Lapsi yksityiselle oikomishoitoon?

VMR
Käytin juuri 12-vuotiasta tytärtäni julkisella puolella oikomishoidon tarpeen arvioinnissa ja " millit eivät riittäneet" hoidon aloittamiseen julkisella puolella. Lääkäri kehotti menemään yksityiselle. Hinta yksityisellä on tietysti kalliimpi, mutta tahtoisin kuulla kokemuksia lapsen hampaiden oikomishoidosta yksityisellä puolella. Asumme Hyvinkäällä joten etenkin lähiseudun kokemukset olisivat plussaa!
Paljonko maksaa se käynti jos käy esim. hakemassa hinta-arviota projektille ?
Ja kauanko meni ja paljonko maksoi teillä koko prosessi? Tiedän, että jokainen tapaus on yksilöllinen ja hinta tietysti määräytyy sen mukaan, mutta olisi kiva tietää onko hinta esim, useita tuhansia euroja per vuosi? Tyttärelläni on yläetuhampaissa korjattavaa reippaammin ja hän vielä itsekin nimenomaan haluaisi, että ne saataisiin suoristettua.

Kaikki tieto on tervetullutta, kiitän!
 
Minulla on oijottu ylärivi Hämeenlinnassa 10 vuotta sitten. Rautoineen ja käynteineen operaatio maksoi noin 1000e. Pidin kiinteitä rautoja vajaa puoli vuotta ja sitten sain yöraudat jotka olivat suussa toiset puoli vuotta ja sitten niitä hyvä pitää aina silloin tällöin ainakin. Aikuisen hampaita vaikeampi saada enää pysymään uudessa asennossa. Minua harmitti lapsena aina kun oikominen julkiselta puolelta luvattiin ja sitten ei kuitenkaan tehty. Virheeni oli suht pieni mutta silti korjaamisen arvoinen. Hienoa jos viet lapsesi yksityiselle puolelle, se vaikuttaa positiivisesti loppu elämään. En usko että operaation hinta päätä huimaava. Ja kun itsellänikin maksaa tuli käyntien mukaan. Raudat maksoivat enemmän kun kiristys tai tsekkauskäynnit. Kitalaki yörautojen osuus muistaakseni n 300e. Luulin aina että oikominen maksaa monia tuhansia ja siihen ei olisi koskaan varaa. Yllätyin positiivisesti. Hämeenlinnassa kävin Oralilla Maarit Ijäksellä. Hän on loistava ihmisenäkin. Nyt taitaa olla siirtynyt Linnan klinikalle.