Luottotiedottomalle laskulla 2017

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja Hanuriheikki, 20.03.2017 klo 23:42.

 1. Hanuriheikki

  Hanuriheikki Vieras

  #1
 2. Ärsyttävä tyyppi

  Ärsyttävä tyyppi Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  21.10.2016
  Viestejä:
  465
  Saadut tykkäykset:
  145
  Kertokaahan mulle tyhmälle, että miksi täällä jatkuvasti kysellään mistä luottotiedoton saisi laskulle? Siis jos on rahankäytössä ongelmia, niin ehdoin tahdoinko pitää silti saada laskulle ja ottaa riski että ongelmia tulee lisää? Onko tämä joku "mistä viinaa alkoholistille?" -tyyppinen juttu. Että ongelma tiedostetaan, mutta samaa rataa jatketaan? Onko idea siis se, että kun joku myy laskulle, niin jätetään sitten taas maksamatta?
   
  #2
 3. vierailija

  vierailija Vieras

  Täällä pyörii kaikenlaista porukkaa ja varmasti osa näissä ketjuissa pyörivistä on henkilöitä, joilla ei ole aikomustakaan maksaa laskujaan. Osa sitten on niitä, joilla on mennyt joskus jonkun töpeksinnän yhteydessä luottotiedot, nyt elämä hallinnassa, mutta luottotiedot eivät ole vielä palautuneet. Ja kyllä, osa on niin tyhmiä, etteivät ymmärrä, että kannattaa ensin hoitaa ne vanhat laskut pois ja sitten kun luottotiedot palautuneet, harkiten ostaa laskulle. Toki joskus voi oikeasti olla tilanne, että joku asia pitäisi saada laskulle heti, mutta harvemmin.

  Ihmettelen suuresti esimerkiksi niitä naisia, joiden rahapulassa pitää tilata kaikenmaailman naistenlehtiä, kun niistä saa jonkun ihanan tilaajalahjan. Ja kuitenkin samat lehdet saisi kirjastosta ilmaiseksi luettavakseen. Tai voisi tehdä porukalla yhteistilauksen, jossa lehdet kiertävät lukijalta toiselle.
   
  #3

Bingo tuo voittoja verkossa - nyt saat ilmaista pelirahaa!

Jaa tämä sivu