Maitoallergikkojen vanhemmat! help!

Viestiketju alueella 'Lapsen sairaudet ja allergiat' , aloittaja reason, 30.08.2015.

 1. reason

  reason Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  11.07.2012
  Viestejä:
  120
  Saadut tykkäykset:
  9
  Eli millaisia oireita lapsillanne maitoallergia tuonut?

  Meillä vauva 7vk,alusta asti ollut osittaisimetyksellä. Nyt muutaman viikon aikana itkuisuus lisääntynyt ja unet huonoja. Ei paljoakaan pulauttele, uloste vihreää ja ryynimäistä. Kokeiltu eri korvikemerkkejä, samat oireet. Itkee paljon päivisin eikä nuku. Ilmavaivoja jonkin verran. Ei ihottumia. Välillä saattaa olla päivä, jolloin on hyväntuulinen ja nukkuu hyvin.

  Eli siis, voiko olla maitoallergiaa näin hepposilla oireilla? Lähinnä siis vihreä uloste+itkuisuus oireina.
   
  #1
 2. Huppis

  Huppis Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  15.07.2014
  Viestejä:
  52
  Saadut tykkäykset:
  6
  Meidän vauvalla oli ilmavaivoja, ajoittain vihreää ripulia, jossa myös ryynejä, nukkui muutaman tunnin vuorokaudessa, itki paljon ja rauhoittui vain sylissä pystyasennossa (oli myös silent refluksi). Ihottumaa ei ollut (allergia todettiin suolioireiseksi), pulautteli jonkin verran, mutta ei erityisen paljon. Kokeilin maidotonta ja munatonta imetysdieettiä, mutta koska näistä ei ollut apua, siirryimme lastenlääkärin ohjeen mukaan apteekin korvikkeisiin. Niissäkin on toki suuria eroja, meidän vauvalle seitsemäs korvike oli sopiva.

  Aika paljon on siis samoja oireita teillä. Kannattaa kääntyä lääkärin puoleen.
   
  #2
 3. TätiKoodari

  TätiKoodari Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2018
  Viestejä:
  65
  Saadut tykkäykset:
  2
  Olen samaa mieltä kuin edellinen vastaaja. Voisit kuitenkin kokeilla siirtyväsi täysimetykseen, se kuitenkin vaatii jonkin aikaa tiheää imetystä päivin öin (erityisesti iltaisin, jolloin vauva voi asustella rinnalla). Näin siksi, että apteekin korvikkeet aiheuttavat oireita monelle allergiselle ja ovat kalliita. Kuten edellinen vastaaja asiallisesti totesi, niitä voi joutua kokeilemaan useamman. Koska vauvasi oireet eivät ole hirveän pahoja, voi olla, ettet joudu juurikaan karsimaan omia syömisiäsi. Kannattaa nähdä vaiva, jos täysimetys kuuden kuukauden ajan onnistuu, ei kiinteistä ehkä tule ollenkaan tai vain hyvin vähän oireita. Tsemppiä!
   
  #3
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti