Makwan Amirkhani - Yhden illan juttu

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja vierailija, 25.08.2016.

 1. vierailija

  vierailija Vieras

  Katsoitteko telkkarista eilen Maaret Kallion ohjelman Yhden illan juutu, jossa vieraana oli vapaaottelija Makwan Amirkhani? Mitä mieltä miehestä? Vieläkö jäi kuva symppiksenä? Minusta tyyppi oli itsetietoinen ja monissa jutuissaan tosi dummy.
   
  #1
 2. vierailija

  vierailija Vieras

  Ainahan maku on pelimies ollut. Ei siis mitään uutta.
   
  #2
 3. Tässähän vasta kaksi huijaria sitten kohtasivat. Katsokaas tästä muuten tuon Kallion taustat. Tuo akkahan kuuluisi jo vankilaan

  Kuka tahansa voi esiintyä psykoterapeuttina tai seksiterapeuttina lue tästä
  kyseisen ammattinimikkeen haltija ei ole oikea lääkäri joten kysymys kuuluu kuka ottaa vastuun jos henkilö mokaa potilaan hoitosuhteessa tai saa aikaan muuta järjestelmällistä vahinkoa?
  Elävä esimerkki Maaret Kallio joka ei ole virallinen lääkäri ja jonka liiketoimia vielä kuihtuva roskalehti Helsingin sanomat ja muut valheeseen ja huijauksiin erikoistuneet roskajournalistit edistävät ja näin harhaanjohtamisen riski on suuri.

  Uutena aluevaltauksena Kalliolla näyttää olevan toimenkuva yksityisen asianajotoimiston "erityisasiantuntijana" mikäs sen paremmin luottamusta herättäisi kuin sotkeminen PR:n ja kampanjointiin myös tuomioistuimet, mielenkiintoista sillä edelleenkään Maaret Kallio ei ole virallinen lääkäri joten hänen lausunnoilla ei ole painoarvoa. Asianajotoimisto mainostaa Kalliota media seksikkäästi "kognitiivis-analyyttisenä psykoterapeuttina" jollaiseksi saa lyhyellä kurssituksella vaikka KAT- yhdistykseltä sekä "väestöliiton erityisasiantuntijana" ja kysymykseksi jääkin mitä sillä on merkitystä jos arvioidaan henkilön pätevyyttä terveydenhuollon saralle.
  Mainoslauseissa herättää huomion myös Speakersforumin slogan "arvostettu psykoterapeutti" eiköhän Kallio ole arvostettu ainoastaan niiden potilaiden keskuudessa joilta on onnistunut kuppaamaan rahat tyhjää toimittaen ja onnettomien potilaiden jotka eivät viitsi tulla esille petettyinä maineen takia.
  Jo rivienkin välistä on luettavissa että Maaret Kallion motiiveja ylläpitää ainoastaan mainos ja rahastus eikä Kallion toimia ylläpidä terveydenhuollon terve realistinen etiikka.
  Silloin kun leikitään ihmisten terveydellä taloudellisen hyödyn tavoittelemiseksi kysymys kuuluukin onko tässä oman alansa Pirkko Jalovaara?
  Niin terveydenhuollon kuin joka alalla on rehellisiä ja ikävä kyllä myös kyseenalaisia ellei epärehellisiä yrittäjiä. Käytettyjä autojakin myy oikeat ja virallistetut takuuliikkeet kuin myös kynnelle kykenemättömät jobbarit jotka rahastavat unelmilla ja takuu päättyy kun auton perävalot katoavat horisonttiin.

  Terveydenhuollon saralla Maaret Kallion uskottavuus ja konkretia on pelkästään ylikorostetussa mainoksessa pettymyksen karvaan todellisuuden todistaa kourallinen rahansa menettäneitä jotka olisivat saaneet samat tiedot ja aivan ilmaiseksi yhdellä käynnillä kirjastossa missä sivistää itseään päinvastoin kuin maksaa samoista tiedoista Kallion yritykselle.
  Eikä edelleenkään Maaret Kallio ole viralliselta sektorilta tarkasteltuna lääkäri.

  kalliomaaret.blogspot.com
   
  #3
 4. Entäs Amirkhani. Pelkkä piirinmestari painija joka kusettaa Suomalaisia minkä kerkeää

  http://makwan-amirkhan.blogspot.fi

  Kuvassa ylhäällä Imad Amirkhan, tuomittu alaikäiseen sekaantuja ja seksuaalirikollinen, hän myös ollut painija. Seuraavassa mainitun Makwan Amirkhanin veli.


  Makwan Amirkhan on maahanmuuttaja joka elää suomalaisten hyväuskoisuuden kustannuksella. Amirkhan yritti päteä aiemmin urheilun parissa, mutta ylsi ainoastaan painijana aikuisten piirinmestariksi.Virallisen painiurheilun korkeimmalle miesten SM- korokkeelle turkulainen kurdi ei koskaan noussut. Amirhkanin hermostolliset ja mielenterveysongelmat puoltavat pitkältä juoksulta sitä lausuntoa että hän ei olisikaan koskaan menestynyt oikeassa painiurheilussa.


  Amirkhan valitsi käyttövoimakseen keltaisen lehdistön, median vääristävän voiman ja skandaalit, vastineeksi koska ei pärjännyt realistisessa urheilussa.

  Amirkhanin uusin makeilu on UFC. Todettakoon että kyseinen epävirallinen UFC on pelkkää viihdettä ja showta missä ostetaan voittajat ja maksetaan häviäjät.

  Kansainvälinen virallinen Olympiakomitea ei edes tunnusta UFC:ta urheiluksi sen epäeettisyyden ja liikuntakasvatuksellisten epäjohdomukaisuuksien johdosta

  UFC edustaakin liikunnan pimeää puolta, ostettuja ja maksettuja tuloksia,vedonlyöntejä, dopingia ja pullistelua. Kaukana oikeasta urheilun ja olympian tarkoituksesta.

  Makwan Amirkhan on realistisesti huono häviäjä joka ei menestynyt molskilla ja päätyi siksi korostamaan surkeaa egoa keinotekoisilla virityksillä ja samalla skandaalin hakuisuuksillaan polkaisemaan paskaan koko virallisen ja arvokkaan kamppailu-urheilun maineen.

  Median vääristävä voima on tehnyt lisäksi Amirkhanista täydellisen kusipään. Tutustu aiheeseen myös tästä

  Hän on nyt osallisena pahoinpitelyjupakassa veljensä kanssa, se sama veli joka on tuomittu seksuaalirikollinen ja alaikäiseen sekaantuja Tutustu aiheeseen tästä ole hyvä

  http://makwan-amirkhan.blogspot.fi
   
  #4
 5. vierailija

  vierailija Vieras

  Kyllä nyt oot kirjoittanu sellaista paskaa että et kyllä usko ittekkään. Huomaa että et tiedä ufc:stä ja mma:sta yhtään mitään. Ainoastaan kateellinen ja katkera nössö suoltaa tuollaista tuubaa.
   
  #5
 6. Itse et näköjään ymmärrä realiteetteja. UFC on todellakin pelkkä show, kaukana oikean Olympian ja urheilun hengestä. Virallisen olympiakomitean lausuntona ufc ei ole eikä tule Olympialaisten lajiksi. Matka liian pitkä.

  Kuka tahansa voi viritellä tuollaisia häkkitappeluita niinkuin UFC maailman kolkkiin ja ostaa niille näkyvyyttä. Ainoa mikä tuollaisesta puuttuu on konkreettisuus ja virallisuus
   
  #6
 7. Mirjami hei

  Mirjami hei Vieras


  Oletko hullu? Tuskin kukaan on kateellinen tyypeille joiden taustalta löytyy näin korutonta dokumenttia törkeistä seksirikoksista

  Katso tästä http://amirkhanmakwan.blogspot.com
   
  #7
 8. Nauroin katketakseni kun näin miten tämä klovni sai selkäänsä Lontoossa lauantaina hävisi käytännössä vastaantulijalle. jotenkin tuli mieleen vanha sananparsi että "hei tuu nyt pois sieltä kentältä siellä pelataan jalkapalloa"
   
  #8
 9. vierailija

  vierailija Vieras

  Eihän terapeutit lääkäreitä ole. Olisko sulla nyt menny termit terapeutti, psykologi ja psykiatri sekaisin... mietippä hetki kuka heistä on lääkäri.

  Terapeutti on hyvin pitkälle kuuntelija. Henkilö joka auttaa solmussa olevia aivojen kiemuroita jäsentymään. Siihen kulta pieni ei aina riitä pelkkö kirjastossa köynti.

  Terapeuttejakin on eritasoisia. Kuten potilaita. Toiset tarvitsee terapiaa kun ei kestä tupakan vierroitusoireita tai ero exästä ei ota luonnistuakseen. Toisia on hyväksi käytetty lapsena, pahoin pidelty jne jne. Huomaatko eron? Syvällinen analyyttinen psykoterapia tuskin auttaa eron yli (joka kuitenkin suht normaali elämämän alamäki). Kun taas hyväksikäytetty tuski saa alkuun mitään apua kongnitiivisesta terapiasta joka oikoo mutkat suoriksi aivan liian nopeaan ja oikeat ongelmat jää käsittelemättä.
   
  #9
 10. feger

  feger Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  21.09.2004
  Viestejä:
  30 771
  Saadut tykkäykset:
  732
  Katsoin sen julkkisselviytyjät jakson, missä Makwani oli. Siitä lähtien olen puhunut hänestä vähemmän imartelevilla nimillä :whistle::X3:
   
  #10
 11. Ärsyttävä tyyppi

  Ärsyttävä tyyppi Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  21.10.2016
  Viestejä:
  900
  Saadut tykkäykset:
  276
  Makua ei lähtökohtaisesti jaksa katsoa. Tyyppi on hiukan itseään täynnä. Ja ei sillä, sehän kuuluu UFC:n henkeen ollakin itsevarma... Mutta Maku on sitä vain väärällä tavalla. Se ei ole itseään täynnä kuten vaikkapa Anderson Silva. Se on enemmänkin sitä Mr.Finland-tasoa.
   
  #11
 12. Jocce

  Jocce Vieras


  Terapeutti=tyhjäntoimittaja, rahastaja joka käyttää hyväksi virallisen lääketieteen lisensiaatin auktoriteettia vaikka ei sellaiseen olisi edes edellytyksiä Terapeutti kun ei ole lääkäri eikä sellaiseen viralliset edellytykset omaava.

  Kaikenlaisia terapeuttejahan on ja nähty.


  Tämä Maaret Kallio markkinoi itseään kuitenkin sellaisilla argumenteilla ja adjektiiveilla joissa täyttyy jo rikosoikeudellinen arviointi. Maaret Kallio ei ole lääketieteen lisensiaatti eikä hän virallisesti saa esiintyä sellaisena, laitan varmuuden vuoksi tästä akasta poliisin talousrikostutkijoille vinkin saavat tutkia löytyykö akan pöksyistä muutakin mätää kuin tämä valetohtorina esiintyminen. Ennakkotapauksia valelääkäreistä tässä


  http://yle.fi/uutiset/3-7023057

  http://yle.fi/uutiset/3-7673020
   
  #12

 13. Huijari maahanmuuttajan ylpeys sai loistavan kolauksen lauantaina kas tässä

  Kusettaja Matu Makwan Amirkhan ja petos 18.03.2017
  Makwan Amirkhan petti mainostajat, sponsorit ja yleisönsä häviämällä voitettavan vastustajan lauantaina 18.03.2017. Lontoossa.

  Aiheesta lisää http://keskustelu.mvlehti.net/index.php?topic=41697.0
   
  #13
 14. Ärsyttävä tyyppi

  Ärsyttävä tyyppi Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  21.10.2016
  Viestejä:
  900
  Saadut tykkäykset:
  276
  Ehkä suurinta paskaa pitkään aikaan. Vaikka en Makusta pidäkään henkilönä, niin mitä vittua sen veljen, tutun tai serkun kaiman rikoksen liittyvät häneen? Jos tässä maassa jokaisen rikoksen tehneen tutut ja sukulaiset laitettaisi hirttosilmukkaan, loppuisi meltä köysi kesken.

  Ja on sulla Jouko otsaa väittää, että Maku elää hyväuskoisten suomalaisten kustannuksella. Näin väittää mies, jota Linkedin ei tiedä. Jos ylipäänsä olet työelämässä (mitä suuresti epäilen), olet minimiveroja maksava varastojorma. Maku tekee omat fyrkkansa ja maksanee niistä bruttomääräisesti enemmän veroja kuin sinä, loinen. Se raha minkä tämä maa laittoi sinuun koulutuksen muodossa, ei saanut sitä koskaan takaisin.

  Sun kannattaa Jouko jatkaa sitä dokaamista siellä Pirttijärven talossasi. Siellä painimolskien sankarit on rautaakin kovempia, vaikka ottavatkin rehellisesti sanottuna turpaan UFC-kehässä. Onhan se ihan epistä, että siellä saa lyödä kasvoihin. Painissa on sentään säännöt...
   
  #14
 15. vierailija

  vierailija Vieras

  Anteeksi missä hän puhuu itsestään lääketieteen lisenttiaanina???? Tahi lääkärinä?

  En itsekään pidä hänen tyylistä. Mutta sinä olet taas ihan seko.
   
  #15
 16.  
  #16
 17. Ärsyttävä tyyppi

  Ärsyttävä tyyppi Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  21.10.2016
  Viestejä:
  900
  Saadut tykkäykset:
  276
  Sä ihan oikeastikko pokkana väität, että Maku on pedofiili, koska hänen veljensä - jolla on sama sukunimi, on siitä syytettynä?! Ja ilmeisesti sinusta tuli yhtäkkiä myös geenitieteilijä, koska tunnistat seksuaalirikollisten geenipoolinkin. Wau!
   
  #17
 18. vierailija

  vierailija Vieras


  Samat geenit ne jyllää molemmassa Amirkanin kusipäässä, samat himot ja halut kuin hiirilläkin. Siinä missä isä kantaa vastuun lapsensa mokailuista myös veli kantaa maineen myös veljensä hölmöilyistä. Kaiken lisäksi kun tämä Makwan Amirkhan korostaa täydellisesti sitä että on laista ja asetuksista piittaamaton kusipää siitä tässä todiste

  http://keskustelu.mvlehti.net/index.php?topic=41460.0
   
  #18
 19. Makwan Amirkhan on osoittanut täydellisen piittaamattomuutensa lakiin ja asetuksiin tässä näyttöjä

  http://static.mvlehti.net/uploads/2017/03/screenshot-www.facebook.com-2017-03-05-12-46-36.jpeg

  Ja on vastuussa veljensä seksuaalirikoksista maineella siinä missä isä kantaa vastuun poikansa rikoksista saati vaimo miehensä typeryydestä.

  Puhutaan paljon suuremmasta käsitteestä kuin materia nimittäin puhutaan maineesta. Amirkhanit ovat itse polkaisseet maineensa lokaan.  Ajatelkaa kuinka moni perhettään kunnioittaa isä päästäisi alaikäistä tytärtään sellaisiin painiharjoituksiin joissa on matolla mukana törkeästä pedofiiliasta tuomittuja karvaranteita jotka eivät edes osaa pyyhkiä takapuoltakaan muulla kuin sormellaan.
   
  #19
 20. vierailija

  vierailija Vieras

  Maku meni koirasekoilujen jälkeen. Video, jossa pitbullin pentua koulutetaan päähän läpsimällä hyökkäämään ihmistä vastaan ja Makwan palkitsee koiran nauraen. Tyyppi näytti julkisuuteen nurjan puolensa, tyhmyytensä. Kommentoi, että koirasta tulee puolustuskoira ja koira voi mennä tyyliin loppuun asti. Omistajalla on asenneongelma. Ensinnäkin, pentua ei pidä kouluttaa mihinkään toimeen päähän läpsimällä, pitbull ei sovellu rotunsa puolesta puolustuskoiraksi ja suojelukoiria käyttää vain virkavalta. Mihin Makwan tarvitsee puolustuskoiraa, eikö järki riitä mahdollisiin ongelmatilanteisiin? Vai vihjaako hän, että Suomessa on vaarallista. Pitäisikö siis muiden varautua kadulla kulkemisiin pippurisumuttein?
  Koirakohun noustessa Makwan tykitti ylimielisellä videolla, jossa käskyttää valkoista koiraa, koira ei kaikkea ymmärrä. Kamera käy ja M paidattomana poseeraa. Kaverit esittävät episodin, miten koiraa käsketään ja äijä esittää koiraa käskyjä noudattaen, naururäksytystä taustalla. Voi helkkari miten mautonta. Tämänkin nähtyäni sain käsityksen Makwanista, että hän on tyhmä ja ylimielinen kingittelijä.
   
  #20
 21. #21
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti