Mamut harjoittavat laitonta pillerikauppaa

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja vierailija, 09.07.2018.

 1. vierailija

  vierailija Vieras

 2. vierailija

  vierailija Vieras

  Kiinni jääneet myyjät ja välittäjät voisi karkottaa suomesta sukulaisten seurassa kotimaahan ja maahan saapumiskielto vankilatuomion uhalla, tuomio tietysti suoritettaisiin kiinni jäätäessä siperian siirtolassa. Suomalaiset taasen voisi sijoittaa venäjälle maksusitoumuksella ja varmistaa majapaikka vähintään useaksi vuodeksi.

  Aika hampaattomia poliisit on tuon avoimen pillerikaupan kanssa. Vasikoille voisi luvata korotettua toimeentulotukea tai helpotusta aktiivimallin toteuttamisessa. Mamuvasikoille tarjottaisiin vapaa valintainen menolippu päiväntasaajan rivieralle.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #2
 3. vierailija

  vierailija Vieras

  Puhos mainittu, tuo rauhallinen ja seesteinen kauppakeskus, jossa on ihania ravintoloita ja partureita erittäin edulliseen hintaan. Pitsat 5 euroa, parturi 6 euroa.
   
  #3
 4. vierailija

  vierailija Vieras

  #unelmien ostari.
   
  #4
 5. vierailija

  vierailija Vieras

  Tämän täytyy olla valeuutinen. Jo vuosia sitten Suomen parhaat asiantuntijat ja korkeimmat auktoriteetit vakuuttivat, että muiden maiden kohtaamat ongelmat maahanmuuton suhteen eivät koske Suomea. Tämä on juuri sellainen ongelma, joka on kaikissa muissa maissa tullut maahanmuuton mukana esiin ja joka ei voi Suomeen tulla koska olemme tietoisia muiden maiden virheistä ja teemme toisin. On yksinkertaisesti mahdotonta, että maahanmuuttajat harjoittaisivat meillä pillerikauppaa. Yhtään poliisipäällikköä ei ole erotettu virastaan eikä yksikään entinen sisäministeri ole syytteessä. Niinpä tällaista ongelmaakaan ei voi olla olemassa.
   
  #5
 6. Onja

  Onja Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  12.04.2012
  Viestejä:
  2 545
  Saadut tykkäykset:
  474
  Pillerinmyyjät on muita kuin mamuja. Ne on noita romanialaisia kiertolaisia. Naiset istuu kadunkulmissa ja miehet on pillerikaupoilla. Mamut on hieman toisen sortin diilereitä. Heiltä löytyy ruohot ja kokkelit.
   
  #6
 7. vierailija

  vierailija Vieras

  Maahanmuuttajia ne EU-kerjäläisetkin ovat. Eivät he ole turisteina tulleet. Hyödyntävät meikäläisiä julkisia palveluja. Sitä eivät tee esimerkiksi kiinalaiset kameroiden kanssa Suomenlinnaa kiertävät ryhmät.
   
  #7
 8. vierailija

  vierailija Vieras

  IL: "28.01.2016
  Helsinkiläisestä lakiasiaintoimistosta kasvoi Suomen ylivoimaisesti suurin turvapaikanhakijoiden oikeusapuyritys.

  Iltalehden tekemän selvityksen mukaan turvapaikanhakijoiden oikeusapuasioihin keskittyvät Lappeenrannan, Oulun ja Varsinais\-Suomen oikeusaputoimistot maksoivat viime vuonna oikeusapua noin 2,9 miljoonaa euroa\. Kaksi suurinta toimijaa veivät potista lähes 60 prosenttia\.

  Oikeusministeriön Iltalehdelle toimittamien maksatustietojen mukaan turvapaikanhakijoiden oikeusapubisneksessä on kaksi suurta toimijaa, yleishyödyllinen Pakolaisneuvonta ry ja helsinkiläinen lakiasiaintoimisto Legalite Oy\. Pakolaisneuvonnalle maksettiin viime vuonna 936 000 euroa ja Legalitelle 792 000 euroa\.

  Maksatustiedot koskevat viime vuotta, joten toimijoille on luvassa lisää rahaa tämän vuoden puolella\. Summia voi tässä vaiheessa vain arvailla\.

  Maahanmuuttajataustaisten henkilöiden ja yritysten oikeudellisten ongelmien ratkaisemiseen erikoistuneen Legaliten osuus oikeusaputoimistojen kaikista maksatuksista, 27,4 prosenttia, on suuri, kun ottaa huomioon, että yhtiön koko liikevaihto oli toissa vuonna 747 000 euroa\.

  Suuri on myös Legaliten hankkimien uusien asiakkaiden määrä: 2 176\. Vuonna 2011 perustettu Legalite on tällä asiakasmäärällä omassa luokassaan\.

  Asianajajaliitto varoitti hiljattain helsinkiläisestä lakiasiaintoimistosta, jonka kerrotaan houkutelleen turvapaikanhakijoita allekirjoittamaan valtakirjan asioidensa hoitamista varten 50 – 200 euron korvausta vastaan\. Asia tuli ilmi loppuvuodesta, kun Itä\-Uudenmaan poliisi puhutti Suomeen saapuneita turvapaikanhakijoita\.

  – He ottivat asian itse esille, että kannattaako lakiasiaintoimistoon, joka tarjoaa palveluksistaan rahaa, luottaa, rikoskomisario Risto Purastie sanoo\.

  Iltalehden eri lähteistä saamien tietojen mukaan turvapaikanhakijoita rahalla kosiskellut lakiasiaintoimisto on toinen alan suurista toimijoista, Legalite\."
   
  #8
 9. vierailija

  vierailija Vieras

  Karkoittaa Suomesta? Jos ovat Torniosta tulleita... no voi voi... karkoittaahan aina voi. Mutta jos raja on Torniossa auki, niin..?
   
  #9
 10. vierailija

  vierailija Vieras

  Pitäisikö laittaa raja kiinni? Kumma kun kukaan ei ole vielä ehdottanut moista. Luulisi sen olevan ensimmäinen ja ilmeisin ratkaisu. "Ai hanasta tulee vettä lattialle. Laitetaan hana kiinni".
   
  #10
 11. vierailija

  vierailija Vieras

  Ylen uutisankkuri sanoi että jokainen suvereeni ja itsenäinen valtio päättää ketä maahansa päästää.Nyt herää kymysys mikä suomi on?.
   
  #11
 12. vierailija

  vierailija Vieras

 13. AivanSama

  AivanSama Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  06.11.2013
  Viestejä:
  12 874
  Saadut tykkäykset:
  2 040
  Olet aivan oikeassa.
   
  #13
 14. vierailija

  vierailija Vieras

 15. vierailija

  vierailija Vieras

  Koskee vain Irakia.
   
  #15
 16. vierailija

  vierailija Vieras

 17. vierailija

  vierailija Vieras

 18. vierailija

  vierailija Vieras

  Kannatan ehdottomasti. Mitä me teemme 200 kansanedustajalla, jotka näpertelevät turhanaikaisten asioiden parissa (silloin kun eivät satu olemaan pitkillä lomakausilla)? Heidän tehtävänään olisi tehdä nämä muutokset pikavauhtia suomalaisten turvaamiseksi.
   
  #18
 19. vierailija

  vierailija Vieras

  Jaetaankohan niille Obsidanit jo ensikättelyssä?
   
  #19
 20. vierailija

  vierailija Vieras

  Suomi on EU:n vasalli.
   
  #20
 21. vierailija

  vierailija Vieras

 22. vierailija

  vierailija Vieras

  "Vuodesta 2014 alkaen korvattaviksi potilasvahingoiksi on arvioitu yhteensä 293 kuolemaan johtanutta tapausta.

  –Korvattaviksi potilasvahingoiksi arvioiduissa tapauksissa korostuvat diagnostiikan vaikeus sekä hoitovalintojen ja potilaan tilan seurannan merkitys. Yksittäisiä ennustetta heikentäviä tapahtumia voi hoitoketjussa olla useita."
   
  #22
 23. vierailija

  vierailija Vieras

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti