Mikä olis hyvä lääke niska ja hartiaseudun jäykkyyteen?

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja vieras, 11.07.2008.

 1. "MintunKukka"

  "MintunKukka" Vieras

  Kuntonyrkkeily, sauvakävely ja hieronta. +saunominen ja buranaa ja foltaren voidetta.

  Mä sanon sinulle ihan kokemuksesta et siihen ei auta mitkään poppakonstit. Ja ei kannata pelkästään turvautua lääkkeisiin ja hierontaan.
  Liikuntaa liikuntaa. Ylös ja ulos.
   
  #26
 2. ...

  ... Vieras

  Lääkärille mars!

  Mutta tuosta venyttelystä. Mulle fysioterapeutti sanoi, että nimenomaan kipeitä niska-hartialihaksia EI SAA venytellä! Venyttäminen on vain pahentaa asiaa. Kunnon punttijumppa 1,5-2 kg:n painoilla auttaa. Ohjeita saa varmasti niin lääkäristä kuin fyssarilta. Jumppaan menee vain 10 minuuttia päivässä. Mä lämmitin hartioita ensin kauratyynyllä ja sen jälkeen jumppasin. Mulla parani niskajumit viikon jumppaamisen jälkeen, enkä tarvinnut mitään relaksantteja tai kipulääkkeitä!

  Toki tiedän, että monilla hartiat ovat niin jumissa, että niitä on pakko lääkitä ja käydä esim. fysikaalisessa hoidossa. Mutta jos vaiva ei ole jatkunut kovin pitkään, suosittelen ehdottomasti tuota jumppaamista!
   
  #27
 3. Aatamin akka

  Aatamin akka Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  29.06.2010
  Viestejä:
  5 918
  Saadut tykkäykset:
  0
  No ei niin. Dolan auttaa. Se on kanssa reseptilääke, sisältää lihasrelaksanttia ja parasetamolia. Tulee kyllä kauhea pöhnäkin mutta mulla auttoi kuurina sellaiseen lihasjumiin johon edes kankkuun pistetty lihasrelaksantti ja kipulääke ei auttanut. Pari päivää kuljin pää kenossa kun oli niin paha lihasjumi.
   
  #28
 4. Jumppaa ja magneettiterapiaa. Tai itsellä ainakin helpottaa liikunnan lisäksi magneettiterapiakoru, jota pidän jatkuvasti. Myös pikkusysteri on kärsinyt vuosia niska-hartiaseudun ongelmista ja kun hommas korun, niin ei ole kuulemma sen jälkeen pahemmin tarvittu kipulääkkeitä... Kantsii siis kokeilla!
   
  #29
 5. hann

  hann Vieras

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti