Kysymyksiä kristityille. Tarvitsen vastauksia kipeästi.

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja vierailija, 15.11.2017.

 1. vierailija

  vierailija Vieras

  Ihminen pyrkii kehittymään. Keskeytyisikö ihmisen kehitys paratiisissa vai voiko ihminen kehittyä sielläkin? Ihminenhän lakkaa kehittymästä tässä elämässä sillä hetkellä kun eteneminen pysähtyy. Eli kun kuolema korjaa. Itse en haluaisi elää ikuisesti ilman tavoitteita. Millaisia tavoitteita paratiisissa siis on luvassa? En usko, että tavoitteista vapaa ihminen olisi ideaali. Kuolemahan on sitä, kun ihminen ei enää pyri mihinkään. Ei kai Raamatun jumala halua meidän lakkaavan kehittymästä?


  Itse kuolen mieluummin kuin lakkaan kehittymästä. Lopullisesti. En halua olla jumala, mutta haluan olla parempi ja haluan esim. tehdä taidetta paremmin. Taide kuolee, jos epätäydellisyys tai kehittymisen mahdollisuus kuolee täysin.


  Mulla on kysymyksiä.
   
  #1
 2. vierailija

  vierailija Vieras

  Ala arkkitehdiksi. Niiden täytyy tietää paremmin, miksi rakennukset sortuu tai ei sorru yms. Puusepän poika se Jeesuskin oli(y)
   
  #2
 3. vierailija

  vierailija Vieras

  Juodaanko täällä palstaillessa? Tuli vaan mieleen, kun itsellä vain vettä lasissa.
   
  #3
 4. vierailija

  vierailija Vieras

  Tunnen fysiikkaa, mutten niin hyvin. Tämä askarruttaa, kun mulle on tästä paratiisista puhuttu niin paljon, eikä se tunnu niin paratiisilta. Tietty raja se arkkitehdillakin on. Ikuisessa elämässä se tulisi vastaan. Saako siellä edes juoda kaljaa? Kysyn uteliaisuudesta? Mitä teille on opetettu?

  Haluan olla varma asioista. Jos seuraan jotain, niin haluan tehdä sen ilman epäillyksen häivääkään. Kristinuskossa tämä epäillyttää.

  Kuulostan varmasti idiootilta, mutta todella haluan tietää.
   
  #4
 5. vierailija

  vierailija Vieras

  Kai siihen on lupa. Jos haluaa.

  -aloittaja
   
  #5
 6. vierailija

  vierailija Vieras

  Uskon että paratiisissa saa juoda kaljaa tai mitä haluaakin. Kovasti ovat viihtyneet siellä kun takaisin eivät ole palanneet.
   
  #6
 7. vierailija

  vierailija Vieras

  Itse olen siinä käsityksessä, ettei sinne ole menneet Raamatun mukaan vielä ketkään. Maa ei ole vielä Paratiisi. Kuolleet vain ovat olematta, kunnes heidät herätetään tuomiopäivänä. En siis tiedä. Tuomiopäivänä kaikki kuolleet ja elävät tuomitaan ja pian Maa on paratiisi. Ihan fyysinen oikea paratiisi.

  Itse olen kuitenkin kokenut kummittelua, mutta kuulemma se on paholaisesta. Kuka tietää. En tiedä. Mulla on kriisi. Ketä tässä olisi kuunneltava?

  -aloittaja
   
  #7
 8. vierailija

  vierailija Vieras

  Musiikkikin on taidetta, huomasin juuri.

  Opettele soittamaan vaikkapa harppua:)
   
  #8
 9. vierailija

  vierailija Vieras

  Okei, sovitaan ettei vielä ole ketään sinne mennyt. Ilmankos on ollut hiljaista, kukaan ei ole takaisin palannut kertomaan kokemuksistaan. Kummitukset on kivoja, olen nähnyt hattivatteja telkussa.
   
  #9
 10. vierailija

  vierailija Vieras

  Elämä on muuttumista, mikään ei pysy ennallaan. On olemassa ainoastaan luonnonlait.

  Niiden myötä kaikki kiertää. Tuomio on vain sana, kuten kohtalokin määräytyy vasta lopussa, mutta ei koskaan ennalta.
   
  #10
 11. vierailija

  vierailija Vieras

  Hoh, mähän soitan soitinta. Rakastan sitä soitinta. Linkissä on harvinaisen ihanaa musiikkia. Riittääkö siinä purtavaa ikuisuudeksi? Eikä juuri kuolevaisuus ja säröisyys tee ihmisestä kauniin? Tavallaan tahtoisin olla ikuinen, mutta paine olisi kova. Millaista se olisi?

  Tuo musiikki on todella hienoa.

  Mä pidän ihmisistä virheellisinä. Raamattu puhuu täydellisyydestä, mutta tämä ihmisen arvaamattomuus on kaunista.

  -aloittaja
   
  #11
 12. vierailija

  vierailija Vieras

 13. Echo

  Echo Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.09.2008
  Viestejä:
  21 011
  Saadut tykkäykset:
  1 482
  Se mitä suurin osa taivaassa/paratiisissa kävijöistä sanovat, niin on että se on hyvin maan kaltainen paikka, on kaupunkia, luontoa, tauluja seinillä, kokoonnutaan syömään ystävien kanssa jne.
  Joku taivaskävijä sanoi että kyllä ihmiset siellä tekevät pieniä askareitakin, mut mitään väsymystä tai maanantaiaamun ketutusta ei ole.

  Isoin tavoite ei ole siellä enää omassa itsessä vaan Jumalan tuntemisessa. Joku on lisäksi sanonut että Jumala kierrättää porukkaa myös avaruudessa, maailmankaikkeudessa, ja siellähän sitä latua riittää...

  Mutta se on 100% varmaa että tylsää siellä ei ole kellään. Ihminen kokee niin syvää iloa ja rauhaa, että Olvit ja Karjalat ei oo mitään siihen verrattuna (enkä siis oo absolutisti, mut ei siellä kännejä tarvita).

  Mutta siis, reunahuomautus vielä että uskoontulo ja Jeesuksen vastaanottaminen on sit se ainut pääsylippu Taivaaseen.
   
  #13
 14. vierailija

  vierailija Vieras

  En mä tiedä, miten asiat ovat. Mä olen kommunikoinut kuolleiden kanssa, mutta mulle on sanottu, että olen puhunut paholaiselle. Hattivatit ovat harmittomia.

  Psykologi sanoo mun olevan tervejärkinen ihminen, pappia en tavoita ja jehovan todistajat sanovat mun tosissaan puhuvan paholaiselle. Kuka tietää?

  Tuosta linkitetystä musiikista pidän, sen tiedän.

  -aloittaja
   
  #14
 15. vierailija

  vierailija Vieras

  Hengailen tässä ruumiissani vapautuneesti aikani ja ajattelin tulla uskoon vasta kun tämä nahka-asuntoni on tuhkana. Ei kai se haittaa missä vaiheessa uskoon tulee, kun kumminkin pitää odotella tuomiopäivään asti paratiisiin siirtymistä.Yritän kerätä sieluun paljon muistoja, jota muistella odottaessa, ettei tule tylsää. Voihan siinä mennä muutama tuhat tai miljoona vuosi.
   
  #15
 16. vierailija

  vierailija Vieras


  onko?
   
  #16
 17. vierailija

  vierailija Vieras

  No siis kyllä jehovan todistajat ovat olleet ilkeitä sulle, jos uskottelevat sun puhuneen paholaisen kanssa. Kai itse tiedät, kenen kanssa olet jutellut.
   
  #17
 18. vierailija

  vierailija Vieras

  Itsekin olen kuullut näitä, mutta todenperäisyydestä en tiedä. Kuka tietää? Jotkut sanovat, että paratiisia ei vielä ole. Taivas on, mutta se on harvoille, valituille ja epäonnisille, jotka vielä joutuvat toimimaan paimenina. Paratiisi on ihmisille, jotka ovat vielä todella vapaita.

  Paratiisi kuulostaa itsestäni hyvältä, tai paremmalta, mutta Taivas olisi hirveä kohtalo. Johtajilla on väsyttävä vastuu.

  Itsestäni pahinta olisi oman luovuuden kuolema. Jos kaikki tulisi vain jostain muualta ja itse olisin vain väline. Pelkään, että niin kävisi myös kristittyjen paratiisissa.

  -aloittaja
   
  #18
 19. vierailija

  vierailija Vieras

  On. Siitä tehdään leffojakin saaden myytyä pahis- ja hyviskohtaloita lipun maksajille.
   
  #19
 20. vierailija

  vierailija Vieras

 21. vierailija

  vierailija Vieras

  Niin kuin ihminen voi tietää. Itse uskon pohjimmiltani, ettei paholaista ole. Mutta harvoin olen kohdannut ihmisiä, jotka ovat yhtä varmoja. Se saa epäilemään. Kun muuten mulle on lähinnä sanottu, yllätys, että olen hullu. En kuitenkaam täytä kriteerejä.

  Mulla on hienoja kokemuksia, joiden en voi uskoa olevan pahoja. En tiedä, mitä tapahtui, mutta pahasta en usko niiden olevan.

  Jos asia olisi varma, myöntäisin ilomielin olevani vain hullu. Mutta kun en näytä olevan tarpeeksi hullu hulluksi. Näen vain asioita.

  -aloittaja
   
  #21
 22. Echo

  Echo Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.09.2008
  Viestejä:
  21 011
  Saadut tykkäykset:
  1 482
  No siinä vaiheessa kun olet tuhkana niin on uskoontulo myöhäistä...

  Kyllä kuolleet uskovat ovat jo paratiisissa, ja jumalattomat on kadotuksessa. Ilmestyskirjassa ja muuallakin ym.puhutaan kyllä tuomiosta johon herätetään kuolleet (se sielu pistetään vielä kerran ruumiiseen mutta vain hetkeksi) mut se on vaan semmonen loppukoonti kaikista maailman ihmisistä eikä oikeastaan vaikuta kenenkään ihmisen loppusijoitusasioihin enää.
   
  #22
 23. vierailija

  vierailija Vieras

  Olkoot vaikka hattivatteja kuolleissa, saavat vapaasti olla. Yritä päästä irti voimakkaasta hyvä-paha-asetelmista, johon vaikutat olevan vain vähän aivopesty. Vaihda ympäristöä ja jätä paholaisista kuiskuttelijat pois elämästäsi, taaksesi.
   
  #23
 24. Echo

  Echo Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.09.2008
  Viestejä:
  21 011
  Saadut tykkäykset:
  1 482
  Njaa, jos joskus juttelet kuolleille, nii sanopas näin: Jeesus Kristus kuoli ristillä ja hallitsee etc.etc. niin ne "kuolleet" ei kestä sitä kuulla vaan katoavat.
  Tai yksinkertaisesti vaan rukoile siinä kohdin Jeesusta. "Kuolleet" on oudon hiljaa ja häviävät pois paikalta.

  Sama pätee ufoihin. Molemmat saatanan henkivaltoja jotka pelkää Jeesusta.
   
  #24
 25. vierailija

  vierailija Vieras

  Joskus mietin. Vaikka mulle on käynyt sanoinkuvaamattoman pahoja asoita. Miten kukaan kehtaa tuomita jonkun toisen? En tiedä, olenko vain liian vahingoittunutta tavaraa, mutta en itse voisi lopullisesti tuomita ketään.

  -aloittaja
   
  #25
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti