Luotettava ennustaja?

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja pliis, 05.09.2009.

 1.  
  #26
 2. joku

  joku Vieras

 3. "amalia"

  "amalia" Vieras

  otappa yhteys ennustajakristiinaan, häneltä saa tarkan ja kattavan ennustuksen:)
   
  #28
 4. "amalia"

  "amalia" Vieras

  yht. tiedot saa ennustajakristiina.fi sivulta
   
  #29
 5. [QUOTE="amalia";22202188]otappa yhteys ennustajakristiinaan, häneltä saa tarkan ja kattavan ennustuksen:)[/QUOTE]

  soitin ennustaja kristiinalle, yllätyin positiivisesti
   
  #30
 6. "vieras"

  "vieras" Vieras

  paljo makso?
   
  #31
 7. dechs

  dechs Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  28.07.2010
  Viestejä:
  8 707
  Saadut tykkäykset:
  14
  Saitko oikeat lottonumerot?
   
  #32
 8. "Asiakas"

  "Asiakas" Vieras

  Tampereella.. Alasen Päivi jolla on sekä vastaanotto, että puhelinajat. Tekee myös menneisiin elämiin littyviä juttuja ja on meedio. Raili Ala-Nisula ja Kaarina Makkonen ovat myös Tampereelta. Googleta tiedot.
   
  #33
 9. Nostra domus

  Nostra domus Vieras

  Alkuviestin kirjoittaja:

  Teen sinulle oman ennustuksen - ilmaiseksi! Ole hyvä!

  Haluat kovasti, että muut ihmiset pitävät sinusta. Sinulla on taipumusta suhtautua kriittisesti itseesi. Sinulla on paljon käyttämättömiä voimavaroja, joita et ole käyttänyt hyödyksesi. Vaikka persoonallisuudessasi on heikkouksia, pystyt yleensä kompensoimaan niitä. Ulospäin näytät kurinalaiselta, mutta sisäisesti koet olevasi huolestunut ja epävarma. Joskus epäilet oletko tehnyt oikean ratkaisun tai teon. Nautit jossain määrin vaihtelusta elämässäsi, ja tulet tyytymättömäksi, jos rajoitukset estävät sinua. Olet ylpeä itsenäisestä ajattelukyvystäsi, etkä hyväksy muiden näkemyksiä ilman sinua tyydyttäviä perusteita. Olet havainnut, ettei muille kannata paljastaa liikaa itsestään. Joskus olet ulospäinsuuntautunut ja sosiaalinen, mutta toisinaan sisäänpäinkääntynyt ja varauksellinen. Jotkut päämääräsi ovat hieman epärealistisia.

  Osuiko?

  Entä muut lukijat - käsi ylös moneeko osui ja kolahti?

  Juuri tällaisia on ne ennustukset. Tämä on vain yksinkertainen testiteksti, mutta kertoo todellisuuden. Sille on nimikin - Forer-efekti, ihminen luonnostaan tulkitsee ympäripyöreää tekstiä omaan minäkuvaan.

  Hyvät ihmiset, jos teillä on mielenterveyden jat tunne-elämän kanssa ongelmia, menkää keskustelemaan ammattiauttajien - ja tarkoitan tällä psykologien, terapeuttien tai vaikka pappien - kanssa , ei minkään teidän tuskallanne ja hädällänne pelkää rahaa keräävien poppaukkojen ja -eukkojen kanssa. Minulla on omakohtaisia kokemuksia, vuosien varrelta kuusi kertaa. Jokainen ennustaja näki/ennusti eri tavalla, sekä menneisýyttä että tulevaisuutta, ei nähnyt olennaisia asioita, joita oikein korostin. Neljä kuudesta oli oli ns "hyvämaineisia" ennustajia, kahden viimeisen kanssa sovimme että jos ennustus ei vastaa todellisuutta niin minun ei tarvitse maksaa mitään.
   
  #34
 10. "minä"

  "minä" Vieras

  [QUOTE="amalia";22202211]yht. tiedot saa ennustajakristiina.fi sivulta[/QUOTE]

  ...edes suuntaa antavasti, ettei tule ylläriä puh laskuun....
   
  #35
 11. "ritu"

  "ritu" Vieras

  hei etsit luotettavaa ennustajaa .olen saanut useasti myönteistä palautetta kyvyistäni joskus en edes ymmärrä itsekkään.ehkäpä se pitää ottaa lahjana tai jonain ehkä se on ainut kysymys johon en osaa vastata itse.i
   
  #36
 12. "ritu"

  "ritu" Vieras

  ennustajan ja selvännäkijän lahjat saadaan niitä ei opiskella missään koulussa. ammatti auttajat koulutetaan ja ovat myöskin todella tarpeellisia. mutta ihminen kaipaa henkisyyttä, joku on tyytyväinen kun omistaa paljon maallista mammonaa tai on suosittu ,sen mukaan minkälaisia arvoja arvostaa toiselle riittää vähempikin ja toinen ei ole tyytyväinen koskaan. herkkä ihminen aistii asioita ja auttaa lähimmäistään. sinulle sanoisin että katso maailmaa ymärilläsi elämän tarkoitus on jokaisella oma jaksat varmasti muutos on tulossa .
   
  #37
 13. karma

  karma Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  27.08.2010
  Viestejä:
  1 931
  Saadut tykkäykset:
  0
  dechs on ennustaja minun makuuni.
   
  #38
 14. "miu"

  "miu" Vieras


  Ihan pakko kertoa ihmisille oma näkemys selvännäkijöistä jotka siltä kaipaavat apua. Selvännäköisyys on sitä se tulee jo lapsena,kun synnymme tänne,joillakin se meillä on vain heti niinkuin itsellänikin.
  Ja se ei ole väärin että kysyy apua ja tulevaisuutta selvän näkijän silmin.Voin kertoa että se auttaa aivan saakelisti tää huuhaa ajattelutapa :)jos en ajattelisi huuhaan silmin vain maallikon silmin ajattelisin erittäin yksi perspetiivisesti.Ja tuo on ihan luonnollista että kun kriisiin joutuu tai kokee olevansa pulassa on viestit apua huutavia :)
   
  #39
 15. miuh

  miuh Vieras

  [QUOTE="miu";24516099]Ihan pakko kertoa ihmisille oma näkemys selvännäkijöistä jotka siltä kaipaavat apua. Selvännäköisyys on sitä se tulee jo lapsena,kun synnymme tänne,joillakin se meillä on vain heti niinkuin itsellänikin.
  Ja se ei ole väärin että kysyy apua ja tulevaisuutta selvän näkijän silmin.Voin kertoa että se auttaa aivan saakelisti tää huuhaa ajattelutapa :)jos en ajattelisi huuhaan silmin vain maallikon silmin ajattelisin erittäin yksi perspektiivisesti.Ja tuo on ihan luonnollista että kun kriisiin joutuu tai kokee olevansa pulassa on viestit apua huutavia :)[/QUOTE]
  :)
   
  #40
 16. "Annuli"

  "Annuli" Vieras

  No huh huh, kertoipa niin tarkkaan mennyttä, ei suunvuoroa ollut kun juttua tuli ja tuli..Oli niinkuin olisin itse kertonut asioistani vaan eipä kysellyt mitään..tiesi kyllä asioita mitä oli tapahtunut, toki mielenkiinnolla odotan tulevia tapahtuvaksi vaikkei kaikki niin kivoja juttuja ollutkaan.
   
  #41
 17. ruptuuri

  ruptuuri Vieras

  Kas vaan, itse en ole kuvaamasi kaltaisella "ennustajalla" käynyt. Minulle on kyllä aina kerrottu aivan konkreettisia asioita. Homma on alkanut sillä että ennustaja kertoo ensin, mitään kyselemättä, menneisyyteeni ja nykyhetkeen liittyviä tapahtumia ja esim. puolisoni (joka ei ollut paikalla) harrastuksia ja ominaisuuksia. Sanottakoon että kyseisten harrastusten ja ominaisuuksien kombinaatio ei osu kehenkään muuhun tuntemaani henkilöön, joten hyvällä arvauksella osui kyllä nappiin. Tätä seurasi sitten tarkat kuvaukset tulevista asioista, edelleen ennenkuin edes minulta kysyttiin mitään. Mitään ympäripyöreitä luonnekuvauksia en ole koskaan saanut, vaan kaikki kuulemani on ollut hyvin tarkkaa ja todennettavissa olevaa.
   
  #42
 18. Mimmuli>>

  Mimmuli>> Vieras

  Soittanut korttiennustajille, ristiin puhuvat, eikä mikään toteudu. Ihana yllätys oli ennustajakristiina.fi. Kristiina puhuu rauhallisesti, kiireettömästi, on erittäin sympaattinen ja asioita tapahtuu niinkuin hän ennusti :D
   
  #43
 19. "Essi"

  "Essi" Vieras

  ...Teija Maryam. Aika nappiin meni, kun soitin ensimmäistä kertaa. Kokemuksen jälkeen en muille ennustajille ole soittanutkaan.

   
  #44
 20. gg

  gg Vieras

  Käy tutustumassa
  http://gg-maria.auttaa.fi/
   
  #45
 21. "Camilla"

  "Camilla" Vieras

  Minä löysin itselleni apua täältä http://www.facebook.com/ennustukset
   
  #46
 22. "ann"

  "ann" Vieras

  http://ennustaja.tripod.com/index.html yllätyin positiivisesti hänen taitoistaan! Miehet, jotka tekee ennustuksia on muutoinkin harvassa:)
   
  #47
 23. "näkijä"

  "näkijä" Vieras

  0700-alkuiset numerot rahastusta

  Kuopiossa oli ennen hyvä selvännäkijä, jolle varattiin puhelinaika, maksu + sen suuruus oli vapaaehtoinen
   
  #48
 24. "vieras"

  "vieras" Vieras

  ihmismielen...joka on hiljaa siillon kun pitää! joskus asiat pitää selvittää etsimällä? Miks teki niin!miks näin? mutta voimia voin lähettää....
   
  #49
 25. Itse tykkään ennustukset.comin Elinasta ja Sagasta, sellaisista ilmeisestikin vanhemmista ennustajista, joilla on pitkä kokemus, mutta siskoni väittää, että parhaiten näkee Marketta. Emme pääse edes keskenään sopuun asiasta, kuten sanottu, makuja on monia, mutta oma mielipide on paras.
   
  #50
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti