Miestäni pyydettiin luovuttamaan

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja vierailija, 04.10.2015.

 1. vierailija

  vierailija Vieras

  Moi,

  olemme mieheni kanssa melko mielenkiintoissa tilanteessa. Siskollani katkesi pitkä parisuhde ja kellon tikittäessä hän on päättänyt yrittää hankkia lapsen nyt yksin, koska ei usko löytävänsä sopivaa miestä liian ajoissa.

  Ongelmaksi hänellä on muodostunut, että hänellä ei riitä rahat keinohedelmöitykseen, joten käytännössä hänellä on kaksi vaihtoehtoa (kertoi meille avoimeisesti), että hän yrittää hankkiutua raskaaksi yhden illan suhteesta kertomatta miehelleni mitään ja olematta häneen yhteydessä tai sitten yrittää saada joku tuttu "luovuttamaan" spermaa ilman mitään vaatimuksia.

  Nyt hän varovaisesti vähän kyseli, että voisiko mieheni luovuttaa spermaa myös hänelle? Kuulostaa minun korvaan vähän epäilyttävältä, mutta mielellämme auttaisimme siskoani. Onnistuukohan toi luovutus/hedelmöitys miten parhaiten?

  Olemme melko pää pyörällä, mutta halu auttaa on kova.
   
  #1
 2. vierailija

  vierailija Vieras

  Yks Marko sanoi aikoinaan, että vain häviäjä luovuttaa. Niin siis vain häviäjä.
   
  #2
 3. vierailija

  vierailija Vieras

  JOs aiotte yrittää muumimuki-menetelmällä, niin kyllä klinikoillakin inseminaatio onnistuu. Eikä ole niin kauhean kallis. IVF ja ICSI ovat sitten jo hintavia. Voi tietysti kokeilla julkisella puolellakin.

  Kuinka vanha siskosi on ?
   
  #3
 4. m1es

  m1es Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.10.2014
  Viestejä:
  9 401
  Saadut tykkäykset:
  1 389
  Mitä ihmettä tarkoittaa tuo "että hän yrittää hankkiutua raskaaksi yhden illan suhteesta kertomatta miehelleni mitään ja olematta häneen yhteydessä". Onko siis tarkoitus "leikisti salaa" pokata miehesi kerraksi?

  Näppärästi lapsen alkuunsaanti varmaan onnistuisi luonnonmenentelmällä (sisko + miehesi naivat luvallasi), mutta se voi aiheuttaa sinulle ja miehellesi parisuhdeongelmia. Vaikka etukäteen sopisittekin, että on kysymys vain teknisestä avusta, voi miehellesi luonnollisesti syntyä intiimejä tunteita siskoasi kohtaan (luultavasti vaatisi useamamman panokerran) ja sinulle mustasukkaisuutta.

  Ns. muumimukimenetelmä on henkisesti helpompi. Mutta kun sisaresi ei ole avioliitossa, voi hän kuitenkin halutessaan jälkikäteen "narauttaa" miehesi elareitten maksajaksi, riippumatta siitä mitä sovitte.

  Eli lujaa luottamusta ja hyppysellinen uhkarohkeutta tarvitaan kaikin puolin.
   
  #4
 5. vierailija

  vierailija Vieras

  Oho - tuli kunnon kirjoitusvirhe, joka sotki jo viestin tarkoituksenkin: miehelleni tarkoitin tietysti "miehelle" eli baarista bongatulle hoidolle.
   
  #5
 6. vierailija

  vierailija Vieras

 7. vierailija

  vierailija Vieras

  35 tällä hetkellä.
   
  #7
 8. vierailija

  vierailija Vieras

  No, äkkiä nyt sinne julkisen puolen jonoon. Sitten kannattaa harkita myös Tallinnaa. Siellä on tasokas klinikka.
   
  #8
 9. Pinki

  Pinki Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  04.08.2004
  Viestejä:
  25 044
  Saadut tykkäykset:
  9
  Ihan näin täysin ulkopuolisena henkilönä kyllä sanoisn, että älä nyt missään nimessä anna miehesi nasauttaa siskoasi paksuksi. Eihän siitä tule kuin harmeja myöhemmin. Helpompaa varmaankin hankkia kiva yhden illan hoito....
   
  #9
 10. vierailija

  vierailija Vieras

  Ën homoseksue'l ja mä tunnen ne tuupparit... miehesi ei oo bottom, vaan tuuppari. :p
   
  #10
 11. vierailija

  vierailija Vieras

  Missään tapauksessa ei kannata miehesi luovuttaa simppoja. Siitä aiheutuu todella paljon harmia myöhemmin. Lapsille voi olla ikävää, ja kyllä siinä siskojen välitkin voivat olla koetuksella.
   
  #11
 12. vierailija

  vierailija Vieras

  Enpä ryhtyisi. Henkisesti vaikeaa monellekin osapuolelle, vaikka muumimukimenetelmää käyttäisittekin. Lapsellekin olisi mukava jossakin vaiheessa kertoa isästä ja hämmentävää olisi sekä teidän omille että siskon lapselle, kun olisivatkin sisarpuolia eivätkä serkuksia. Jollakin muulla tavoin ratkaisisin asian. Niin ja 35v ei ole vielä niin paljon, etteikö kannattaisi hetki katsella, jos se oikea sattuisi vielä kohdalle. Vaikka juuri nyt se varmaan tuntuukin mahdottomalta.
   
  #12
 13. vierailija

  vierailija Vieras

  ajattelimme vaan asiaa niin, että todistetusti on sopinut hyvin yhteen ainakin omalla kohdalla ja raskaudet saaneet alkunsa helposti ja lapsetkin ovat vielä täysipäisiä - samaa ei välttämättä tapahdu, jos lähtee tuurilla baarista bongaa jonkun + muut riskit.
   
  #13
 14. vierailija

  vierailija Vieras

  Älytön ajatus. Tuossa on monta mutkaa matkassa. Vaikka suhteenne ovat hyvät tällä hetkellä, niin jatkosta ei ole takeita. Lapsesta saa hyvän kiistakapulan. Entä jos kaikki ei menekään suunnitellusti. Lapsi voi olla erityistarpeinen eikä hänen äitinsä pärjää lapsen kanssa. Mitä sitten tekisitte?
   
  #14
 15. vierailija

  vierailija Vieras

  Tuo vaihtoehto ei ole lapsen kannalta paras mahdollinen, se on hyvin hämmentävää lapselle, että serkkujen isi on myös hänen isi, ja silti isi haluaa asua serkkujen kanssa jne. toki voi valita ettei lapselle kerrota, mutta se on vielä kurjempi vaihtoehto.
  Paras vaihtoehto se klinikka, ottaa vaikka pankista lainan, jos ei muuta keksi.
  Ja niin julkisella klinikalla ei hoideta yksinäisiä naisia, eli joutuu maksamaan hoidot yksityisellä.
  Ymmärrän auttamisenhalun ja ymmärrän lapsenkaipuun, mutta kannattaa tosiaan miettiä asia lapsen vinkkelistä.
   
  #15
 16. xcv

  xcv Vieras

  Ymmärrättehän että jos miehesi ryhtyy siskosi lapsen biologiseksi isäksi, on hän sitten myös elatusvelvollinen tähän lapseen nähden? Ja lapsi oikeutettu perintöosuuteen miehesi joskus kuollessa. Siskosi on tässä vaiheessa helppo heittää että ei hän mitään tule koskaan vaatimaan, mutta laki on vahvasti lapsen puolella näissä asioissa jos joskus tuleekin se päivä kun siskosi muuttaa mieltään.
   
  #16
 17. Eihän pelkkä insemininaatio paljoa maksa (satasissa pyöritään, ei tuhansissa). Hienompi teko olisi jos lahjoittaisit siskollesi rahaa niin että pääsisi hoitoihin :) Se nyt vasta iso riski on bongata baarista joku millä voi olla ties mitä tauteja...
   
  #17
 18. vierailija

  vierailija Vieras

  Sun ja siskos lapset olis sitten sisarpuolia. Ja miehes näkis sen lapsen aina omanaan. Mitäs jos miehesi ja siskosi kasvatusperiaatteet eroaisi rankasti toisistaan, pystyisikö miehesi pysymään tilanteesta erossa?

  En lähtis tohon mistään hinnasta!
   
  #18
 19. helppo homma

  helppo homma Vieras

  Sinun ja miehesi ei kannata asiaan sotkeutua.

  Suomessa naisen on helppo saada itselleen rakastajia. Siskon kannattaa nyt vain valita itselleen sopivin/sopivimmat rakastajaehdokkaat ja aloittaa muutaman kuukauden intohimoinen suhde ilman sitoumuksia. Varmasti löytyy satoja vapaaehtoisia siihen pestiin. Yllättävän moni haluaa ihan uuden tuttavuudenkin kanssa naida paljaalla.
   
  #19
 20. vierailija

  vierailija Vieras

  Anteeksi, mutta pakko sanoa suoraan, että ihan helvetin itsekäs tuo siskosi. Ja te olette hieman yksinkertaisia, kun edes tuollaista harkitsette. Mikäli lapselle kerrottaisiin, kuka hänen isänsä olisi (mitä kyllä epäilen), tulisi lapsi tuntemaan AINA olevansa hylkiö. Isänsä ei viettäisi hänen kanssaan aikaa ( vai olisiko heillä yhteishuoltajuus??? :eek:), ei maksaisi lapsen harrastuksia tai mitään lapsen tarvitsemia asioita yms. yms. Mikäli taas lapselle ei kerrottaisi, kuka hänen isänsä on, tulisi se vaikuttamaan erittäin negatiivisesti hänen elämäänsä. Hän ei koskaan olisi kokonainen ihminen, ikuisesti jokin osa hänestä olisi poissa. Miehesi on kyllä harvinaisen kylmä ihminen, jos pystyisi olemaan reagoimatta oman lapsensa menetykseen täysin tyynesti. Menetystähän se tarkoittaisi, jos ei saisi asua samassa osoitteessa lapsensa kanssa.

  Käsittämätöntä soppaa olette kyllä keittelemässä!
   
  #20
 21. m1es

  m1es Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.10.2014
  Viestejä:
  9 401
  Saadut tykkäykset:
  1 389
  Lapsi voisi vaatia isyyden selvittämistä ja pääsisi perilliseksi ilman siskoakin, kun on täyttänyt 18 v. Eli vaikka sisko vastustaisi isyyden selvittämistä asiakirjoihin, se onnistuu jos lapsi niin haluaa.

  Mutta eihän tuosta haitta ole, jos haluaa auttaa niin voi varmaan auttaa sitten perinnön lakiosallakin.
   
  #21
 22. m1es

  m1es Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.10.2014
  Viestejä:
  9 401
  Saadut tykkäykset:
  1 389
  Eikö kukaan yksinhuoltajaäidin kasvattama lapsi siis ole "kokonainen ihminen"? Ovatko kaikki spermaansa hedelmöityshoitoihin lahjoittaneet kylmiä miehiä, kun eivät saa asua yhdessä lapsensa kanssa eli ovat "menettäneet lapsensa" eivätkä siitä välitä?
   
  #22
 23. m1es

  m1es Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.10.2014
  Viestejä:
  9 401
  Saadut tykkäykset:
  1 389
  Tässä vielä ohjeet välineiden jatkokäytölle onnistumisen jälkeen ;)

  [​IMG]
   
  #23
 24. Huvi ja hyötö yhdistyvät kun miehesi saa kiksauttaa siskoasi.
   
  #24
 25. apua naiselle

  apua naiselle Vieras

  Ap, missä sisko asuu. Voisin ehkä auttaa ilman fyysistä kontaktia ja turvallisesti.
   
  #25
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti