mies laukeaa liian nopeasti

  • Viestiketjun aloittaja aikuinen nainen
  • Ensimmäinen viesti
vieras
Tämä nyt ei ole meillä ongelma mutta rupesi niin huvittamaan tuo anoppi juttu että piti kertoa oma tarina. Joskus jos oon ollu vaikka kotipuolessa käymässä useaman päivän ja seksi on sitten kotona tavallista kiihkeämpää, voi mies käydä vähän turhan kuumana.
Sen huomaa siitä kun vauhti hiipuu hetkeksi laulun säestyksellä :"vahoja mummoja vanhoja mummoja...."
Se ei todellakaan latista tunnelmaa minulta, päin vastoin on aika hellyttävää että mies minun tähteni ajattelee kesken kuuman seksin vanhoja mummoja rollaattoreilla ja potkukelkoillaan taapertamassa...
Seksikään ei aina tarvitse olla niin hullun vakavaa.
Ja kyllä seksistä ja sen ongelmista pitää pystyä puhumaan, se on kaiken a ja o!
 
vanette
Meillä oli tuota samaa ongelmaa, joten mies puhui lääkärille tuosta. Lääkäri määräsi siihen jotain lääkettä, jonka nimeä en nyt muista. Lääke on tosin kallis, 4tablettia maksoi reilu 55?. Vielä ei ole päästy kokeilemaan auttaako ne, koska en tykkää seksistä kuukautisten aikaan...
 
Salla
\
Alkuperäinen kirjoittaja 14.04.2006 klo 01:21 fjonga kirjoitti:
tosi tuju aine on seksiliikkeistä saatava STUD100
suihkuta, anna vaikuttaa 5min, pese pois ja kestää ja kestää ja kestää.... :p
Mitenkähän tuju tää aine on tosissaan? Miehen kanssa juteltiin ja hän mietti sitä että tuntuuko sit yhtä hyvälle.. siis puuduttaako tää aine vai mitä tapahtuu?
 
mister x
Ostaakaap seksikaupasta sellainen kuminen lörtsykkä kiristinrengas, joka laitetaan hepin juureen.

Se sen verran puristaa ettei tule ihan heti, mutta sitten kun tulee niin tullaan kunnolla :saint:
 
Huono oriko
Toimiiko toi aine nyt oikeasti...tää vaivhan on oikeestaan aika nolo mutta kuitenkin vain fysiologinen mille ei itse mitään voi!.. ja itselläni tämä vaiva haittaa seksielämää runsaasti!
 
kaitsu
Itsellänikin on ollu joskus moisia ongelmia, mutta harjoituksella pääsee siihen että laukeaa kun itse haluaa. Hyvä konsti ainakin itselläni on että on tarpeeksi pitkä esileikki, niin että menee tavallaan sen suurimman kiihoituksen yli. Sitä odotellessa kaiken muun ohessa pyörittelen vaikka kieltä naisen haarojen välissä, ja sillä tavalla annan hänelle orgasmeja. Siitä ei paljon seksi parane, :D
 
Esko
En tiedä olenko ihan pihalla, mutta jos itsellä käy vahinko, "tulee heti", niin kyllä samaan vetoon voi jatkaa 2-5 satsia. Ja ei, ei veltostu välillä. Eikö tämä sitten onnistu kaikilta??

Muuten kunto loppuu ennen kuin seisokki.
 
fjonga
\
Alkuperäinen kirjoittaja 28.05.2006 klo 22:14 Salla kirjoitti:
\
Alkuperäinen kirjoittaja 14.04.2006 klo 01:21 fjonga kirjoitti:
tosi tuju aine on seksiliikkeistä saatava STUD100
suihkuta, anna vaikuttaa 5min, pese pois ja kestää ja kestää ja kestää.... :p
Mitenkähän tuju tää aine on tosissaan? Miehen kanssa juteltiin ja hän mietti sitä että tuntuuko sit yhtä hyvälle.. siis puuduttaako tää aine vai mitä tapahtuu?
puuduttava vaikutus, mutta kuulemma tuntuu yhtä hyvälle =)
 
jäsen 25
Pääseepähän kattoon formuloita kun homma on ohi.Naiset haluaa todistella itselleen jotain ja seksiä pitää harrastaa ,kun miehellä on muutakin kiinnostavaa.Ei naisetkaan harrasta seksiä kesken melrous pleissin ,kuin suhteen alussa.
 
pessimisti
\
Alkuperäinen kirjoittaja 22.07.2006 klo 01:10 jäsen 25 kirjoitti:
Pääseepähän kattoon formuloita kun homma on ohi.Naiset haluaa todistella itselleen jotain ja seksiä pitää harrastaa ,kun miehellä on muutakin kiinnostavaa.Ei naisetkaan harrasta seksiä kesken melrous pleissin ,kuin suhteen alussa.
Pakko myöntää, että samansuuntaisia ajatuksia on joskus käynyt mielessäni. Onneksi renkaanvaihdot taas salllittiin eikä formuloissa ole enää mitään katsomista ja melrosestakin tulee vaan uusinnat kolmanteen kertaan. Salkkaritkin on tauolla. :LOL: :LOL:

Eläköön kesä ja uusinnat TV:ssä. :LOL: :LOL:
 
mies vailla vertaa
Harjoitelkaa.

Sillä se kestävyys paranee. Viekää yhdessä mies äärirajoille ja hellittäkää. Odottakaa hetki. Jatkakaa. Viekää uudestaan äärirajoille. jne. Vaikka alkuun 15 min kiusoittelee ja vasta sitten antaa tulla.

Tehkää näin vaikka alkuun 3kk niin mittailkaa onko edistystä tapahtunut.

 
Hipsutin
Voisitte ehkä keskustella asiasta ja jos vain jotenkin hienovaraisesti pystyt niin voisit kertoa hänelle siitä, että miehetkin voivat kehittää lantionpohjan lihaksia(SP-lihaksia) ja tämä auttaa mm. tähän nopeasti tulemisen vaivaan. Eli kestävyys paranee. Suositelen siis miehellesi SP-lihastreeniä!
 
kuumapupu
Hmmmm liian nopeesti...itellä kestää monesti ekalla kerralla kait suht normisti jotain 10 minsaa... sit ku pitää vartin tauon esim vähän lirputtelee naisen iloksi...:p
niin sen jälkeen saakin sitten huolella lykkiä menemään piiiiitttkäääänn....joskus mennyt 3:kin tuntia eri asennoissa...ja nainen saanut tuona aikana 7 tai 8 kertaa.

Viimeksi oli pakko kysyä toiselta osapuolelta tuon jälkeen että onko kaikki ok?
Vikalla kerralla oli jo väristykset niin hurjia että oli pakko tsekata ettei kyseessä ole epilepsia kohtaus...onneks oli ok talo ettei naapurit hermostunut...
tavallisesta perheenäidistäkin tulee melkoset äänet kun sopivasti kutitteloo... :p

Suosittelen tutustumaan tantraseksiin!
Jos kaipaatte opetusta niin....yv....;)
 
jonsku k
Toinen, joka auttaa on toki se, että otat mieheltäsi kunnolla eka suihin ja lepuuttelette hetken ja jatkatte hetken päästä, kun miehestä alkaa tuntua taas siltä.
Harjoituksen puutetta sanoisin minä.
Jos kunnolla otetaan suihin ei vuorokauteen tee mieli kuin tupakkaa. Ei kai enne seksiä kannata mehuja viedä äijästä. Toki sitä jaksaa toisen jakolmannekin kuka ties, mutta ne eivät ole yhtä intohimoisia kuin se eka,

Se ennenaikainen usein harmittaa kaikkein enitenmiestä ja usein myös syö 'miestä' ja mitä enemmän pinnistää sitä nopeammin tulee, koska keskittyy juuri siihen heppiin. Yksi paras tapa on 'puoliorkku'. Mies viedään niin orgasmin rajalle, että mälli tulee puoliksi. Sitten hetken tauko, Sen jälkeen aikaa miehestä riippuen hyvinkin vartista tuntiin touhuta mitä vaan. No tämä tietty mieskohtaista. Ja nainen kun oppii miehen tuntemaan, voi aika pitkälle kontrolloida.
pahin mit nainen voi tehdä on kieltää miestä tulemasta. antaa tulla vaan ja ottakaa uusiksi. Naisen pitäisi olla ennenaikaisesta ilahtunut.
tosin nykypäivänä voi miettä onko mies ajoissa ja nainen myöhässä?:rolleyes: