Makaronilaatikko ilman sipulia

Viestiketju alueella 'Ruokavinkit' , aloittaja Suzannaa, 15.05.2019.

  1. Suzannaa

    Suzannaa Uusi jäsen

    Rekisteröitynyt:
    15.05.2019
    Viestejä:
    1
    Saadut tykkäykset:
    0
    Löysin tällasen tosi hyvän makaronilaatikon ohjeen, oon jo tehny kerran joten hyväksi todettu. Nyt mulla ei oo sipulia, niin laittasitteko ilman vai mikä määrä valkkarijauhetta vastais 200 g sipulia? IMG_20190515_025023_060.jpg
     
    #1
  2. .....

    ..... Tunnettu jäsen

    Rekisteröitynyt:
    27.11.2015
    Viestejä:
    19 466
    Saadut tykkäykset:
    4 193
    Valkkarijauhetta?
    Onko vähän niin kuin maitojauhetta, mutta viinistä?

    Mutta tuosta sipulista, niin hyvinhän sen voi tehdä ilmankin.

    ... okei, tajusin, että ehkä valkosipulijauhetta. Jos niin, niin en laittaisi.
     
    • Tykkään Tykkään x 1
    • List
    #2
  3. päätön

    päätön Tunnettu jäsen

    Rekisteröitynyt:
    22.07.2009
    Viestejä:
    41 591
    Saadut tykkäykset:
    4 920
    Muutama vuosi sitten "pääsin" tekemään nuorisojoukolle ruuat useammaksi päiväksi. heti ensimmäisenä aamuna kysyttäessä toivoivat makaroonilaatikkoa ja lihapullia, mutta ilman sipulia joka lipsahti jonkun suusta ilmoille ja tarttui kaikkiin.
    No tein makaroonilaatikon, ilman sipulia. Kommentit oli kaikkea yök, kamalaa ja ei enää ikinä väliltä.
    Lihapullat ilman sipulia oli nuorisolle vielä suurempi järkytys, totta oli että ne oli lähes syömäkelvottomia ilman sipulia.
    Seuraavana aamuna tuli toivomuksia tuleville päiville ja pyydettiin tekemään ruuat ihan normaalisti. :LOL:
     
    #3
  4. Turus

    Turus Uusi jäsen

    Rekisteröitynyt:
    28.06.2019
    Viestejä:
    1
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minä teen makaronilaatikon ilman sipulia. On hyvää.
     
    #4
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti