Mikä Rv ja mikä fiilis?

Itsellä rv 37+2 ja olo on mukava.
Mies vikaa päivää töissä, aurinko paistaa ja esikoinen heräsi yliloistavalla tuulella.
Vauva painaa ja liikkuu niin, että itku meinaa välillä tulla, ja nokkakin on tukossa, mutta kyllä tää tästä.
Voi pikkuhiljaa valmistautua synnyttämään lähtöön.
 
"..."
Rv 39+2
Olo ihan hyvä, vaikka pitkiä matkoja ei pysty kävelemään kun joku hermo alkaa kipuilemaan lantiossa.. Esikoisen kanssa olis kiva jaksaa enemmän mutta kyllähän tää tästä kohta taas helpottuu.. :)

Hieman olen joutunut liikkeitä laskemaan kun tuntuu että välillä on niin hiljaisia päiviä vauvalla. Tänään neuvolaan. Ehkä viimeistä kertaa yhdessä kasassa.. :)
 
  • Tykkää
Reactions: moekoe
Rv 30 tasan ja lievästi kehno olo. Ei jaksais nyt enää yhtään mitään ja ahdistaa alituiseen muuttuvat aikataulut joka puolella. Tuntuu, ettei mikään ole hallinnassani, kotikin on sotkuinen. Ilma vaikuttaa varmasti mielialaan myös. Tollanen ankea ja inhottava. Unet jäi taas vähille ja sitä lähinnä vaan tässä hermoilen, että miten kaiken saa sujumaan ennen synnytystä.
 
RV 22+3 (piti käydä laskurista tarkistamassa :D)

Ihan hyvä fiilis. Toista poikaa odottelen ja reilu vuoden vanha esikoinen nukahti kiltisti aamupäiväunille. Raskauspahoinvoinnit jäänyt taakse ja loppuraskauden vaivat vasta edessä, oikein hyvin siis menee :)
 
Täällä meneillään rv 19+4 ja olo on kohtalaisen ok. Maha alkaa olla tiellä, mikä tuntuu käsittämättömältä. En muista, että olisin ollut esikoista odottaessa näin iso jo näin aikaisin.. ehkä se on vaan nää läskit :D

Rakenneultra olisi edessä ensi viikolla enkä malttaisi odottaa. :)
 
noin 6+6 jos katsotaan vikoista menkoista. Viimeviikon ultrasta ei tullut hullua hurskaammaksi ja nyt vartoilenkin kesäkuun alkua että saataisiin tarkka ikä selville. :)

Tänä aamuna lensi laatta ekaa kertaa. Tyhjensin kompostiämpäriä ja se haju oli sitten liikaa. :( On kyllä vieläkin ihan kamala olo.
Eilen iski kesken työpäivän niin kova väsymys että en meinannut saada itseäni pysymään hereillä. Pelottaa et jos nyt alankin jatkuvalla syötöllä laattaileen niin ei tää kyllä pysy töissä kauaa salaisuutena. :p
 
Voi mieluiten jakaisin nää ennakoivat fiilikset teidän pidemmällä olevien kesken.
Muksu on tosi alhaalla, supistelee välillä kovastikin. Maha on kans valahtanut ei nyt ihan alas, mutta alemmas.
Kunhan tän flunssan hoidan pois niin sit mä voisin olla jo valmis.
 
"Miranda"
Rv 14 ja olo on karmea. Kestokrapula päällä taas ja veto pois. Pahoinvointilääkkeen olen saanut, joka sitten aiheuttaa välillä kamalaa päänsärkyä, joka menee kyllä vedenjuonnilla ohi, mutta toi vedenjuonti aiheuttaa sitten taas pahoinvointia.....

Oi, kuinka mä odotan jo sitä n. puoliväliä, kun olo olisi taas edes suhteellisen hyvä :)
 
26+4 ja suht hyvä olo :) kovasti potkii herra masussa vaikka edessä olevan istukan pitäisi noita kuulemma vaimentaa (mitähän se on jos ei olisi edessä istukkaa kun nytkin tuntuu ihan kunnolla välillä, esikollakin oli edessä istukka niin ei voi vertailla) vähän huippaa välillä (matala verenpaine ja hemppa) mutta ei pahasti. Vähän kauhulla odotellaan synnytystä kun eilen selvisi että reilusti isompi olisi tulossa kuin mitä esikoinen oli syntyessään (yli 3 kiloinen, esikko oli 2,5kg rv 40+1) ja menin tosi huonoon kuntoon jo tuosta esikoisenkin puskemisesta..
 
"Hanna"
Viikkoja 32+3. Närästys on oikeastaan ainut vaiva. Lisäksi liiasta rasituksesta öiset lantiokivut, joita tosiaan tulee sitten vasta kun on liikaa rasittanut :) Muutoin olo on ihan hyvä, ensi viikon jälkeen alkaisi äippälomakin jo!
 
Ei hajuakaan viikoista, jotain 20 ja 30 välillä niitä nyt kuitenkin on. Oksennus lentää edelleen lähes päivittäin, joten ihan hirmuisesti en voi olotilaa kehua. Maha on iso ja tiellä, eikä selkä oikein tykkää tästä nykyisestä olotilasta.

Mutta jos jotain positiivistakin, niin ei tässä enää kovinkaan kauaa ole siihen, että vauva syntyy ja oksentelu loppuu. Eikä mun tarvitse kokea tätä enää ikinä, koskaan, milloinkaan :D
 
"eeee"
18+1 Hiukan parempi olo, mitä tähän menennessä on ollut. Sydän ei hakkaa enää koko ajan 120 vaan ehkä jotain 100 paikkeilla. Nyt jaksaa jo hetken olla pystyssäkin. Tukisukat pitäis saada kohta estämään tukoksia. Huomenna otetaan kilpiraauhasarvot ja sappi ja maksa arvot, jotka kaikki ovat koholla. Synnytystä odotellessa!
 
Viikkoja kai joku 25 ja olo on todella muhkea. Maha on jättimäinen.
Olo on suht hyvä, jaksaa vielä tehdä monen kilsan lenkkejä ja muutenkin touhuta normaalisti. Hirveä melske mahassa, vessassa saa ravata ja välillä pitää pikku taukoja.

Kyllä tämä tästä; pitäisi vaan nyt muistaa nauttia tästä koska en meinaa tehdä tätä koskaan enää uudelleen.
 
rv40
40+3 ja viikkoihin nähden olo vissiin loistava. Pääsee liikkumaan, jos kehtaa (tulee katseita) ja ei ole muutenkaan paljoa krenkkaa. Supistellut on monta päivää ja tänään vissiin irtosi limatulppa että toivottavasti jakaantuminen olisi lähellä. Ensisynnyttäjä olen.
 
23+0 olo on ihan hyvä. Turvotusta on ihan sairaasti ja eilen todettiin rd kun kärysin rasituksessa. Saikulla ollaan supistusten ja pahoinvoinnin takia äippäloman alkuun asti, vähän meinaa tylsistyttää... Esikoisella 8v loppuu kohta koulu niin ei mamman tarvii yksi päiviä höperehtiä :)

Toivon salaa mielessäni että loput viikot kuluis nopeesti ja sasin pikkuneidin syliin :heart:
 

Yhteistyössä