Marraskuun murut #2

Viestiketju alueella 'Odotusaika' , aloittaja KastepisaraInen, 07.08.2017.

 1. KastepisaraInen

  Rekisteröitynyt:
  19.02.2017
  Viestejä:
  38
  Saadut tykkäykset:
  7
  No niin, uusi ketju uudet kujeet. Ilmoittakaahan nyt sitten tässä julkisessa keskustelussa mukana olijat oma rivi niin kasaan tähän etusivulle ensimmäiseen viestin listan ja pidän sen ajantasaisena. Mielellään päivityspyynnöt punaisella että varmasti huomaan. Laitoin nyt ultra"lupaukset" värillä, pojille sitten vaikka vaaleansininen. Ja eikun keskustelu jatkuu/käyntiin :)

  1.11
  Kastepisarainen/ neljäs/ K-SKS

  2.11
  Liidu / toinen/ TAYS

  14.11
  Lavelyn/ kolmas/ Tyks
   
  #1
  Viimeksi muokattu: 14.08.2017
 2. Lavelyn

  Lavelyn Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  28.12.2009
  Viestejä:
  212
  Saadut tykkäykset:
  1
  Kiitos Kastepisarainen uudesta ketjusta!
  Nyt sitten odotellaan löytääkö tänne muita

  Oon muutamia päiviä tässä miettinyt, että onko vaavilla hikka vai tekeekö se jotain muita rytmikkäitä liikkeitä, mutta tänään tyyppi kyllä hikkas sen verran selkeästi, että ei jäänyt enää äidille epäselväksi.

  "Tissirintamalla" menee onneksi tänään hitusen paremmin. Punoitus on vähän laskenut ja enää ei onneksi oo lämpöilyä. Turvotusta löytyy edelleen ja tissit on kyllä nyt vähän eri paria Keskiviikkona on onneksi neuvolalääkäri, että voin sitten siellä avata tilannetta, jos tarvitsee.

  Lavelyn 25+6 (Huomenna uusi viikko, jee!)
   
  #2
 3. KastepisaraInen

  Rekisteröitynyt:
  19.02.2017
  Viestejä:
  38
  Saadut tykkäykset:
  7
  Huomenta!
  Lavelyn, hyvä että hoito auttaa(y)

  Voihan se hikka tosiaan olla, itsekin mietin yks päivä samaa, ja varmaan se oli hikka, mutta sekin tuntui niin hassun kokonaisvaltaisesti että mietin onko se mun syke...mutta olis ollut sit aika hidas :ROFLMAO: liikkeet on muutenkin sellasta muljuamista, että mulla ei ole hajuakaan kuinka päin vauva tuolla vatsassa majailee! Saa tänään yks kaverikätilö vähän kokeilla tuosta vatsan päältä mikä on hänen mielipiteensä asiasta...

  Eilen tapahtui jotain, en tiedä johtuiko tavallista enemmän töissä seisomisesta vai painaako vauva nyt jonnekin, mutta iltaa kohti oli ihan järky liitoskivuto_O nivuset ja häpyliitos huusi hallelujaa ja voisin sanoa tunteneeni itseni hyvinkin raihnaiseksi. Ei auttanut tukivyö. Yö meni ihan jees ja nyt on vähän parempi, pitää ottaa töissä vähän sillai käveleskellen välillä, staattinen paikallaan seisominen on pahin. Joko muilla on liitoskipuja?

  Mukavaa päivää ja ilmoitelkaahan itsestänne niin lisäilen teitä listaan :)

  Kastepisarainen ja elviira 27+6:love:
   
  #3
 4. Lavelyn

  Lavelyn Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  28.12.2009
  Viestejä:
  212
  Saadut tykkäykset:
  1
  Näköjään turistaan täällä nyt kahdestaan Kastepisarainen!

  Mulla ei oo vielä liitoskipuja näkynyt. Esikon odotuksessa niitä ei ollut ollenkaan ja tokassa sit senkin edestä. Silloin mun lantiosta kuului joka aamu semmonen kamala poks-ääni, kun sängystä noustuani yritin käydä johonkin uudeleen istumaan. Joskus jäi istuutuminen puolimatkaan, kun sattui niin paljon. Nyt ei siis vielä oo näkynyt, mut katsotaan nyt, kun viikot lisääntyy. Tukivyö mulla on ollut käytössä jo koko kesän. Masu on torpedo-mallia eli ei näy takaapäin ollenkaan vaan kaikki tulee tohon eteen. Selkä on kovilla. Varovaisesti oon muutenkin yrittänyt ton selän kanssa olla, kun mulla on todettu välilevynpullistuma ja pientä siirtymää lannerangan nikamissa.

  Kävin tänään neuvolalääkärillä: ei mitään uutta maan ja taivaan välillä. Kaikki ok; sokerirasituksenkin tulokset oli hyvät. Onneksi! Suonikohjuista valitin oikeassa jalassa. Mulla on erikoinen tilanne, että vasen jalka on täysin priima ja oikea ottaa osumaa senkin edestä. Nilkasta nivuseen on yksi laskimo erittäin kovilla. Nilkka on siis ihan sininen ja superkipeä ja polven kohdalla suoni on pahimmillaan semmoset kaksi sormea paksu.. Pitkissä hoitosukissa oon nyt tässä koko kesän pomppinut. Pelottaa se, että millaiseksi toi jää raskauden jälkeen.

  Edelleen odotellaan, jos tänne joku muukin löytäisi juttelemaan

  Lavelyn 26+1
   
  #4
 5. KastepisaraInen

  Rekisteröitynyt:
  19.02.2017
  Viestejä:
  38
  Saadut tykkäykset:
  7
  Yksi kirjoitti vielä vanhaan pinoon, jospa löytäisi tänne, laitoin yksityisviestiä hänelle (y)

  Onnea Lavelyn hyvistä sokeriarvoista! Kyllä yksi ongelma raskaudessa riittää ja sulla se lienee nuo suonikohjut. Joo hoitosukat on varmaan aika must tuossa tilanteessa. Mäkin oon välillä pitänyt tukisukkia töissä ihan vaan muuten, vaikka mulla ei kyllä ole suonikohjuja, On ne jalat ehkä jotenkin freesimmät sen jälkeen.

  Tänään ei ole liitoskivut olleet tavallista pahemmat, mutta on supistanut...ehkä jonkun neljä kertaa työpäivän mittaan, että eihän se nyt ole paha, mutta on se neljä enemmän kuin ennen. Kohtu harjoittelee eikös juu :)

  Mä en voinut tänään vastustaa kiusausta vaan ostin aivan ihanat pienet yöpaidat vauvalle:love: Pikkuhiljaa kasvatan vaateläjää, vaikka toivottavasti en hamstraa samanlaista kasaa kuin aiemmista oli...niitä oli oikeasti ihan liikaa,,,! Mies lähti ostamaan kuivausrumpua ja oikeastaan mun pitäis mennä tyhjäämään kaappeja, että saa purkaa vanhat uusien alta. Ihana saada tavarat järjestykseen!

  Kyllä tämä porukka tästä pikkuhiljaa kasautuu :) Ja kaksihan keskusteluun tarvitaan, joten jatketaan samaan malliin :whistle::D

  Kastepisarainen ja Elviira 28+1
   
  #5
 6. Liidu

  Liidu Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  03.03.2017
  Viestejä:
  16
  Saadut tykkäykset:
  1
  Hip hei!

  Ja kiva, että joku vielä marraskuisistakin täällä kirjoittelee. Minä voisin liittyä pulisijoihin taas mukaan. Lomat on lomailtu ja nyt pari kuukautta töitä ennen äippälomaa. Vointi on ollut ihan hyvä, joten oletan jaksavani töissä ihan viralliseen äippälomaan asti. Maha on kyllä tästä toisesta raskaudesta paljon suurempi kuin ekasta, mutta ei se vielä tahtia haittaa.

  Mun tiedot on

  2.11

  Liidu / toinen/ TAYS

  Minä sain lisäultria vauvan koon tarkistamiseksi rakenneultran jälkeen. Mulla on jonkin verran ylipainoa, joten mahan päältä tehtävät mittaukset ei anna oikeaa kuvaa vauvan kasvusta. Ne mitat huitelee jossain käyrien yläpuolella reilusti. No kävin lomalla raskausviikolla 26 kokoultrassa ja vauveli olikin aika reilun kokoinen. Jos samaa tahtia kasvaa ja täysaikaisena syntyy, niin 4,6 kiloa oli arvio. No tuohon on vielä aikaa ja pikkuinen saattaa muuttaa kasvuvauhtiaan, joten toivon ettei ihan noin isoa vauvaa tarvitse alateitse synnyttää. Eka vauva syntyi alle kolmekiloisena ja synnytys oli tosi helppo. Voisin haluta sen suuntaisen kokemuksen uudelleen. No kuukauden päästä menen taas ultraan katsomaan vauvan silloista kokoa.


