Lasten kanssa etelään? Pelkkää hotellia, allasta ja rantaa?

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja antropologi, 19.03.2008.

 1. antropologi

  antropologi Vieras

  Kun lukee perheiden lomatarinoita, tuntuu siltä, että kaikki vaan makaavat auringossa tai käyvät jossakin huvipuistossa/vesipuistossa.
  Eikö kukaan mene paikkoihin, missä voisi nähdä oikeita ihmisiä ja oikeaa paikallista asumista? Kulttuuria, arkkitehtuuria, taidetta, katuja ja asuinalueita?
  Jos on viikon, kaksi matkalla ja koko ajan hotellialueella ja hotellien ravintoloissa syö, niin ei kai siinä näe mitään kys. maalle oikeasti ominaista?
   
  #1
 2. sähläri

  sähläri Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  18.06.2005
  Viestejä:
  876
  Saadut tykkäykset:
  0
  minkä takia pitäs nähdä :D
  eiks sitä LOMALLA saa tehä just mitä lystää,vaikka maata sängyssä 4 seinän sisällä
  jokainen tyylillään :headwall:
   
  #2
 3. tantropologi

  tantropologi Vieras

  saa tietenkin kukin tehdä, mitä haluaa, kiinnostaa vaan, onko muita, joille ei allas riitä?
   
  #3
 4. Greippi

  Greippi Vieras

  No, on perheitä ja erilaisia matkatottumuksia. Kaikkia eivät kiinnosta vieraat kulttuurit, vaan etupäässä sinne reissuun lähdetään rentoutumaan.

  Ihan pienten lasten kanssa kannatan rantalomailua, ei siitä vauvoille ja taaperoille ole paljon iloa siitä "paikallisen elämän" näkemisestä. Itse kuitenkin mieluiten reissaan niin, että on jotain muutakin kuin hotellialue ja ranta. Ja hotellien ravintoloissa en syö ikinä...
   
  #4
 5. babyporkkana

  babyporkkana Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  17.02.2008
  Viestejä:
  858
  Saadut tykkäykset:
  0
  me ollaan lähdössä jossain vaiheessa poikien kans st louisiin, mulla asuu ystävä siellä joten on ihan "luonnollinen siirtymä" :D mä en ole ihminen joka jaksais maata viikon jollain rannalla. Pojat oottaa innolla et pääsee kattoo kiihdytyskisaa :)
   
  #5
 6. mä

  Vieras

  Me mennään ainakin . Ei kylläkään museoihin ja vastaaviin mutta kierretään ns. turistirysät kaukaa ja valitaan kunnon "paikalinen" kohde jossa näkee muitakin kuin turisteja.
   
  #6
 7. ,.,.

  ,.,. Vieras

  Lapsille se allas ja ranta useimmiten riittävät.
   
  #7
 8. sari

  sari Vieras

  me käydään lähes vuosittain etelässä.me ei maata rannalla koska meistä ei kukaan tykkää siitä.ollaan aina yksi päivä vesipuistossa,sitten muuta päivät ollaan ja kävellään.kävelemme päivän aikan hirmuisen määrän kilometrejä,välillä levätään ja syödään ja taas kävellään.uima-altaalla kerkiämme myös olla.me ei koskaan suunnitella mitään vaan katsotaan sitten aamulla mitä tehdään=)ulkona käydään syömässä päivittäin(siis ravintoloissa)
   
  #8
 9. vieras

  vieras Vieras

  Sen takia me ei käydäkään koska ei ainakaan pienten leikki-ikäisten kanssa voi tehdä mitään mikä poikkeaisi mitenkään siitä mitä suomessa voi tehdä. Ei mitään järkeä saastuttaa maapalloa ja lentää makaamaan toiselle puolelle suomea. Miksi ei makaisi vaikka läheisessä kylpylässä suomessa?
  No, yhden alle 3v kanssa on vielä helppoa mutta jos leikki-ikäisen lisäksi on esim. vauva, on jo niin paljon työtä, että ei kuitenkaan pysty tehdä mitän erikoista. Isomman kanssa leikkipaikat, pienempi vaatii eri jutut. Ei mitään järkeä.
   
  #9
 10. hempee

  hempee Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  04.06.2007
  Viestejä:
  1 452
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ei tosiaan mentäis mihkään hotelli kulissiin jonka ulkopuolella kaikki onkin sitten ihan toinen maailma. Haluan nähdä oikeaa elämää ja tekemistä. Rannat ei kiinnosta eikä uimiset tätä perhettä.
   
  #10
 11. Madicken04

  Madicken04 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  26.11.2004
  Viestejä:
  24 106
  Saadut tykkäykset:
  1
  Varmaan meillä kulttuuripuoli tulee enemmän esille siinä vaiheessa kun lapset vähän kasvavat. Tuollaisina viihtyivät huomattavasti peremmin rannalla tai uima-altaalla kuin rattaissa kiertelemässä kaupunkia. Ja todellakin reissun aikaan sitä itsekin kaipasi vain lepoa, aurinkoa ja noiden läheisten seuraa.

  Mutta kun tässä jokunen vuosi kuluu niin eiköhän matkoille kaivata muutakin. =)
   
  #11
 12. Cosmopolitan

  Cosmopolitan Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  17.04.2005
  Viestejä:
  8 967
  Saadut tykkäykset:
  0
  Me maataan jokseenkin harvoin auringossa lomalla(kaan). Ulkomailla kiinnostaa paikallinen kulttuuri & ihmiset. Emme kayta valmiita pakettimatkoja ollenkaan.
   
  #12
 13. vieras

  vieras Vieras

  Eri asia tietysti, jos on tukiverkot esim. mummot mukana hoitamassa.
   
  #13
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti