Kun menet lapsen kanssa lääkäriin/päivystykseen niin annatko leikkiä muiden sairaiden lasten kanssa?

No jos jaksaa niin miksäks ei? Tosin jos päivystykseen joudutaan menemään niin tod näköisesti on sen verran sairas, ettei kauheasti jaksa leikkiäkään. Ne pöpöt kyllä tartuu siinä samassa odotustilassa leikivät tai eivät.
 
Juu annan
Meillä harvemmin on paljon porukkaa päivystyksessä kun siellä ollaan jouyduttu käymään. Kertaakaan ei ole tainnut olla muita lapsia. Mutta kyllä päästän terveenkin sisaruksen (jos on ollut pakko ottaa mukaan) siihen leikkimään. Ei siis tarvitse istua penkillä tekemättä mitään ellei halua tai sairauden vuoksi tarvitse. Käsidesiä käytetään luonnollisesti kaikilla.

Mun periaate on se että tauteja saa niin paljon joka paikasta ettei yksi päivystyskäynti siihen enää mitään vaikuta. Miettikää jotain busseja, kauppoja jne missä käy kaikki alkkikset, hepatiittipotilaat, moniresistenttejä bakteereita kantavat... :X Ja kyllähän noita tk leluja pestään säännöllisesti. Täällä ovat ainakin selvästi helposti pestäviä eikä mitään karvaolioita.
 
No eipä sitä oikein estääkkään voi..tai voi mut siitä tulee niin kamala tappelu et leikkikööt sitäpaitsi tod.näk. niistä odotustiloista voi muutenkin ne pöpöt saada, puolin ja toisin.
 
Anonyymitär
Ollaan oltu päivystyksessä kaksi kertaa lapsen kanssa, kummallakaan kerralla ei ole ollut leikkimiskunnossa. Mutta jos olisi, antaisin varmaan leikkiä, ellei sitten lähistöllä näkyisi lasta jolla on ihan selvästi jotain tarttuvaa.
 

Yhteistyössä