  Mulla oli kaverilla keskiviikkona laskettu aika. Nyt jännään hänen puolestaan, että milloin vauva syntyy. Oma odotus on taka-alalla ajatuksissa.

  Mitäs muilla suunnitelmissa? Joko hankinnat aloitettu ja kaikki tarpeellinen hankittuna?

  Liidu ja 28 + 1
   
  #6
 7. KastepisaraInen

  Rekisteröitynyt:
  19.02.2017
  Viestejä:
  38
  Saadut tykkäykset:
  7
  Hellou!

  Liidu päivitetty listaan mukaan (y) Toivottavasti tänne vielä muitakin löytää.

  Liidu: Oho, en oo kuullutkaan että kovin helposti lähdettäisiin tuosta syystä tekemään säännöllisesti koko ultrtauksia, mutta mikäs siinä vauvaa kurkistaessa :) Meillä on kaikki kasvanut keskikäyrillä ja niin vaikuttaisi tämäkin kasvavan. Mä saisin mennä yhteen ylimääräseen ultraan kun keskimmäinen oli keskonen, yhdessä jo kävinkin, mutta ei mulla ehkä ole tarvetta sille toiselle ultralle...kyllä musta tuntuu että kaikki on hyvin. Tai enhän mä tiedä...lähinnä alkanut vihlomaan tuonne alaspäin sen verran, että mietin miten pysyy kohdunsuu kiinni, vaikka eipä oo ennenkään vauvat mitenkään hulahtamalla tullut :LOL:

  Mulla on nyt vähän tämmöinen erilainen viikko edessä. Keskiviikkoon asti olen töissä, siitä eteenpäin helsingissä hypnosynnytysvalmentaja-koulutuksessa :):p Mielenkiinnolla odotan, että mitä tuleman pitää ja pääsenkin heti itsekin testaamaan tuloksia...! Lapsia vaan tulee ikävä kun en oo sit neljään päivään kotona! Tässä on vähän muitakin koulutuksia ollut ja mennyt ja tulossa, yritän saada nämä kaikki loppuun ennen vauvan syntymää. Onko muilla loppuun saatettavia projekteja? Mulla hinku saada kuntoon kaikki, vähän remppaa kämpässä kesken, yks valokuva-albumi pitäis tehdä, yllättäen pari käsityötä kaipais huomiota ja tosiaan nämä opiskelut, ei sitten äippälomalla tarttis enää opiskeluista huolehtia, nauttii vaan.:ROFLMAO:

  Kastepisarainen ja Elviira 28+5
   
  #7
 8. Lavelyn

  Lavelyn Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  28.12.2009
  Viestejä:
  212
  Saadut tykkäykset:
  1
  Hellou!

  Täällä ollaan siirrytty arkeen ja työrintamalle vielä hetkeksi ennen kuin mammalomat sitten alkaa.
  Esikoinen saateltiin tänään opintielle. Haikeaa ja jännittävää samaan aikaan! Isänsä vei pojan aamulla, kun mun piti silloin jo olla töissä. Toisaalta kurjaa, kun ei itse voinut olla mukana saattamassa, mutta toisaalta ehkä ihan hyvä, etten sitten säikyttänyt toista tällaisena herkistelijänä isolla itkulla, joka varmasti olisi koulun pihalla päässyt.

  Liidu Noita kokoasioita olen minäkin mietiskellyt, kun esikoinen oli tosiaan syntyessään kookas 4900g ja 56cm. Toinen oli sitten melkein kilon pienempi, mutta silloin kävinkin kokoarviossa rv 37. Yritän päästä tästäkin, vaikka toistaiseksi mikään ei viittaa siihen, että olisi isoa vauvaa tulossa. Esikoisen koko oli kaikille täydellinen yllätys, mutta on siis geneettistä; pitkä poika on!

  Kastepisarainen Hypnosynnytys-juttu kuulostaa tosi mielenkiintoiselta! Mitä siinä sitten oikein tehdään?

  Projekteista; meidän pitää sitten lähempänä marraskuuta miettiä, että mitä ja miten tetristellään huonekaluja, kun vauvansänky ei tällä hetkellä mahdu meidän makkariin ja kaikki vaatteetkin pitäis poistaa pahvilaatikoistansa ja laittaa johonkin esille. Hommaa riittää!

  Lavelyn 27 poks!

  Btw, nyt näyttää siltä, että mä tuun kauheesti viikoissa perässä, kun tämän hetkisten keskustelijoiden LAt on alkukuusta ja sit mä puolessa välissä. Missä on kaikki mammat, joilla on LA puolen kuun jälkeen?
   
  #8
 9. KastepisaraInen

  Rekisteröitynyt:
  19.02.2017
  Viestejä:
  38
  Saadut tykkäykset:
  7
  Onnea poksumisesta Lavelyn!

  Joo, tuo hypnosynnytys on ollut tässä itsellä intressinä jonkin aikaa ja voin hyödyntää sitä jatkossa töissä, siksi kouluttaudun heti valmentajaksi. Tuolla sivulla on siitä hyvä teksti, missä kerrotaan mikä sen ajatus on. Avainsanoja ehkä luontevuus, äidin oma kuva, rentoutuminen ja luottamus, lempeä syntymä, valmistautuminen jne. http://hypnosynnytys.fi/
  Pitää kertoa sitten ensi viikolla kokemuksia kun oon käynyt koulutuksen.

  Kyllä tänne varmasti vielä puolivälissä kuutakin lasketun aikansa omaavia löytää, ollaan kärsivällisiä. Tää oli niin pitkään hiljainen ketju, että vie oman aikansa :)

  Itsellä poksahtaa huomenna se 29, aika hurjaa kun ajattelee, että keskimmäinen syntyi kolmen päivän päästä! Toisaalta se on myös hirmu lohdullista kun näin kuinka hienosti selvisi, että tuolla masussa kellii jo niinkin valmis paketti, vaikka toki parempi vielä pysytellä masun suojissa :)

  Kastepisarainen ja Elviira 28+6
   
  #9
 10. Innukka

  Innukka Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  02.01.2011
  Viestejä:
  38
  Saadut tykkäykset:
  2
  Hei !

  Meillä on ollut hirveä muuttohässäkkä päällä jo jonkin aikaa, joten en ole ehtinyt seurailla maailman menoa. KIITOS Kastepisarainen että otit ketjun hellään hoivaasi :D:D
   
  #10
 11. Innukka

  Innukka Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  02.01.2011
  Viestejä:
  38
  Saadut tykkäykset:
  2
  Tiedot vielä matkaan. Eli 1.11 Innukka/seitsemäs/KYS
   
  #11
 12. KastepisaraInen

  Rekisteröitynyt:
  19.02.2017
  Viestejä:
  38
  Saadut tykkäykset:
  7
  Hyvää viikonloppua!
  Tervetuloa mukaan innukka! Päivitän tietosi listaan kun pääsen ihan tietokoneelle, kännykällä en viitsi vaivautua...mutta kiva saada sinutkin mukaan tähänkin ketjuun :)'

  Terveisiä vaan helsingistä, huomenna vielä viimeinen koulutuspäivä HypnoBirthningiä ja sitten ajelu kotia kohti! Tää on kyllä ollut niin huippu juttu, että pitää ehkä tätäkin hehkuttaa vähän lisää kun pääsen isomman näppäimistön ääreen :)

  Kastepisarainen ja elviira 29+3
   
  #12
 13. Nellelle

  Nellelle Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  11.07.2016
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  1
  Täällä toinen jolla la marraskuun puolessa välissä (15.11.) ja TYKS:ssä. :) Kovasti ketjuja seurailen, vaikka osallistuminen heikkoa: suljetussa ryhmässä olisi helpompi kirjoitella. Näistä teidän teksteistä saa paljon vinkkejä ja ymmärrystä omaan tilanteeseen. Täällä kun ensimmäistä odotetaan.
  Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!
   
  #13
 14. Kysynpävaan

  Kysynpävaan Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2017
  Viestejä:
  11
  Saadut tykkäykset:
  0
  Täällä la 24.11 ja k-sks
  Ensimmäistä odotan. Tuun tänne seuraamaan tilannetta.
   
  #14

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti