Mielipiteitä ultrakuvasta: tyttö vai poika?

Laitampa tähän maanantai aamuun ulrakuvan katseltavaksi teille ,mitä mieltä olette arvon mammat? Tyttö vai poika? Parempaa kuvaa ei saatu lapsen asennon vuoksi sinä lyhyenä aikana kun rakenteita katseltiin.



Kiitos, Mustajuuri 22+4
 
Viimeksi muokattu:
Heh, eihän tuosta voi tietää... vauva on sivuttain/suorana... hauskassa asennossa. Tuo pipulin näkönen tuossa edessä on luultavasti napanuora. Haaruja kun tuosta ei näy...
Minäkin ensin katsoin samalla tavalla, mutta sitten hoksasin, että siinähän näkyy pelkästään jalat ja haaroväli. Siis jalkaterät ovat vasemmalla kuvassa ja oikealla näyttäisi minunkin mielestäni olevan selvä pippeli.
 
Minunkin mielestä siinä on pippeli näkyvissä aika selkeästi kyllä. Voi kun olis kiva näistä sitten joskus kuulla miten on olleet synnyttyään.

Laitoin itsekin tämän ketjun innoittaman kuvan ultrasta, jossa tyttöä lupailtiin, mutta eipä kukaan ehdi vastailemaan näköjään... Tuolla on tuo keskustelu ultran sukupuoliveikkauksen paikkansapitävyydestä ja sen perusteellakin olisi kiva saada mielipiteitä tuohon omaan kuvaan.
 
Kiitos kaikille vastanneille, itse en osaa tulkita kuvaa mitenkään!

Sipronella ja muut, laittakaa tekin kuvia tähän ketjuun niin arvaillaan! Ja olisi kiva nähdä pari selkeää kuvaa missä ei voi erehtyä kumpi on!
 
POjalle näyttäs minustakin, sen verran ulkoneva on toi "pallukka" missä minunkin mielestä pippeli erottuu :D Tytöllä näkyi kolme vaaleeta viivaa haaruksissa kun kuva otettiin.

Googlettamalla esim englanninkielisiltä sivuilta hakusanoilla girl or a boy ultrasound pictures- löytyy vaikka mitä sivustoa jossa näkyy noita kuvia.
 
Kiitos Harhaanjohtaja linkkivinkistä!

Joo, laitan tuon meidän asukin kuvan tähän ketjuun myös niin ei tule turhaan samasta aiheesta aloitettua useampia ketjuja. Enpäs tajunnut sitä heti.



Tyttöä siis luvattu tästä asukista :)
 
Mustajuuri Jos oikein tuota kuvaa tulkitsen niin mun mielestä se on tyttö. Jos kuvassa todellakin näkyy vain jalat ja oikeassa reunassa on jalkoväli niin mielestäni siinä on ne tytölle ominaiset kolme viivaa. Kaksi ensin päällekäin ja kolmas hieman alempana haaleampana. Ikääkuin vauva olisi hieman kääntänyt alempaa lonkkaa kuvasta poispäin.

Sipronella Sinun kuvaa tulkitsisin niin, että siinä on poika. Kaksi vähän paksumpaa palleroa ja yksi sojotin.


No höh, Sipronella onkin jo siis saanut ammattilaisen mielipiteen sukupuolesta. No, unohda tuo mun sepustus.
 
Viimeksi muokattu:
No nythän tämä vasta jännäksi meneekin. Ultranneen kätilön mielestä kun tuollaisia valkoisia "viivoja" ei voi pojalla olla, ovat häpyviivat. Mitähän ne pojalla sitten vastaisivat tuollaisina valkoisina? Kätilön mielestä oli aivan selkeä tyttö :) Voi jehna!

Mustajuuren kuvassa minusta on kivekset ja sojotin ihan selkeät.

Nämä onkin sitten näitä mitä kenenkin silmä näkee (tai haluaa nähdä)
 
Kauhean vaikea tulkita näitä kuvia! Saisko kuvan laittaneilta vähän selitystä mistä kuvakulmasta kuva on..? Sen verran varmaan on ultrassa sanottu. Sit on helpompi arvioida kun hahmottaa kokonaisuuden :)
Ap:n kuvaakin tulkitaan kahdella eri tavalla miten vauva siinä oikein on!
 
Kyllä tuo mustajuuren kuva minusta pojalta näyttää. Vaikka siinä näkyykin vaaleat viivat niin jotenki näyttää kasseilta ja keskellä keppi :D

Meillä eilen ultrassa näkyi selvästi tyttö, harmi ettei saatu siitä kuvaa mukaan, mutta tosiaan ei näkyny mitään tuommosta pallukkamaista vaan selkeät häpyhuulet :D
 
mu kuva on lähikuva pyllystä...eli jalkoja ei näy,,,hän istui jalat korvia kohti,,,kuvassa vain peppu,pallit ja pipukka :) eli selkä on tuosta alaspäin..päällä tuo yläpuolelta suippeneva on pallit ja siinä uloko pipukka :D
 
Näin selvä kuva me saatiin ja ultraava äitiyspolin lääkäri oli niin varma pojasta, että lupasi hattunsta syödä, jos ei poika ole.
Aijaa.com - 7674580.jpg
100% varmuudella en kuitenkaan uskalla tuohonkaan luottaa.
Minustakin ihan selvä, mutta voisiko muka noin selvä poika ollakin tyttö, jolla vain turvonnut jalkoväli varustus?
 
Niinuzca Eiköhän se lääkäri ole ihan oikeassa. Tuskin menee vannottamaan, ellei ole sata varma asiastaan. Näin maallikon silmiin tuo on kyllä selvä poika, ei kai tyttö ihan tuollaista uloketta kasvata vaikka muuten olisikin alapää turvoksissa. ;)
 
mäkin laitan meidän varman pojan tänne :D ei voi muuksi muuttua ei :D l.a olis viikon päästä :D


niin ja toi kuva mikä tuolla näkyy ap:llä, en saanut selvää ollenkaan.. toi tekstihässäkkä niin ei näkynyt kuvaa ollenkaan.
 
Viimeksi muokattu:
Tämähän on mukava ketju. Laitelkaas kaikki tänne ultrakuvia joista voidaan arvailla sukupuolta tai sitten noita ihan selkeitä kuvia joista selvästi jo erottaa kumpi tulossa.

Tässä olisi meidän kolmosesta kuva, jokusen viikkoa sitten otettu. Pojaksi veikattu jo ennen tätäkin ja lääkäri kyllä palleiksi näitä sanoi. Pippeli on kyllä ihan piilossa:


Kaipa tämä poika sitten on :heart: Ei sillä kyllä mitään väliä ole...
 

Yhteistyössä