Lastenhoitaja tarjolla, Tampere

Viestiketju alueella 'Monikkoperheet' , aloittaja onneli1, 26.07.2011.

 1. onneli1

  onneli1 Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  22.07.2011
  Viestejä:
  2
  Saadut tykkäykset:
  0
  Heippa!

  Olen 18 -vuotta muutaman kuukauden kuluttua täyttävä runsaasti lastenhoitokokemusta omaava nuori nainen. Olen hoitanut lapsia heidän kotonaan jo lähes viiden vuoden ajan satunnaisesti opiskelujeni ohella, ja hoitoperheitä onkin ehtinyt olla noin kymmenen. Nyt olen muuttanut uudelle paikkakunnalle, ja uudet hoitoperheet olisivat tervetulleita, sillä nautin hommasta ja lasten kanssa olosta niin kovasti. :)
  Opiskelen lastenhoitajaksi ammattikoulussa Tampereella.

  Luonteeltani olen erittäin luotetava, rehellinen ja maalaisjärkeä sekä huumorintajua omaava ihminen - ja olen havainnut nämä myös hyviksi ominaisuuksiksi lasten kanssa toimiessa. Luotan omaan harkintakykyyni ja olen myös omatoiminen, eli pienet kodnhoitotyöt hoituvat kyllä sujuvasti lastenhoidon lomassa.

  Olen käynyt MLL:n lastenhoitokurssin syksyllä 2010 ja toimin MLL:n hoitajana satunnaisesti. Olen myös suorittanut EA1 -kurssin.
  Kuten sanottu, kokemusta on useista perheistä ja hyvinkin erilaisista lapsista - ja monet vaikeudetkin on tullut matkan varrella selvitettyä. Nuorin hoitamani lapsi oli aloittaessani 4kk ikäinen, ja vanhin on ollut yli parikymppinen henkilö, jolla on Downin syndrooma. Kaikki vaipanvaihdoista ja uhmaikäisen raivareista kooltaan aikuisen henkilön käsittelyyn on siis tuttua.
  Enimmillään olen vahtinut neljää saman perheen lasta samaan aikaan. Olen ollut myös useasti ollut öitä lastenvahtina, joten ilta- & - yöhommatkin ovat tervetulleita. :)

  Palkkaus on keskusteltavissa, mutta minulle tärkeintä työssä on oikeastikin lasten kanssa oleminen, enkä tee tätä millään muotoa rahankuvat silmissä kiiluen.

  Jos siis hoitajalle on vaika vain satunnaisestikin tarvetta, olettehan pikimmiten yhteydessä minuun!
  Annan tietenkin lisää yhteystietojani seuraavissa yhteydenotoissa. Myös suosittelijoita löytyy.

  Yhteydenottoa odotellen & ystävällisin terveisin ,
  Laura

  [email protected]
   
  #1
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti