Lahti hohoi

Täällä juuri lahteen muuttanut äiti 25v ja pojat 4v ja 9kk kaipailee uusia tuttavuuksia ja vanhemmalle omanikäisiä leikkikavereita. Mies on töissä vuoroin aamut ja illat ja me ollaan lasten kanssa kolmin kotona.
 
Täällä ois äippäkaveria vailla 20-vuotias tuleva äiti (LA 1.4)
Kaipaisin kahvittelu ja höpöttely seuraa, ja tulevaisuutta ajatellen vaunulenkeille ja leikkipuistoon :)
Laita yksityisviestiä jos itsekkin kaipaat seuraa :)
 
Äippä1975, etsitkö vielä uusia tuttavuuksia? Täällä olisi suht samanikäinen äiti ja vuoden vanha tyttö, jotka kaipailevat uusia kavereita. Jos kiinnostaa, laita yksityisviestiä.
Ja jos täällä on muitakin 70-luvulla syntyneitä pienten lasten äitejä, jotka kaipaavat seuraa, laittakaa viestiä.
 
Heippa äityliinit!
Täällä yksi 3 lapsen äiti, joka nauttii arjen pienistä iloista, lasten kanssa touhuamisesta, lenkkeilystä ja leipomisesta, mutta myös kaipaisi sitä aikuisten jutustelua "tyttöjen kesken". Pitäisikös luoda joku suljettu facebook ryhmä, jossa pääsisi helposti tutustumaan toisiimme? Lähinnä ajattelin teitä, tämän vuoden puolella tähän ketjuun kirjoittaneita. :) Pääsisi helposti sopimaan näkemisiä lasten kanssa tai ilman, puistoilemaan ja kahvittelemaan. Juttelemaan arjesta ja parisuhteista. Olis ihana, jos sais löydettyä semmoisia ihania sydänystäviä <3
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: knyte
Ryhmään täytyy näköjään luomisvaiheessa jo lisätä niitä ihmisiä, elikkäs Ryhmään pääsee liittymään siten, että Ensin laittaa minulle täällä yksityisviestillä, että haluaa mukaan. Sen jälkeen pitää ensin hyväksyä kaveripyyntö facessa, jonka jälkeen on mahdollista liittää ryhmään. Vain jäsenet voivat nähdä ryhmän, sen julkaisut, kuvat ja ryhmän jäsenet. :)
 
Täällä ois yks joka kaipailee myös uusia tuttavuuksia. Olen Orimattilasta, mutta käyn Lahdessa töissä päivittäin. Odotan esikoista, la on 27.2. Liittyisin mielelläni tuohon ryhmään, jos huolitte. :)
 

Yhteistyössä