Luovutettu munasoluhoito, vol. 2

Just oli yhdessä lapsettomuushoidoilla onnistuneiden ryhmässä keskustelua siitä, kun yhdellä alkoi vuotamaan just vähän ennen rv 6:tta tosi runsaasti. Tuli kirkasta vuotoa ja klönttejä. Ultrassa näkyi kuitenkin ruskuaispussi ja sikiö ja mahdollista sykettäkin.

Sit vuoto jatkui ja runsastui. Meni taas hetki vuodellessa ja tää nainen kävi hcg mittauksessa ja hcg vaan nousi nousemistaan!

Mä nyt pidän ihan hurjasti peukkuja! Kamalaa varmasti ja tiedän kun pitää vaan odottaa eikä tiedä mitä tuleman pitää :( kuitenkin alkio vastas viikkoja ja oli oikeassa osoitteessa!
 
Kiitos ihanat, kun suhtaudutte niin myötätunnolla. Eilen selvisin kahdella terveyssiteellä, ja hyytymiä tuli vain vähän. Nyt enää pikkuhuosunsuoja. Tiedän, ettei alkio ole tullut vielä ulos. Positiivista oli, että aamukahvi yökötti. Menen vasta tiistaina ultraan, ettei taas käy niin, että alkio on liian pieni. Aika kallista tuo ultra. ja mies pääsee tiistaina mukaan.
 
@kirsillevauva Hyvä, että vuoto laantui! Toivotaan, että kaikki on hyvin.

Täällä rusehtava vuoto jatkunut mutta tosi nihkeänä. Loivaa menkkajomotusta reisissä on ollut pitkin päivää. Hetkittäin oksettaa ja huono olo, mutta se voi yhtä hyvin mennä lääkkeiden piikkiin. Testaan tänään illalla kun pääsen kotiin. Toiveet ei ole kovin korkealla just nyt.
 
Huomenta. Pp7 ja testissä näkyy edelleen haamu, eilisestä vähän vahvistuneena. Veritesti viikon päästä.
Ihanaa! Toivottavasti kaikki menee hyvin. Ja @kirsillevauva lle myös!

Meidän saalis oli siis ekasta aivan järkyttävän surkeasta hoidosta: 1x 2 pv (4 soluinen, josta nega) ja pakkasesta sulatettin 2x 3 pv (5 soluiset). No toinen vain selvisi ja kuinka ollakaan nyt tuosta toisesta jopa puhuttiin odotetaanko blastoksi saakka. Kuulosti lähinnä kettuilulta, kun olin juuri sanonut meidän olevan reissussa eli vain se päivä sopisi. Tuskin ihan heti olisi blastoksi selvinnyt. Kolmepäiväinen siis siirrettiin heti ja nyt nega. Ovumiaan mennään parin viikon päästä.

Onko muilla tullut oma ovulaatio Zumenoneista huolimatta? Nyt viimeisessä kävi niin. Muutenhan siirtopäivää olisi voinut siirtää enemmän.