Missä vika, kun mokkapalojen kuorrutus irtoaa joka kerta pohjasta???
Nyynä 01.04.2009 #2 kippaa se pohja väärinpäin paiston jälkeen sokeroidulle leivinpaperille ja kuorruta se "pohja" eikä sitä pääliosaa... (toivottavasti selitin tarpeeksi hyvin :ashamed: )
kippaa se pohja väärinpäin paiston jälkeen sokeroidulle leivinpaperille ja kuorruta se "pohja" eikä sitä pääliosaa... (toivottavasti selitin tarpeeksi hyvin :ashamed: )
Nyynä 01.04.2009 #5 kyllä mie olen aina levittäny sen jäähtyneelle pohjalle. muuten se leviää pitkin matin vatia...
vieras 01.04.2009 #6 Kokeile sitä löysempää kuorrutusta tai sitte vähän haalealle pohjalle ei kuumalle.
vieras 01.04.2009 #7 Alkuperäinen kirjoittaja mami: Levitetäänkö se todella kuumalle pohjalle, kun ohjeessa lukee jäähtyneelle??????? Click to expand... Kun olen ottanut uunista, olen almistanut samantien täytteen ja levittänyt päälle, hyvin pysyy, eli ei mitään jäähdytyksiä...
Alkuperäinen kirjoittaja mami: Levitetäänkö se todella kuumalle pohjalle, kun ohjeessa lukee jäähtyneelle??????? Click to expand... Kun olen ottanut uunista, olen almistanut samantien täytteen ja levittänyt päälle, hyvin pysyy, eli ei mitään jäähdytyksiä...
mami 01.04.2009 #8 Kokeiltu on jo löysää/ kovempaa kuorrutusta sillä ei ollut vaikutusta... mutta tuota pohjan kääntöä pitänee kokeilla
Kokeiltu on jo löysää/ kovempaa kuorrutusta sillä ei ollut vaikutusta... mutta tuota pohjan kääntöä pitänee kokeilla