Mies vaati eron jälkeen testin kaikista lapsista, vaikka ovat kopioita isästään

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja vierailija, 06.02.2019.

 1. vierailija

  vierailija Vieras

  Tämä väittely on täysin lapsellisella tasolla. Jokainen edes auttavasti järkevä ihminen tajuaa, että vain osa naisista pettää. Se ei poista testaamisen ja selustansa suojaamisen tarvetta, vaan itseasiassa vahvistaa sen. Ei kukaan ota kotivakuutustakaan sen takia, että uskoisi kaikkien kotien tuhoutuvan ennen pitkää tulipalossa, tai latvialaisten maantierosvojen murtautuvan joka ikiselle kesämökille. Jokainen järkevä ihminen pyrkii hallitsemaan riskejä elämässään.
   
  #51
 2. vierailija

  vierailija Vieras

  Oliko tuo olevinaan joku sinun argumenttisi tähän keskusteluun?
   
  #52
 3. vierailija

  vierailija Vieras

  Ei siinä isältä tarvitse kysyä tai vaatia mitään. Teettää vaan tollsen sukututkimus dna-testin. Jollei siinä paljastu joukkoa isänpuolen sukulaisia niin heti tietää että isä on joku muu.
   
  #53
 4. vierailija

  vierailija Vieras

  Eikä miehelle tarvi siis antaa mitään vastuuta siitä, että on mennyt sen jakorasian matkaan?
   
  #54
 5. vierailija

  vierailija Vieras

  Onko sinusta ihan ok perustella, että toinen on väärässä asian suhteen, koska sukupuoli on nainen?
   
  #55
 6. vierailija

  vierailija Vieras

  Kysäises isältäs, että kuinka paljon se loukkaantuisi siitä, että uskot isän olevan joku muu kuin se.
   
  #56
 7. vierailija

  vierailija Vieras

  Ilman muuta pitäisi. Juuri sen takia isyys pitäisi varmentaa että ne todelliset siittäjät joutuisivat vastuuseen. Nykytilanteessa moni mies joutuu isäksi oletuksen perusteella.
   
  #57
 8. vierailija

  vierailija Vieras

  Mies vaatii ERON jälkeen testiä. Mitä sitten jos loukkaa? On jo erottu. Tiedän varmana ainakin yhden lapsen jota kasvattaa väärä mies. Julkinen salaisuus, mutta mies ei liian kilttinä tahdo vaatia mitään. Ressukka. Kasvattaa käenpoikasta koska tuskin enää löytää uutta naista. Pahin kohtalo!
   
  #58
 9. vierailija

  vierailija Vieras

  Kyllä ja perinnölliset sairaudet on kartoitettava myös! Miksi kukaan loukkaantuisi jos testi tehtäisiin automaattisesti?
   
  #59
 10. vierailija

  vierailija Vieras

  Koska joku nainen on pettäjä, niin isyystesti kaikille lapsille... Mikä ettei. Kaikista miehistä voisi siis kerätä geenipankin, ja kaikkia maailman lapsia verrata siihen. Näin saataisiin miehet vastuuseen teoistaan! (ja tietenkin ketjun hengen mukaisesti mainittakoon, että nämä sikamiehet paneskelevat holtittomasti pitkin maailmaa... tai jotain..)
   
  #60
 11. vierailija

  vierailija Vieras

  Koska se antaisi ymmärtää että nainen on automaattisesti pettäjä? Mutta syy siihen loukkaantumiseen tuleekin siitä, että toisten pitää käyttää rahaa toisten lasten tutkimiseen, vaikka ei mitään väliä. Automaattinenhan tarkoittaa ainakin Suomessa sitä, että homma pitäisi rahoittaa verovaroista. Jos itse joutuu maksamaan koko summan, niin siitä pitäisi voida kieltäytyä, jolloin hommalta menee taas pohja.
   
  #61
 12. vierailija

  vierailija Vieras

  Eli uskot äitisi olevan pettävä lortto. Oletpa ihana lapsi.
   
  #62
 13. vierailija

  vierailija Vieras

  Aika koville ottaa näköjään. Testit ei paljoa maksa. Jos se testi olisi automaattinen miksi loukkaantua? Kaikille se tehdään. Ihan hyvä idea musta juuri noiden perinnöllisteb sairauksien yms takia. Lapsen terveys kyseessä!
   
  #63
 14. vierailija

  vierailija Vieras

  Jos se tehdään kaikille, niin kuka sen maksaa? Minä en ala maksamaan ylimääräisistä testeistä, koska joku kpäämies on vainoharhanen tai kosktonhimonen. Näistä joutuu maksamaan jo ihan tarpeeksi.
   
  #64
 15. vierailija

  vierailija Vieras

  Naisilla sokeus iskenyt kun itselle on AINA 100% varmaa että lapsi on oma. Yleensähän äiti tunnusmerkkaa lapsen ulkonäön heti synnytysvuoteella, niin että jopa osastolla tapahtuva tahallinen vaihto paljastuu yleensä heti. Isistä sen sijaan noin 10% kasvattaa lapsen, jonka biologinen isä ei olekaan, vaikka näin luulee. Kukaan ei tiedä kuka on mainitsemasi "huoranainen", sitä ei näe ulkoa päin, joten isien oikeus on turvattava DNA-testillä, joka olisi oletuksena, jotta miehiä ei syyllistetä isyyden tunnistamisesta.
   
  #65
 16. vierailija

  vierailija Vieras

  Mutta kuka ajattelee näiden 10% naisten oikeuksia, joiden kohdalla paljastuu että on astutettu vieraalla?
   
  #66
 17. vierailija

  vierailija Vieras

  Et ilmeisesti käy ihan kaikilla sylintereillä?
   
  #67
 18. vierailija

  vierailija Vieras

  Parempi paljastua jo alkuvaiheessa, että mies saa päättää alkaako käenpojan elättäjäksi, vai laittaako pettäjän pihalle. Vaihtoehtona on se että tulee paljon pahempaa vahinkoa, kun jopa vuosikymmenten jälkeen isä ja lapsi saavat selville että kaikki perustuu petokseen. Jossain tapauksissa asia otetaan jopa lyömäaseeksi erotilanteissa, jolla mies saadaan murrettua maan rakoon. Kaikki olikin pelkkää kusetusta. Se ettei biologiseksi lapseksi luultu ja kasvatettu lapsi olekaan oma, vaan petoksen hedelmä ja julma salaisuus, on pahimpia petoksia. En ihmettele jos johtaa jopa järkyttäviin lopputuloksiin. Ajatelkaa nyt naiset, jos lapsenne eivät olisikaan teidän ja mies tietäisi vielä sen koko ajan.
   
  #68
 19. vierailija

  vierailija Vieras

  Useinhan mies ei tiedä tai edes epäile että nainen pettäisi ja että hän kasvattaisi toisen miehen lasta, vaan uskoo lapsen olevan hänen. Sen sijaan näissä 10% tapauksissa nainen usein tietää tai epäilee lasta toisen siittämäksi, ja siitä huolimattaa tekee tämän järkyn petoksen kumppanilleen ja omalle lapselleen. Lapsella on oikeus miesten tapaan tietää biologinen isä/isyys tällaisissa tapauksissa. Sen vaatiminen erikseen sitä paitsi syyllistää isyystestiä vaativaa miestä. Isyystesti oletuksena sen sijaan ei syyllistä yksittäistä äitiä.
   
  #69
 20. vierailija

  vierailija Vieras

  Tällä hetkellä ajattelevat ne kaikki naiset jotka eivät halua isyystestillä varmistettavan miehen isyyttä.
   
  #70
 21. vierailija

  vierailija Vieras

  Minäkin muiden veronmaksajien tapaan maksan paljon myös sinun saamiasi verokustannettavia palveluja, joten eiköhän tämä mene siinä samassa.
   
  #71
 22. vierailija

  vierailija Vieras

  Ja minä sinun, mutta kiitos ei turhaa ja ylimääräistä.
   
  #72
 23. vierailija

  vierailija Vieras

  Miten se isyystesti on turha? Mitä jos nainen onkin pettänyt ja salaa tietoisesti lapsen isän. Isällä on perinnöllinen sairaus vaikkapa. Lapsi kuolee tähän kun ei tiedetty. Tai lapsi alkaa seurustelemaan biologisen isänsä jälkikasvun kanssa ja saa omia lapsia.

  Naiset on petollisia. Tiedän tapauksen jossa 5v yhdessä ollut pariskunta päätti tehdä lapsen. Nainen lopetti pillerit ja muuttui täysin. Myös oma mies tuntui ällöttävältä. Nainen raskautui toiselle miehelle, muttei eronnut silloisestaan ennen kuin lapsi syntyi. Kaksi vuotta väärä isä maksoi elareita ja muita kuluja ennen kuin oikea isä vaati tapaamisoikeutta.
   
  #73
 24. vierailija

  vierailija Vieras

  Minäpä tein testit ja paljastui et omat vanhemmat ovatkin 'sukulaisia'... nii siinä sit suvut jakaa keskenään suvun jäsenet. Ettei tuo aivan mustavalkoinen jako ole.
   
  #74
 25. Ei jakorasia

  Ei jakorasia Vieras

  En todellakaan ajattele niiden ämmien oikeuksia vaan itseni ja muiden uskollisten naisten ja meidän lasten oikeuksia! Miksi helvetissä vähemmistön takia pitäisi olettaa kaikkien naisten olevan pettäviä huoria????
   
  #75
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti