Joku päivä hämmennän lusikalla Haavena olisi siisKokki hämmentää soppaa lusikalla ja suurtalouskokki lapiolla
Mä yhdessä vaiheessa mietin, että jos olisin käynyt vuoden lisää koulua ravintola-alalla niin olisin saanut myös kokin paperit, mutta houkutti hoitotyö liikaa niin jäi se.Joku päivä hämmennän lusikalla Haavena olisi siis
Jossain vaiheessa ravintolakokki ja suurtalouskokki yhdistyy, näin vihjasi opettaja. Joten ammattitutkinto seuraava sitten Onko hoitotyö nyt sinun alaa? Itte oon onnellinen kun tiedän olevani oikealla alallaMä yhdessä vaiheessa mietin, että jos olisin käynyt vuoden lisää koulua ravintola-alalla niin olisin saanut myös kokin paperit, mutta houkutti hoitotyö liikaa niin jäi se.
Onnettomia noi hienot annosetKokit tekee ns. hienompia ruokia ja ovat töissä yleensä ravintoloissa. Suurtalouskokit tekee töitä koulujen, sairaaloitten yms. keittiöössä. Määrät on isompia ja ruoat ihan perusruokaa.
Meillä ainaki oli kuitenkin osana koulutusta jonkin verran ravintolapuolta.
On hoitotyö mun ala, mutta niin on ravintola-alakin. En mä ole keittiötä hylännyt ja olen valmis tekemään töitä myös siellä.Jossain vaiheessa ravintolakokki ja suurtalouskokki yhdistyy, näin vihjasi opettaja. Joten ammattitutkinto seuraava sitten Onko hoitotyö nyt sinun alaa? Itte oon onnellinen kun tiedän olevani oikealla alalla
Meillä on myös tuota "hienompaa" ruokaa erillaisissa tilaisuuksissaKokit tekee ns. hienompia ruokia ja ovat töissä yleensä ravintoloissa. Suurtalouskokit tekee töitä koulujen, sairaaloitten yms. keittiöössä. Määrät on isompia ja ruoat ihan perusruokaa.
Meillä ainaki oli kuitenkin osana koulutusta jonkin verran ravintolapuolta.
Onnea sullekin ja kiitos sulle + kaikille taas onnitteluista! On se kyllä hienoa kun on saavuttanut jotainOnnea :heart: Hyvä fiilishän siitä tulee, kun on jonkun rupeaman saanut tehtyä Itse valmistuin erikoistumisopinnoista joulukuussa =)
Joo olihan meillä kun oli meidän koululla esim. sukujuhla tai rippijuhlat. Koululla on myös pieni ravintola jossa aina oltiin välillä ja oli vastuupäiviä ja piti suunnitella menu.Meillä on myös tuota "hienompaa" ruokaa erillaisissa tilaisuuksissa
Mikä oli sun lempipuuhaa keittiössä kun olit?Joo olihan meillä kun oli meidän koululla esim. sukujuhla tai rippijuhlat. Koululla on myös pieni ravintola jossa aina oltiin välillä ja oli vastuupäiviä ja piti suunnitella menu.
Pääruoan, salaatin tai jälkiruoan valmistus. Tiski oli se vähemmän mieluunen.Mikä oli sun lempipuuhaa keittiössä kun olit?
No sitten voi olla syystäkin ylpeä!Toisen asteen arvosteluasteikko on nykyään 1-3 eli ei todellakaa ole ap:lla mikään paska todistus.
Heh mullahan on se paras mahdollinen!!Toisen asteen arvosteluasteikko on nykyään 1-3 eli ei todellakaa ole ap:lla mikään paska todistus.