Mikä saa 20-vuotiaan tytön rakastumaan 69-vuotiaaseen vanhukseen?

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja vierailija, 13.11.2019.

 1. vierailija

  vierailija Vieras

  Naisdt ovat hirveitä kusettajia!!!
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • Hauska Hauska x 1
  • List
  #51
 2. Lispetti

  Lispetti Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  16.09.2012
  Viestejä:
  32 758
  Saadut tykkäykset:
  4 022
  Varsinkin nuo Aasialaiset, koska eivät pidä itsestään Aasialaisen näköisenä vaan ihannoivat länsimaista ulkonäköä. En ymmärrä miksi! Ovat ihan nättejä tuollaisenaankin ja erilaisuus on rikkaus - ei kaikkien tarvitse olla saman näköisiä!:)
   
  #52
 3. Lispetti

  Lispetti Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  16.09.2012
  Viestejä:
  32 758
  Saadut tykkäykset:
  4 022
  Hullun hauskoja nää Julion reaktiot!!:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
  Näitä on monta vidioo!:giggle:

   
  #53
 4. vierailija

  vierailija Vieras

  On olemassa monenlaista varakkuutta. On hyvin toimeentulevia, varakkaita, rikkaita ja ökyrikkaita. Ymmärrän hyvin ettei moni nainen ole rahan perässä, kun puhutaan kolmesta ensimmäisestä luokasta. Jollain 3 miljoonan omaisuudessa ihminen on rikas ja elämä helppoa, muttei moni sen takia vielä miestä huolisi. Mutta kun mennään kategoriaan ”ökyrikas”, niin tilanne muuttuu. Se muuttuu vaikkei edes uskoisi. Jollain 350 miljoonan omaisuudella elämä on niin käsittämättömän erilaista, että harva siitä kieltäytyisi. Sillä saa myös ne puitteet ihastumiselle. Voi viedä treffikumppanin illalliselle Pariisiin, toimittaa tuhat ruusua synttäreinä ja hoitaa pois toiselta elämän murheet. Sellaiseen ihmiseen on helppo ihastua ns. oikeastikin.

  Vaikea se olisi kieltäytyä yltäkylläisestä elämästä kenen tahansa, sukupuoleen katsomatta. Ja usein vastus on jotain sellaista, että en minä tarvitse kultaa ja ferraria. Et varmasti, mutta kaipaatko sitten toyotan putkiremonttia tai itkevää lasta, kun ei ole rahaa aloittaa ratsastus-harrastusta? Tuskin. Kaipaatko 8-16 työpäiviä mikromanageeraavan pomon alaisuudessa ja vuoden ajan vihoittelevaa polvea, kun kunnallisiin leikkauksiin on jonoa? Tuskin. Rahalla saa siitä normaalista arjesta niin täysin erilaista kun kunnon summista puhutaan, ettei se ole mikään häpeä tunnustaa olevansa siitä kiinnostunut.
   
  #54
 5. r0s

  r0s Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  05.08.2018
  Viestejä:
  10 939
  Saadut tykkäykset:
  6 407

  Mutta.

  Ellei itse ole vastaavalla, kauneutta mittaavalla asteikolla myös siinä kärkipäässä, huomauttaa järjen ääni varmasti että tässä pelissä käy ennen pitkää huonosti.


  Oikeassa kyllä tavallaan olet. Sit jos mun miehestä aika jättää ennen minua ja jos mua ei siihen aikaan enää seksi kiinnosta niin tulevan kumppanin valitsen aivan eri perustein kuin aiemmat.

  Miksei siis nainen, johon seksuaalinen vetovoima ei alunperinkään tehoa, ottaisi uroksen jolla ei ole muuta kun sitä ja tavallista arkea tarjolla?


  Ja tästä keskustelustahan voidaan oitis pudottaa ihan kokonaan veks toi otsikossa mainittu rakkaus. Sitä se ei varmasti ole.
   
  #55
 6. vierailija

  vierailija Vieras

  Tuon nyt pystyy tarjoamaan tavallinen duunarikin, mutta ökyrikas kuskaa deittinsä Pariisiin yksityislentokoneella ja illallinen tarjotaan parhaimmassa ravintolassa.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #56
 7. m1es

  m1es Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.10.2014
  Viestejä:
  9 905
  Saadut tykkäykset:
  1 524
  Kymmenet miljoonat kiinalasmiehet jäävät ilman naista yhden lapsen politiikan (ja poikalasten suosimisen) vuoksi. Netti tarjoaa heille veistä kirvelevään haavaan:
   
  #57
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti