mikä näistä???????

Viestiketju alueella 'Lastentarvikkeet' , aloittaja merelle, 13.12.2004.

 1. merelle

  merelle Vieras

  hartan,gesslein,emmaljunga vai teutonia?????
   
  #1
 2. maria

  maria Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  26.03.2004
  Viestejä:
  781
  Saadut tykkäykset:
  0
  Muista ei ole kokemuksia, mutta Emmaljungat meillä on ollut molemmilla lapsilla. Aivan ehdottoman hyvät on! Viimeisen päälle toimivuus suunniteltu loppuun asti. Helpot käyttää, tukevat ja luotettavat vaunut! Kestävätkin, ei tarvitse miettiä hajooko ensimmäisellä lapsella, EIVÄT VARMASTI HAJOA! Kestäis varmaan viidellä lapsella moitteettomina. Säilyttävät arvonsa hyvin, ollaan itsekin saatu esikoisen rattaat hyvällä hinnalla myytyä eteenpäin ja nyt kuopuksen Emmaljungat myydään ja hankitaan kolmannelle uudet, Emmaljungat tietenkin (turhamaisuutta, myönnän, mutta haluan jokaiselle lapselle aina uusimmat kuosit..)
   
  #2
 3. äippä

  äippä Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  28.04.2004
  Viestejä:
  2 974
  Saadut tykkäykset:
  0
  \
  hahaahaa :kieh: mun kaveri osti uudet emmaljungat ja hajos alta vuoden....toosssii hyvät siis...
   
  #4
 4. mamma

  mamma Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  22.05.2004
  Viestejä:
  1 736
  Saadut tykkäykset:
  0
  Meillä Gessleinin highlightit. Ainoaa miinusta tulee alatavaratilan pienuudesta mutta sekin oli ihan tiedossa. Todella kevyt, silti "tukevan" tuntuinen ja ketterä. Olen todella ollut tyytyväinen. Ystävälläni Highlightien edullisempi versio Mac; koeajoin niitäkin tuossa yksi kerta ja en mitään kummallisempaa eroa kyllä huomannut ainakaan noin kertakokeilulla.
   
  #5
 5. ludde

  ludde Vieras

 6. Dora09

  Dora09 Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  13.08.2004
  Viestejä:
  769
  Saadut tykkäykset:
  0
  Meillä Emmaljunga ja tosi hyvät on ollu,eikä mitään vikaa ole ollu. Kavereilla myös Emmaljungat ja on kyllä ollut kestävät ja hyvät.
   
  #7
 7. unelma

  unelma Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  14.12.2004
  Viestejä:
  122
  Saadut tykkäykset:
  0
  Meillä myös Emmaljungat valitettavasti hajosivat vuoden käytön jälkeen. Ratasosan kiinnitys petti kesken kävelyretken! Onneksi lapselle ei käynyt kuinkaan. Teutoniat olivat aivan kamalat, myin ne pois kun selkänoja ei suostunut säätymään haluttuun asentoon vaan aina krenkkasi ja putoili itsekseen alas. Lisäksi ne olivat kamalan painavat. Hartaneissa taas oli todella heppoisen tuntuinen ratasosa ja kamalan lyhyt! En tiedä virallista pituutta, mutta meidän 1 v 5 kk neiti alkoi olemaan siihen jo liian pitkä. Eli etsi vaunut, joissa on mahdollisimman pitkä istumatila, ettei lopu kesken ja testaa kaikkien osien toimivuus ennen kauppoja. Itselläni vielä metsästys kesken :)
   
  #8
 8. tippana

  tippana Vieras

 9. äiti64

  äiti64 Vieras

  Meil on kahdet Emmaljungat. Ekat ostettiin tytölle 8 v sitten ja ovat vielä meidän pojalla. Sitten saatiin yhdet samanmerkkiset ja ovat olleet yhtä kestävät.
   
  #10
 10. NeitiNasu

  NeitiNasu Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.04.2004
  Viestejä:
  15 257
  Saadut tykkäykset:
  0
  Emmaljunga. Ehdottomasti hyvä-hinta laatu suhde. Todella hyvät ja kestävät.
   
  #11
 11. Sonya

  Sonya Vieras

  \
  Juupa juu, mulla yhdet emmaljungat ollu enkä halua enää ikinä! kankaista tuli vanut läpi, koppa oli liian suuri ja autoon pakkaaminen hankalaa, ratasosan vaihtaminen oli suorastaan tuskallista!
  Nyt onnellinen Teutonian omistaja, mitään ongelmia ei ole ollut! ehkä nää on ihan vähä raskaammat työntää mut paljon jämäkämmät, hyvät kankaat ja menee tosi pieneen tilaan autossa!
   
  #12
 12. NeitiNasu

  NeitiNasu Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.04.2004
  Viestejä:
  15 257
  Saadut tykkäykset:
  0
  \
  Nyt täytyy kyllä sanoa, itsekin yhden vaunuvirheostoksen tehneenä, ettei se vaunusta tee välttämättä huonoa (ellei ole oikeasti virheellinen vaunu, tavarakori tipahtelee, renkaat sinkoilevat kesken lenkin, tai kuomu tippuu matkalle) jos ne ei sovi omiin tarpeisiin. Siis että mikäli vaunujen pitää mahtua auton perään, sitä sopisi ajatella jo ostovaiheessa, eikä jälkeenpäin kirota sitä kun on niin hankalat sinne autoon pakata. Tai vaikkapa koppa ottaa pehmeänä jo alunperin. Ja kankaatkin saa valittua sille protex (oliko tällainen) kankaalla jos haluaa, se on kestävämpää lajia (joskaan mielestäni ne tavallisetkaan ei huonoja millään tavalla ole). ;)
   
  #13
 13. Minä vaan

  Minä vaan Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  29.05.2004
  Viestejä:
  884
  Saadut tykkäykset:
  0
  MEILLÄ ON EMMALJUNGAT JA EHOTTOMASTI PARHAAT. BRIOISTA HAJOSI KUOMU HETI! teutonioissa kangas huono (kaverilla 0n, ja on manannut ne viimeiseen koloon asti)
   
  #14
 14. äippä87

  äippä87 Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  28.07.2004
  Viestejä:
  112
  Saadut tykkäykset:
  0
 15. meillä tulee pitkä miinus teutonian ja osannin vaunuista!!!!
  osanneista meni selkänoja poikki pojan istuessa rattaista ja teutoniat oli tosi kömpelöt pukata..eli näitä en suosittele!!! :)
   
  #16
 16. Miina

  Miina Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  27.05.2004
  Viestejä:
  409
  Saadut tykkäykset:
  0
  Meillä on Hartaneihin oltu kovin tyytyväisiä :)
   
  #17
 17. rannikolla

  rannikolla Vieras

  Meille ei käynyt mikään muu kuin teutonia, menivät pienimpään tilaan ja mahtuvat takaluukkuun hyvin. Tyytyväinen olen ollut, ainoa miinus voisi olla se että niitä tulee samanvärisinäkin vastaan joka kulmassa, ovat niin suosittuja meilläpäin ja samalla värillä vielä vaikka vaihtoehtoja piisaisi.
   
  #18
 18. webmama

  webmama Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  18.05.2004
  Viestejä:
  1 985
  Saadut tykkäykset:
  0
  Meillä Emmaljungan yhdistelmät neljännellä lapsella käytössä (omat 3 ja nyt kaverin vauvalla) ja hyvin pelittää kaikin puolin. Mikään osa ei ole hajonnut, mutta meillä ei ollutkaan mitään trenditilpehöörejä vaan perusyhdistelmät täyskumipyörin ja säätämättömällä työntöaisalla. Voin suositella. :)
   
  #19
 19. Jazmiina

  Jazmiina Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  19.05.2004
  Viestejä:
  105
  Saadut tykkäykset:
  0
 20. vierailija_

  vierailija_ Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  10.05.2004
  Viestejä:
  2 155
  Saadut tykkäykset:
  0
  Meilläkin Emmaljungat, eikä muista kokemuksia. Näihin ollaan oltu todella tyytyväisiä, koska olen kävellyt niiden kanssa paljon ja isot pyörät pyörivät hyvin auraamattomilla lumisilla pyöräteilläkin. Autoon kasaus toimii ilman nikotteluita ja erittäin helppoa vaihtaa selkänojan asentoa jne. kun en ole mikään tekniikan ihmelapsi.. Kaverilla oli Emmaljungan kankaissa jotain omituista muistaakseni nyppyyntyivät aivan kamalan näköisiksi. Meillä ihan oikeasti pelkkää hyvää sanottavaa :saint:
   
  #21
 21. mamma

  mamma Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  22.05.2004
  Viestejä:
  1 736
  Saadut tykkäykset:
  0
  meillä on kahdet briot ja oikein hyvät ovat olleet. Kaverien emmaljungat olivat huonot meille, kun kerran yritettiin lainata. Jos rahaa olisi ollut ylimääräistä, olisin ostanut orat. Niistä vain hyviä kokemuksia kuullut :D
   
  #22
 22. Andie

  Andie Vieras

  \
  Meillä myös ollut kahdet Briot ja tykättiin kovasti! Eka oli kombi-malliset ja tokalle lapselle Nova-malliset kun päätettiin panostaa siihen ratasosaan kun vaunukopalla niin lyhyt käyttöikä. Nova-mallikin toimi vaununa kun otettiin siihen pehmeä kantokoppa ja oli tosi hyvä! Pohjavanerin kun otti pois niin toimi lämpöpussina. Minusta oli meille parempi vaihtoehto kuin kombi-malli, ja oli lisäksi melkein 300 egee halvempi! :)
  Olin myös kiinnostunut orasta tokan lapsen kohdalla kun oon kuullut hyvää mutta hinta ois ollut melk 700 egee niin päädyimme brion nova-malliin ja tyytyväisiä on oltu!
   
  #23
 23. hanna1

  hanna1 Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  26.10.2012
  Viestejä:
  15
  Saadut tykkäykset:
  0
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti