Laminaatti vai parketti lapsiperheeseen?

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja raksa-akka, 11.03.2012.

 1. Phoebsi

  Phoebsi Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2008
  Viestejä:
  28 874
  Saadut tykkäykset:
  0
  Meillä on laminaattia laitettu, kun ollaan remontoitu. Ei sieltä halvimmasta päästä kuitenkaan ja tyytyväisiä ollaan. Keittiöön on tulossa laattalattia sitten.
   
  #51
 2. Piparnakkeli

  Piparnakkeli Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  29.11.2009
  Viestejä:
  3 031
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jonkin verran tässä tallusteltu erilaisilla lattioilla että tiedetään mitä halutaan ja mikä sopii meille, mutta kiitos kuitenkin :)
  Vanhanajan lautalattia olisi ollut parhain, mutta lattia olisi noussut liikaa ja sitä kautta teettänyt liikaa muita töitä. Seuraavaan kotiin sitten.
   
  #52
 3. Isämies

  Isämies Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  17.09.2008
  Viestejä:
  5 610
  Saadut tykkäykset:
  0
  Me päädyimme pari vuotta sitten juurikin noihin Paradorin laminaatteihin. Meillä ei kylläkään ole juuri tuon linkin laminaattia, mutta kaipa nuo lienevät pintaa lukuunottamatta samaa kamaa. Ollaan oltu kyllä erittäin tyytyväisiä. Ei ole ollut mitään noista tässäkin ketjussa mainituista ongelmista; ei ole liukas, ei tunnu kylmältä (vesikiertoinen lattialämmitys), ei kopise (hyvin valetut lattiat, kunnollinen aluskate), ei ole hankala puhdistaa jne. Yhtään ainoata koloa tai muutakaan jälkeä ei parin vuoden asumisen jäljilta ole simään sattunut.

  Alkuperäisenä ajatuksena oli korvata nuo laminaatit parketilla heti, kun lapset ovat sen ikäisiä, että eivät enää paukuta päivittäin niitä pikkuautojaan lattiaan. :) Ollaan oltu noihin kuitenkin niin tyytyväisiä, että on alettu hiukan empimään, että josko ei vaihdettaisikaan. Näkee nyt sitten.
   
  #53
 4. niib

  niib Vieras


  Kiva kun kerroit kokemuksistanne, toivottavasti emme tosiaan ole mitään ihan sutta valitsemassa. :D Saako vielä udella, mitä laitoitte aluskatteeksi? Me olemme pohtineet tuota Parador Duo-Protectia, olen käsittänyt, että hyvin valetulle betonilattialle ei muuta tarvitsisikaan kuin tuon ja siihen sitten laminaatti päälle. Pitää toki vielä varmistaa jostain tuo.
   
  #54
 5. Snowpatrol

  Snowpatrol Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  16.05.2012
  Viestejä:
  364
  Saadut tykkäykset:
  0
  Meille sanoi moni, ettei keittiöön missään nimessä parkettia. Muutenkin parkettiin kuulemma tule helpommin jälkiä. Laminaattia laitettiin ja tyytyväisiä olemme olleet.
   
  #55
 6. Isämies

  Isämies Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  17.09.2008
  Viestejä:
  5 610
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jos valu on tasainen (niinkuin tietysti hyvän valajan jäljiltä pitäisi olla), niin sillä aluskatteella ei ole niin suurta merkitystä. Sen kopinan kun aiheuttaa nimenomaan epätasainen valu; laminaatti ei ole tiiviisti alustaansa vasten. En kerta kaikkiaan muista sen meidän aluskatteemme nimeä/merkkiä, mutta jotain betonilattialle ja nimenomaan laminaatille tarkoitettua se oli.
   
  #56
 7. niib

  niib Vieras

  Ok. Kyllä meillä onneksi on valu todella hyvin tehty, valaja osasi hommansa. Vastaavakin totesi lopputuloksen nähtyään, että oikein silmä lepää, kun harvemmin nykyään saa tuollaista tulosta ihailla. :D Eiköhän siitä siis hyvä tule.
   
  #57
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti