Kysymys kristityistä!

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja vierailija, 10.12.2016.

 1. Peukku-Jim

  Peukku-Jim Vieras

  No voi herranen aika, kuollaanko me ateistit siis joskus? :eek::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL:

  Minulla ei ole mitään tietoa noiden murhamiesten uskonnoista. So what. Vihjaat ilmeisesti ateisteiksi? No jos olivat, niin yksittäistapauksia. Kamalia tyyppejä, onneksi sentään eivät jääneet meidän elätettäviksi.

  Teikäläisiä oli kymmenissätuhansissa väh murhaamassa ristiretkillänne. Ja kaltaisesi USKOVAISET murhaa isiksen joukoissa 24h. Huom! USKOVAISET!!!! Että älä nyt yhtään pullistele siinä hyvyyttänne!

  Ja minä muuten elän oikein hyvää ja mukavaa elämää, ei huolta pilvenreunalla kyttäävästä massamurhaajasta ja sen helveteistä. Teitä luusereita kuule vaan pelotellaan ruotuun tuollaisilla jumalsaduilla. Otan osaa.

  Lue vielä tämä

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Maailmankaikkeus

  Ja ei muuta kuin tervetuloa ateksi (y)(y)(y)

  Minä taas alan uskovaiseksi, kun todistat, että mistä se sinun copperfieldisi tulla tupsahti tänne ei mihinkään taikatemppujaan tekemään?

  Ja tuo sinun wiccasi on uskonto sekin, joten EVVK

  Öitä sinne (entäs jos se jummesi on tirkistelijä. Katselee sinun makuukammariisi, että mitäs kivaa? siellä touhutaan. Mietippä sitä):eek: :LOL::LOL::LOL:
   
  #101
 2. Peukku-Jim

  Peukku-Jim Vieras

  Ei vai? Jos siellä onkin miljardi attea nauramassa päin naamaa, että teitä on kusetettu jumalsaduilla koko elämänne.

  Mutta ei me teitä helvettiin olla pukkaamassa, paiskataan kättä ja todetaan että sattuuhan sitä paremmissakin perheissä ;)

  Tarjotaan vielä skumpat ja jotain pikkusuolaista :)
   
  #102
 3. vierailija

  vierailija Vieras

  Ennen Jeesusta muissa uskonnoissa on ollut Jeesuksen kaltaisia hahmoja, eli kyllä se Jeesuskin on kristinuskoon muilta kopioitu.
   
  #103
 4. Aiudoton

  Aiudoton Vieras

   
  #104
 5. vierailija

  vierailija Vieras

  Jos se ''copperfield'' tulla tupsahtaisi niin kaikkihan uskoisivat. Jos tieto olisi varma kukaan tuskin valitsisi hirvittävää kärsimystä autuuden sijaan. Sitä ei kuuluu tietää järjellä vaan sielulla.
  Ristiretkillä ei ollut mitään tekemistä uskonnon kanssa..lopulta. Maailmassa on maailman sivu hyväksikäytetty sekä aatteita että uskontoja kansojen ohjailuun. Mitä pelkäämiseen tulee kyllä enempi kannattaa pelätä jo eläessään täällä kanssamme kulkevia kuin sitä toista puolta. Eivät uskonnottomat Stalin ja Mao olleet yhtään mukavampia tyyppejä kuin riskiretkeläiset. Eikä kommunistinen Korea vaikuta paratiisilta. tai no.. ehkä se jollekulle on.
  Kummallista että ihminen joka elää hyvää elämää tuntee tarvetta julistaa elämänsä hyvyyttä. Se on yhtä kummallista kuin tarve vainota kristittyjä.
   
  #105
 6. pilkka

  pilkka Vieras

  Pilkasta en tiedä, mutta kyllä minua uskovaiset ärsyttävät ja ihmetyttävät. Ok, jos larpataan itsekseen, mutta kun väkisin tungetaan sitä aatetta kouluihin ja päiväkoteihin niin mitenpä vältyt?

  Nyt sitten jokainen kristitty, joka miettii että onpa pienet murheet, niin voi ajatella miltä sinusta tuntuisi jos imaami kävisi pitämässä pienen viattoman kumarrustuokion kerran pari kuukaudessa teidän päiväkodissanne..
   
  #106
 7. notarobot

  notarobot Vieras

  Eikös se pitkälti noin mene? Pää rintaan ja synkästi kohti seuraavaa Jumalanpalvelusta. Kärsimyksen ja kuoleman kulttejahan nämä uskonnot tapaavat olla. Maallinen elämä on niin tuskaista, raskasta ja monimutkaista että kunhan pistää pään pensaaseen, rukoilee ja tekee orjan osansa valittamatta, niin saa sitten kuolemassa helpotuksen. Ehkä jopa palkinnon..
   
  #107
 8. Elena777

  Elena777 Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  24.05.2016
  Viestejä:
  45 594
  Saadut tykkäykset:
  14 266
  Ihan vaan sivusta huutelen, että eiköhän tuo pian voi olla tottakin Suomessa? Onhan sellaisia käynyt jo jossain lukiossakin kertomassa ja jakamasa islamin ilosanomaa lukiolaisille, vaikka piti kulttuurista siellä puhua, eikä niinkään islamista uskonsuuntana. Siitä oli joku isä laittanut närkästyneenä sinne tyttärensä lukioon palautettakin.(y)
   
  #108
 9. 0roosa0

  0roosa0 Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  08.06.2016
  Viestejä:
  4 440
  Saadut tykkäykset:
  1 785
  Suoraan sanottuna mulle ois kyllä yhdentekevää, vaikka maanantaina kävisi imaami, tiistaina joku juutalaisten oppinut, keskiviikkona hindu, torstaina ateisti, perjantaina taolainen, lauantaina joku polyteisti tai panteisti, tai vaikka suomenuskon kannattaja ja sunnuntaina ortodoksi.

  Parehan se vaan, mitä useampaan uskontoon tutustuu. Sit voi itse valita haluaako uskoa ja jos niin mihin. Hulluinta elämä tuntuu olevan niillä joilla kotona joku uskonto on se ainoa uskonto ja ellet siihen usko niin on oksat poikki. Tai ainakin välit sukulaisiin.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #109
 10. vierailija

  vierailija Vieras

  Amen. Samaa mieltä kristittynä paljon parempi että kuulevat ajoissa muistakin uskonnoista eivätkä kasva pussissa. Mitä tuputtamiseen tulee aina kun srk on paikalla se myös maksaa ko. tilaisuuden kulut. Monessa paikassa on tarjottukin muille mahdollisuutta järjestää oma tilaisuutensa yhtä aikaa eli aivan vapaasti. Nämä rinnakkaishankkeet ovat yleensä kaatuneet siihen ettei niille ole löytynyt maksajia! Srk:n tilaisuudet ovat esimerkiksi koulutuspäivinä jotka ovat työehtosopimuksen mukaisia esimerkiksi päiväkodeissa. Tällöin vaihtoehtoja on kaksi a) seurakunnan tilaisuus b) vanhemmat hoitavat lapset sinä päivänä ja jompi kumpi on poissa töistä.
   
  #110
 11. vierailija

  vierailija Vieras

  Hei haloo. Se on kyllä saletti. Kopperfieldisi ei tule. Ei ikinä!

  Ja täyttä potaskaa kirjoittelet. Vain ja ainoastaan oman uskontosi levittämisen takia teikäläiset raakalaiset vuodattivat hehtolitroittain verta. Ja lisää. Vai että faktojen kirjoittaminen on vainoa teikäläisiä kohtaan:LOL:

  Mao ja Stalin olivat psykopaatteja, samoin kuin lukemattomat eri uskontojen diktaattorit. Yksittäistapauksia. Hullut vaan valitettavasti hallitsee pitkälti maailmaa, kuten tapetilla nyt olevat Putin ja Assad, kohta Trumpelo
   
  #111
 12. Siksi olisikin parempi että koulujen uskonnonopetuksesta luovuttaisiin kokonaan. Uskontoihin liittyvä asia mahtuu kyllä elämänkatsomustietoon, maantietoon, psykologiaan, filosofiaan ja historiaan.
  Vaan eipä ei. Tunnustuksellinen uskonto näyttää on kuin torakka, joka selviää kaikista opetusuudistuksista.

  Päiväkodeissa ei pitäisi olla mitään uskontoihin viittaavaa.

  Eskarin päättäjäisissä pappi laulatti virsiä ja piti nukketeatterin luomiskertomuksesta. Tarkoitus oli että pappi pitää vain lyhyen koulutielle siunaamisen. Lohdutti etten ollut ainoa joka silmiään pyöritteli. Päiväkodin henkilökunta pyysi vanhemmilta anteeksi papin puolesta. Pisteet siitä.
   
  #112
 13. vierailija

  vierailija Vieras

  Jotain siinä jessessä on täytynyt olla ihmeellistä kun kaikki pässit täällä puolesta ja vastaan edelleen siitä 2000 vuoden jälkeen jauhaa.(y)
   
  #113
 14. Kristitty

  Kristitty Vieras

  Näin juuri.
   
  #114
 15. vierailija

  vierailija Vieras

  bullshit on kai koiratermi?
   
  #115
 16. vierailija

  vierailija Vieras

 17. vierailija

  vierailija Vieras

  Vastaaminen edellisiin on tehty mahdottomaksi.
   
  #117
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti