Mango hotelli Tampere

Viestiketju alueella 'Matkailu' , aloittaja Wilmeri, 10.12.2013.

 1. Wilmeri

  Wilmeri Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2013
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onko kellään vastaavanlaisia kokemuksia ko. paikasta? Ensinnäkin kun hotelliin soittaa laskutus epäselvyydestä sieltä ei löydy ketään suomenkielen taitoista mutta kun haluaa varata huoneen se käy sujuvasti suomeksi. Samoin sieltä ei vastata s-posteihin.

  Vanhempani olivat varanneet sieltä huoneen, mutta kolme päivää ennen matkaa isäni sai sydäninfarktin ja huonevaraus peruttiin lääkärintodistukseen vedoten. Asia onnistuikin ja vahvistusviesti peruutuksesta tuli s-postitse. Kuitenkin vanhempieni luottokorttia oli veloitettu täydellä huonehinnalla. No summahan ei ollut suuren suuri mutta mielestäni tämä on väärin. Joten varokaa ennen kuin annatte luottokortti numeroanne millekään epämääräiselle toimijalle.
   
  #1
 2. lehani

  lehani Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  18.07.2017
  Viestejä:
  5
  Saadut tykkäykset:
  0
  Olen käyttänyt http://boоking.com varauspalveluita viimeisen viiden vuoden aikana noin kymmenen kertaa ilman ongelmia. Varauksia ympäri Eurooppaa. Aina on varaukset olleet kohdillaan hotellissa, ja pari kertaa hotellista on tullut suoraan sähköpostia kun ovat kyselleet jotain lisätietoja huoneen suhteen (twin/double bed). Luottokortilta ei ole koskaan veloitettu etukäteen vaan vasta hotelliin saapumisen jälkeen.
   
  #2
  Viimeksi muokattu: 02.10.2017
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti