makaronilaatikko - kuinka monta munaa?

Viestiketju alueella 'Ruokavinkit' , aloittaja "muna", 16.10.2012.

 1. "muna"

  "muna" Vieras

  kun teette makaronilaatikkoa, kuinka monta munaa te laitatte siihen? Minä haluaisin sellaista helposti syötävää, löysähköä laatikkoa, mutta vaikka laitan tuplasatsiin (1,5 l maitoa) vain 2 kananmunaa, laatikosta tulee sellaista kovaa, veitsellä leikattavaa. Uunissa pidän n 50-60 min. Voinko jättää munat kokonaan pois?
   
  #1
 2. VS

  VS Vieras

  En jättäis kokonaan pois, koska eihän maito silloin hyydy millään.
   
  #2
 3. "vierailija"

  "vierailija" Vieras

  En ole noin isoa satsia tehnyt, mutta mulla ollut 400-500 g jauhelihaa, 7dl maitoa ja 3 munaa. Se on tuoreeltaan syötynä mukavan pehmeää, mutta kyllä se jääkaappisäilytyksessä kovettuu. Jos haluat löysää, niin kokeile niin että et laita uuniin ollenkaan, jätä muna pois ja hauduta liedellä. Ikään kuin tekisit pataruuan.
   
  #3
 4. Ismail

  Ismail Vieras

  Clive Hayden (ilmeisesti ylle4pite4je4):"George, 'A student of hotrisy you are not Madam.' Apologize to Denyse."Vau, mine4 ihan jo luulin ette4 te4e4lle4 puhuu aikuiset keskene4e4n, ei opettaja huonosti ke4ytte4ytyve4lle viisivuotiaalle.Jerry:"Due to St. Paul's pronouncement that there is neither male nor female, for you are all one in Christ Jesus, Christian women throughout the world fare much better than their non-Christian peers, experiencing statistically less gender-related oppression, violence, and dehumanization."Ne4in sata vuotta ihmisoikeusjulistuksen je4lkeen on huomattava, ette4 uskonnosta riippumatta yksike4e4n nainen ei ole viele4ke4e4n ihminen.
   
  #4
 5. pooityapejv

  pooityapejv Vieras

  xo7EEr <a href="http://esqltlqurcez.com/">esqltlqurcez</a>
   
  #5
 6. ekukzddq

  ekukzddq Vieras

  3ioM45 <a href="http://mnvkuszjstla.com/">mnvkuszjstla</a>
   
  #6
 7. enosetä

  enosetä Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  08.02.2014
  Viestejä:
  7
  Saadut tykkäykset:
  0
  en laittanut koskaan munaa enkä maitoa makoroonilaatikkoon, kaksi lihaliemipalaa sulatin ja kaadoin sen laatikon päälle.Mausteita toki laitoin. vuokaakaan en koskaan voidellut, koska voi kuitenkin lämpimässä uunissa valuu vuoan pohjalle. Eikä koskaan tarttunut vuokaan kiinni. Nytten sokeritautisena vältän viljatuotteita.
   
  #7
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti