessa mihi menis tuorehiivakii. Tuorehiivaa en voi käyttää.
    42 asteinen pitäs nesteen olla että hiiva toimii, ja sekotettuna sit pieneen jauhomäärään se hiiva, ja sit sinne nesteeseen.
     
    #7
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti