Kuvia plussatesteistä

Eilen varmistin nämä digillä plussaksi (david-ilta, pg, ovis ja digi otettiin samaan aikaan). On nuo davidin liuskat kyllä ihan superhuonoja ja erittäin herkiksi itteään väittävät. Pregcheck näytti paljon paremmin, vaikka on vaan herkkä. Vihreet = david, sininen = PC ja pinkki davidin ovistesti

 
Niinno aika haaleesti näkyy tossa mun linkittämässä kuvassa.Oli vähän vaikea saada kameran kuvaan se viivanpaikka,mutta omilla silmillä kyllä erotin :D Pitää odotella pari päivää ja testailla ja jos ei tärppää, niin eikun uutta yritystä vaan :)
 
Hei! Olisko nyt voinut mahdollisesti käydä niin että voitaisiin olla pieniin päin? Voitteko nähdä siinä sojottavan haalean haamuviivan? Todellisuudessa näkyi kyllä paremmin, hailakan punaisena.. Viikko sitten samanlaisella testillä testasin, jolloin ilmestyi haalean haalea viiva, jota ei kuvaan saanut napattua. Nyt ihan selvästi silmään erottui tarkempi viiva.. Auttakaa te joilla kokemusta?? Ikinä ole näin selvää viivaa saanut. Lapsi ollut toiveissa jo parisen vuotta. Olisiko nyt voinut napata?

Haamuko? - Image - Aijaa.com
RsRC6W - Image - Aijaa.com


Oireita on vaikka minkälaisia, ja kuukautiset parisen viikkoa myöhässä (tosin erittäin epätasainen kierto eikä aavistustakaan ovulaatiopäivästä.. Aamullakin miehen lähdettyä töihin menin takaisin sänkyyn mutta ei pystynyt kauaa olemaan, iski kamala pahoinvointi, ja oli PAKKO saada pari leipää. Sit nukkumaan. Kokoajan haluaisin vaan nukkua. Päivittäin vähintään 12h kun ollut nyt vapaata töistä. Uupunut olo vuorokauden ympäri, vatsa turvonnut, rintoihin tullut kamalasti verisuonia, nännit tummuneet, ja päivittäin lämpö 37+ joka normaalisti 36,4 paikkeilla..
 
Viimeksi muokattu:
Joo pakko testata vielä digillä sun muilla, että uskon todeksi :D
Mies vaan sano " on siinä viiva mutta se on tosi haalee viiva".. ( verrattaessa tikun toiseen viivaan)
Toivottavasti meidän pikkuhaamu pysyy matkassa mukana ja vahvistuu :)
Raskauslaskurin mukaan nyt olisi 3+6.
 
  • Tykkää
Reactions: jjennaa-

Yhteistyössä