Kurkkukipeä, vaikea niellä mitään - mikä auttaa?

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja "vieras", 31.07.2012.

 1. "vieras"

  "vieras" Vieras

  Alkaa olla maha kipeä jatkuvasta pastillien ja puuduttavien tablettejen imemisestä. Nekin auttaa vaan sen aikaa kun niitä imee.
  Buranasta ei tunnu juuri tehoa olevan. Suolavettä en ala kurlaamaan kun oksennan.

  Että olisko vielä jotain konstia? Tee tuolla hautumassa et sitä juon kohta.

  Nieluviljelyssä kävin aamulla mut tulokset selviää huomenna tai ylihuomenna. ja entä jos ei edes ole angiinaa?
   
  #1
 2. Anatolia

  Anatolia Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  24.08.2010
  Viestejä:
  32 545
  Saadut tykkäykset:
  4
  Pharysol.

  Ja KYLMÄ juoma, jäätelö, mehujää...
   
  #2
 3. "vieras"

  "vieras" Vieras

  jäätelö, mehujää
   
  #3
 4. "a p"

  "a p" Vieras

  Ei oo jäätelöä eikä mehujäätä. Kait pitää jaksaa kauppaan jossain välissä. Taidan laittaa tuota tuoremehua pakastimeen jäätymään..

  Mitä on Pharysol?
   
  #4
 5. "a p"

  "a p" Vieras

  Ei pysty juomaan esim appelsiini mehua kun kirvelee kurkussa.. Jugurttia oon syöny.
   
  #5
 6. Anatolia

  Anatolia Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  24.08.2010
  Viestejä:
  32 545
  Saadut tykkäykset:
  4
 7. "a p"

  "a p" Vieras

  Kiitos. Pitää käydä kattomassa löytyykö täältä tuppukylän apteekista tuota. Aika monesti eivät vaan ole edes kuulleet jostain mitä meet kysymään..
   
  #7
 8. "a p"

  "a p" Vieras

  En ehtiny apteekkiin asti. Burana auttaa tunniksi pariksi. Nyt tuntuu jatkuva kirvely nielussa. En tiedä mitä tekee jos huomenna angiina testi näyttää negaa.
   
  #8
 9. "vieras"

  "vieras" Vieras

  Vaahtokarkit auttaa. Niistä tulee sellaista vaahtomaista limaa pureskellessa joka lievittää kipua. Jostakin semi-tieteellisestä artikkelista sen luin ja siitä saakka olen syönyt vaikka en vaahtokarkeista liiemmin pidäkään.
   
  #9
 10. ja namkin

  ja namkin Vieras

  Imeskele suklaataa - kuulostaa hassulta, mutta suklaan rasvat (tai joku muu, en muista) valuu kurkkua pitkin ja helpottaa kurkkukipua. Joku lekuri tms suositteli jossain ohjelmassa.
  Ja jos ei auta tekee mielen ainakin paremmaksi :)
   
  #10
 11. "a p"

  "a p" Vieras

  Edelleen kurkku kipeänä. Eilen sai alustavat tulokset nieluviljelystä ja ne oli negatiiviset. Parin tunnin päästä voi soittaa lopulliset vastaukset. Kait yritän sitte lääkäri aikaa saada vaikka voi kyllä olla et toteaa vaan että on jokin virus että ei auta kuin kestää.

  Kävin ostamassa tuota Pharysolia. Ei se mikään ihme lääke ollut. Hetkeksi auttaa ja on järkyttävän makuista aluksi että meinaa yökätä kun sitä laittaa. Bafucin auttaa pitemmäksi aikaa mut ei niitäkään voi koko ajan syödä.

  Vaahtokarkkeja vois kokeilla vaikka ei kyllä makeaa tee mieli kun syömiset niin onnettomia muutenkin. Suklaata ei voi ees ajatella. kirvelee kurkussa. Ostin muka eskimoita itelleni ja ei niitäkään saa syötyä. et pitää hakea pelkkää vanilja jäätelöä.
  Jugurtti on tähän mennessä ollu syömisistä se mikä helpottanu hetkeksi oloa.
   
  #11
 12. Littledeath

  Littledeath Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  20.07.2010
  Viestejä:
  7 122
  Saadut tykkäykset:
  2
  Mulla oli keväällä nielutulehdus, viruksen aiheuttama joten ei voinut kun kestää. Itku melkeen tuli kivusta kun kipulääkettä joutu nielemään. En syönyt moneen päivään mitään ja juominenkin oli todella hankalaa. Pahin vaihe kesti sellasen viikon ja sitten alkoi helpottua.

  Sain lääkkeeksi Panadol 1g, Burana 800mg ja Panacod.
   
  #12
 13. "a p"

  "a p" Vieras

  Oliko sulla mitään muuta kuin tuo kurkkukipu? Jos ite saisin tuollaisen lääkemäärän olisin kyllä taju kankaalla. Mulla 6 lasta täällä hoidettavana. Ja illalla vielä töitä 18-24. Et ei auta kun itkun kans yrittää selvitä.
  En edes tiedä saanko enää tälle päivää lääkäriaikaa. Luultavasti vaan sanovat et voi voi kun ei meillä enää tälle päivää ole aikoja et soita huomenna kahdeksalta niin sitte ehkä voi ajan saada.
   
  #13
 14. Littledeath

  Littledeath Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  20.07.2010
  Viestejä:
  7 122
  Saadut tykkäykset:
  2
  [QUOTE="a p";26815197]Oliko sulla mitään muuta kuin tuo kurkkukipu? Jos ite saisin tuollaisen lääkemäärän olisin kyllä taju kankaalla. Mulla 6 lasta täällä hoidettavana. Ja illalla vielä töitä 18-24. Et ei auta kun itkun kans yrittää selvitä.
  En edes tiedä saanko enää tälle päivää lääkäriaikaa. Luultavasti vaan sanovat et voi voi kun ei meillä enää tälle päivää ole aikoja et soita huomenna kahdeksalta niin sitte ehkä voi ajan saada.[/QUOTE]

  Ei ollut mitään muuta.. eikun hetkinen, pääkipua oli ja väsytti tavallista enemmän, tosin väsy saattoi johtua lääkkeistäkin. Mä otin töistä pari päivää saikkua ja yritin vaan lepäillä ja se auttoi. Ja sekin tietty auttoi ettei mulla ole kuin yksi lapsi. Onneksi lapselle ei tarttunut!!
   
  #14
 15. Littledeath

  Littledeath Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  20.07.2010
  Viestejä:
  7 122
  Saadut tykkäykset:
  2
  Niin ja mulla turpos kurkku myös, tuli joku patti sinne, lääkärin mukaan imusolmuke. Käskettiin tulla sairaalaan jos henki menee ahtaalle. Mutta onneksi patti katos sitten ajan kanssa.
   
  #15
 16. "a p"

  "a p" Vieras

  On mullakin veto pois mut varmaan sekin kun ei nuku kunnolla. Työt on vaan pakko tehdä tällä viikolla loppuun kun viime kuun jutut pitää saada valmiiksi. Toisaalta vaan koneella istumista nuo työt että periaatteessa menee kyllä kun ottaa kaikki mahdolliset lääkkeet ja tropit kerralla.
  Kotona oon lintsannu kaikesta mahdollisesta. Ruokaa ostettu valmisruokia tai sit nuo teinit kokannu. Hirvittää vaan sitten kun taas kunnossa et mikä urakka saada kaikki kuntoon.
   
  #16
 17. "a p"

  "a p" Vieras

  Lääkärissä käyty. Anto reseptin buranaan ja panadoliin ja sano et koita kestää. Että ei kait tässä auta mikään. vaikka väliin tuntuu et järki lähtee.
   
  #17
 18. voi kun kuulostaa tutulta..meillä koettu just samaa. Mulla alkoi La järkky kurkkukipu ja samaan aikaan melkees hirveet nivelkivut. Kurkkukipu kesti 2 päivää ja hävis. Samoin nivelkivut melkeen. Keskiviikkona sitten alkoi pistelemään sormia ja kappas..pieniä punaisia pisteitä, nyt ikäänkuin pieniä rakkoja. Muksulla alkoi lauantaina oksentamisella ja räkätaudilla..pirun kiukkunen ja kuolasi, varmaan kurkku kipeä.

  Nyt on lapsi täynnä näppyä ja rakkoa..

  Meillä siis enterorokko. Alkoi justiinsa sillä karmeella kurkkukivulla, ja ne nivelkivut...huh.

  Toinen muksu valitellut vähän suuta ja raajojen kipua, on väsy ja vähän räkäinen. ei muuta kumminkaan..ainakaan vielä.
   
  #18
 19. "a p"

  "a p" Vieras

  Ei taida olla kun mulla jo viidettä päivää pelkästään kurkku kipeänä. Miehellä tai lapsilla ei mitään.
   
  #19
 20. vierailija

  vierailija Vieras

  En tiedä kuin vanha tää keskustelu on mutta tosiaan... mulla kurkku kipeä ollut kuumetta oli 39.5 angiina näytti vaan negaa ja en ole syönyt muutakun mehujäitä yritin kurlata suuta suu vedellä mutta ei voinut kun kirveli niin €&@# ei vaan pysty nielaiseminen
   
  #20
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti