mikro on erittäin vaarallinen

  • Viestiketjun aloittaja ap
  • Ensimmäinen viesti
ap
siitä lähtee säteilyä ja se lämmittäessään ruoan muuttaa sen atomia, joten elimistö ei "tunnista" ruokaa. toisin sanoen mikroruoka on "jätettä". käyttäkää sitä kapistusta mahd. vähän.
 
adf
Joo, jotain vaikutusta mikrolla on ruokaan, mutta en itse tiedä tarkkaan missä ja kuka tällaisen tutkimuksen on tehnyt. Mikron on kuulemma sanottu tuhoavan ruoan ravintoarvon.
 
ap
http://www.luontaisnetti.fi/artikkelit_uutisiamaailmalta_06.htm

Mikroaaltouuni muuttaa ruoan haitalliseksi

Teknisesti tuotettu mikroaalto perustuu vaihtovirta periaatteelle. Atomeihin, molekyyleihin ja soluihin iskeytyy kova elektromagneettinen säteily, jolloin ne joutuvat muuttamaan polaarisuutta 1-100 miljardia kertaa sekunnissa. Minkään elävän organismin atomi, molekyyli tai solu ei pysty kestämään tällaista väkivaltaista ja tuhoavaa voimaa edes pientä hetkeä.


Kaikista luonnollisista aineista, jotka ovat polaarisia, herkimmin reagoiva on vesimolekyylin happi ja juuri sen avulla mikroaallon kypsyttävä lämpö syntyy - väkivaltaisesta kitkasta vesimolekyylissä. Molekyylin rakenteet revitään erilleen, jolloin molekyyli muuttuu voimaperäisesti epämuodostuneeksi. Tätä tapahtumaa kutsutaan rakenteelliseksi isomerismiksi, ruoan molekyylirakenne muuttuu, jolloin niistä tulee luonnottomia, vieraita aineita elimistölle.

Jo vuonna 1989 Lancetissa julkaistiin tutkimus mikroaaltouunin vaikutuksista äidinmaidonkorvikkeisiin. Tutkimuksissa todettiin, että aminohapot muuttuivat sellaiseen muotoon, ettei elimistö pysty käyttämään niitä hyväkseen. Erityisesti aminohappo L-proliini muuttui sen d-isomeeriksi, jonka tiedetään olevan neurotoksinen eli myrkyllinen hermostolle sekä nefrotoksinen eli myrkyllinen munuaisille.

Vuonna 1991 Oklahomassa kuoli leikkauspotilas verensiirtoon, koska hoitaja oli lämmittänyt veren mikroaaltouunissa. Normaalistikin veri lämmitetään, mutta ei koskaan mikroaaltouunissa. Tämä osoittaa hyvin sen, kuinka voimakkaasti mikroaaltouuni muuttaa organismien rakenteet elimistölle haitallisiksi.
 
Maisuli
Alkuperäinen kirjoittaja adf:
Joo, jotain vaikutusta mikrolla on ruokaan, mutta en itse tiedä tarkkaan missä ja kuka tällaisen tutkimuksen on tehnyt. Mikron on kuulemma sanottu tuhoavan ruoan ravintoarvon.
Erittäin luotettava tiedonlähde, kun joku on jossain joskus tutkinut jotain ja jotenkin se vaikuttaa siinä ruoassa johonkin. :D
 
vieras
se on tosiasia että se säteilee. Sen pystyy asiantuntija mittaan jollain mittarilla.
Mutta vielä enemmän olisin huolissaan kännykän säteilystä ja kännykkämastojen. Jotkut jopa nukkuu kännykkä tyynyn alla.
 
äly hoi
tietenki mikroaaltouuni tuottaa säteilyä, nimittäin siis mikroaaltoja. lämpö on säteilyä eri muodoissa ja lämpöä voidaan siirtää säteilyllä. mm näkyvä valo on osa samaa säteilyskaalaa. ja radioaallot. miten voit sietää radiota? sehän tuottaa säteilyä. tai valoa :D

aina kypsentäessä ruokaa muuttuu ruoan koostumus ja rakenne, oli tapa mikä tahansa.

just sun kaltaiset juntit antaa meistä pienten lasten äideistä huonon kuvan.
 
Alkuperäinen kirjoittaja äly hoi:
tietenki mikroaaltouuni tuottaa säteilyä, nimittäin siis mikroaaltoja. lämpö on säteilyä eri muodoissa ja lämpöä voidaan siirtää säteilyllä. mm näkyvä valo on osa samaa säteilyskaalaa. ja radioaallot. miten voit sietää radiota? sehän tuottaa säteilyä. tai valoa :D
Miten voi sietää edes itseään - me ihmisetkin säteilemme :eek:

Äkkiä pois sisätiloista! Ulkona ihminen saa viisi kertaa vähemmän säteilyä kuin sisällä...
 
ap
arvasin että laiskat mammat tääl ei usko tuollaista, kun muuten ne joutuvat näkemään vaivaa enemmän, kun ei "voi" mikroa käyttää. itse panostan vähän enemmän, kun ajattelen muksujanikin. helppo uskotella itselleen, että se on hyvä tapa lämmittää.. no, kukun tyylillään!
 
huh
Ymmärrän kyllä,että verta ei saa lämmittää mikroaaltouunissa,mutta en kyllä suostu uskomaan,että ruoan lämmittäminen mikrossa olisi mitenkään vaarallista.

Mikrot ovat olleet jo niin kauan käytössä,että jos niistä oikeasti olisi jotain haittaa,niin eiköhän se olisi jo huomattu.
 
:)
No tuo hoitsujuttu ja veren lämmittäminen oli muutoinkin väärin, eli ei periaatteessa liity mikron ruoka-asiaan millään tavalla. Verta ei KOSKAAN lämmitetä ohjeiden mukaan mikrossa.
 
vieras
Toivottavasti teillä ei ole myöskään hellaa tai uunia. Niistäkin lähtee säteilyä ja niissä ruokaa vielä pidetään paljon kauemmin kuin mikrossa. Niissä myös solun rakenne muuttuu paljon.

(Siis sehän kypsennyksen idea on, että rakenne muuttuu. Daa.)
 
Alkuperäinen kirjoittaja åboriginaali:
Alkuperäinen kirjoittaja äly hoi:
tietenki mikroaaltouuni tuottaa säteilyä, nimittäin siis mikroaaltoja. lämpö on säteilyä eri muodoissa ja lämpöä voidaan siirtää säteilyllä. mm näkyvä valo on osa samaa säteilyskaalaa. ja radioaallot. miten voit sietää radiota? sehän tuottaa säteilyä. tai valoa :D
Miten voi sietää edes itseään - me ihmisetkin säteilemme :eek:

Äkkiä pois sisätiloista! Ulkona ihminen saa viisi kertaa vähemmän säteilyä kuin sisällä...
Ei kun ulkona saa sitä auringon säteilyä!!!!!!!! :LOL:
 
ap
Alkuperäinen kirjoittaja huh:
Ymmärrän kyllä,että verta ei saa lämmittää mikroaaltouunissa,mutta en kyllä suostu uskomaan,että ruoan lämmittäminen mikrossa olisi mitenkään vaarallista.

Mikrot ovat olleet jo niin kauan käytössä,että jos niistä oikeasti olisi jotain haittaa,niin eiköhän se olisi jo huomattu.
veri ja vesi muuttuu samanlain mikron vaikutuksesta. eli ei sovi ihmiselle.
 
että joo :)
Alkuperäinen kirjoittaja ap:
http://www.luontaisnetti.fi/artikkelit_uutisiamaailmalta_06.htm

Mikroaaltouuni muuttaa ruoan haitalliseksi

Teknisesti tuotettu mikroaalto perustuu vaihtovirta periaatteelle. Atomeihin, molekyyleihin ja soluihin iskeytyy kova elektromagneettinen säteily, jolloin ne joutuvat muuttamaan polaarisuutta 1-100 miljardia kertaa sekunnissa. Minkään elävän organismin atomi, molekyyli tai solu ei pysty kestämään tällaista väkivaltaista ja tuhoavaa voimaa edes pientä hetkeä.


Kaikista luonnollisista aineista, jotka ovat polaarisia, herkimmin reagoiva on vesimolekyylin happi ja juuri sen avulla mikroaallon kypsyttävä lämpö syntyy - väkivaltaisesta kitkasta vesimolekyylissä. Molekyylin rakenteet revitään erilleen, jolloin molekyyli muuttuu voimaperäisesti epämuodostuneeksi. Tätä tapahtumaa kutsutaan rakenteelliseksi isomerismiksi, ruoan molekyylirakenne muuttuu, jolloin niistä tulee luonnottomia, vieraita aineita elimistölle.

Jo vuonna 1989 Lancetissa julkaistiin tutkimus mikroaaltouunin vaikutuksista äidinmaidonkorvikkeisiin. Tutkimuksissa todettiin, että aminohapot muuttuivat sellaiseen muotoon, ettei elimistö pysty käyttämään niitä hyväkseen. Erityisesti aminohappo L-proliini muuttui sen d-isomeeriksi, jonka tiedetään olevan neurotoksinen eli myrkyllinen hermostolle sekä nefrotoksinen eli myrkyllinen munuaisille.

Vuonna 1991 Oklahomassa kuoli leikkauspotilas verensiirtoon, koska hoitaja oli lämmittänyt veren mikroaaltouunissa. Normaalistikin veri lämmitetään, mutta ei koskaan mikroaaltouunissa. Tämä osoittaa hyvin sen, kuinka voimakkaasti mikroaaltouuni muuttaa organismien rakenteet elimistölle haitallisiksi.
Tuo viimeinen kappale oli kyllä tämän päivän ylivoimainen piristys :D :D :D *nauraa kippurassa*
 
tytönjapoikienmamma
Joo, mikrot on vaarallisia. Ja kännykät, tietokoneet, voimajohdot. Ja jopa ulkona liikkuminen, töihin meno, tai kouluun, on sikainfluenssaa ja muuta. Elämä on. Vaarallista. Olin aikanaa tuollainen, kuin ap, pelkoineni. mutta elämästä ei tule mitään, jos kaikkea varoo ja pelkää. tervettä järkeä ja varovaisuutta, mutta kaikkea ei voi aina varoa ja huolestua..
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja ap:
arvasin että laiskat mammat tääl ei usko tuollaista, kun muuten ne joutuvat näkemään vaivaa enemmän, kun ei "voi" mikroa käyttää. itse panostan vähän enemmän, kun ajattelen muksujanikin. helppo uskotella itselleen, että se on hyvä tapa lämmittää.. no, kukun tyylillään!
Mihin panostat?
 

Yhteistyössä