Miksen saa ikinä emätinorgasmia? Muita?

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja G-piste(kö) hukassa?, 28.07.2010.

 1. Onko mahdollista vielä jotenkin löytää se (ikää 33 v)? Itse asiassa koko yhdyntä ei oikein tunnu missään, käsin tai suuseksissä saan kyllä orgasmin. Mutta olisihan se kiva että yhdyntäkin tuottaisi muutakin kuin vain tylsistymistä.

  Kertokaahan kokemuksia
   
  #1
 2. ?

  ? Vieras

  lihaksia treenattu?
   
  #2
 3. Vieras

  Vieras Vieras

  Ihan sama täällä. Itse asiassa käsin ja suullakin on epävarmaa.
   
  #4
 4. m

  m Vieras

  en ole miekään saanu koskaan! mutta muutoin kyllä..:) joten ei haittaa, hyvältä se tuntuu silti. ja kyllä, lihakset on kunnossa.
   
  #5
 5. Meritähti

  Meritähti Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  09.05.2007
  Viestejä:
  3 722
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onko yhdynnät tarpeeksi pitkäkestoisia? Onko eri asentoja kokeiltu?
  Ainakin mulla emätinorgasmin saamiseen menee kauemmin kuin muilla keinoin saatuun, ja asennolla voi olla paljonkin väliä.
   
  #6
 6. fanny

  fanny Vieras

  mulla sama "ongelma".... saan kyllä käsin, joko itse tai miehen avustamana orgasmeja ja suuseksissä vaikka monta peräkkäin, ei todellakaan tuota pienintäkään ongelmaa saada vaikka kymmentä putkeen niin että eka voimakkain ja siitä sitten pienempiä perään.. mutta yhdyntä ei ole koskaan minulle tuottanut orgasmia vaikka miehen sänkytaidoissa ei TODELLAKaAN ole mitään vikaa. En ole koskaan saanut kenenkään kanssa ja miehiä on kuitenkin ollut parisenkymmentä...
   
  #7
 7. tääl

  tääl Vieras

  Kaikki keinot kokeiltu, muttei koskaan pelkkä sisältä kiihottaminen auta. Lihakset on ollu ehkä vähän liiankin treenatut naiseksi. Mutta orgasmi on mitä järisyttävin ja tulee aina. Ikää vähän yli 40
   
  #8
 8. Oii

  Oii Vieras

  Sukupuolenvaihtoleikkaus taisi epäonnistua
   
  #9
 9. hp

  hp Vieras

  en minäkään saa. Enkä kyllä tunne yhtään naista joka oikeasti saa ilman että käsin tms. auttaa...
   
  #10
 10. Sama vieras

  Sama vieras Vieras

  Olen aidosti iloinen puolestasi ja vihreä kateudesta ;). T. Edellinen vieras, jolle orgasmi MILLÄÄN keinoin ei ole itsestäänselvyys
   
  #11
 11. vieras

  vieras Vieras

  Aina toitotetaan kuinka esileikki on tärkeää. Meikä taas saa orkun yhdynnässä parhaiten mahdollisimman lyhyen esileikin jälkeen kun antaa vaan mennä. Jopa minuutissa. Muussa tapauksessa paikat puutuu ja menee jyystämiseksi. Kannattaa kokeilla siis ehkä ilman sitä oppikirjamaista esileikkisessiota alussa. Outoa, mutta toimii...
   
  #12
 12. NalleKarhuÄiti

  NalleKarhuÄiti Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  10.04.2006
  Viestejä:
  2 282
  Saadut tykkäykset:
  0
  täytyy sanoa, että ne harvat kerrat jolloin olen saanut orgasmin itse yhdynnästä vaativat tosi tosi tosi tosi pitkän esileikin ja oikean tunnetilan ja rentoutumisasteen+
  tietysti pitkän yhdynnän ja ratsastus asennon. (ja lantionpohjalihasten jumppaamisen yhdynnän aikana...)
  Onnistuu, mutta harvoin sitä jaksaa värkätä tuntitolkulla. :|
  Minä olen aina tykännyt enemmän rakastelun läheisyydestä ja yhteenkuuluvuuden tunteesta jonka se tuo, että itse O on mulle yleensä se sivuseikka joka tulee jos on tullakseen.
   
  #13
 13. vieras

  vieras Vieras

  Mä olen aina nauttinut seksistä saanut orgasmeja käsin ja suulla mutta en koskaan ollut saanut yhdynnässä kunnes löytyi mies jonka kanssa tulee ja aina. Olin siis 32v kun sain ensimmäisen orgasmin yhdynnässä, hieman tarvii toki itseltä lihastyöskentelyä mutta toinen tuleekin sitten todella helposti, ja kolmas ja neljäs ;) Toivottavasti antaa toivoa, mä olin jo luopunut ajatuksesta että koskaan yhdyntäorgasmia saisin, toisin kävi :)
   
  #14
 14. Hyvin pyyhkii

  Hyvin pyyhkii Vieras

  Juurihan jossain (britti?)tutkimuksessa todistettiin, että naisen g-piste on myytti. Tähän luotettavaan tutkimukseen tukeutuen voi väittää, että nainen saa orgasmin vain klitorista ärsyttämällä, mikä toki on mahdollista yhdynnässäkin. Onko se mahdollista sisältäpäin, sitä en tiedä.
   
  #15
 15. Tukka Tötteröllä

  Tukka Tötteröllä Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  05.10.2009
  Viestejä:
  6 335
  Saadut tykkäykset:
  2
  Orgasmi yhdynnän aikana ei ole kovin suuri juttu, vaikka se kovin aina pinnalle nostetaankin. Tutkimusten mukaan, suuri osa naisista ei ole koskaan kokenut emätinorgasmia. Moni luuleekin olevansa kovinkin erilainen tästä syystä.

  Mulla synnytys toi tämän "taidon".
   
  #16
 16. vieras

  vieras Vieras

  Taas väärin, ainakin tämän mukaan: http://www.iltalehti.fi/seksuaalisuusjasuhteet/2010072012067815_se.shtml

  Että paras vaan stimuloida aivoja, niin jo lähtee iso o tulemaan, hiplasi sitten kuka ja mistä tahansa samaan aikaan...
   
  #17
 17. ...

  ... Vieras

  En saa minäkään. Mies osaa hommansa, mutta jotenkin "tylsistyn" kun en saa orgasmia yhdynnässä. Teeskentelen sitten orgasmin, kun miehen itsetunto on kovilla jos en saa :( Suuseksi ei tunnu oikein missään ja ainoastaan itse käsin saan orgasmin. Ikää on minullakin kolmisenkymmentä ja todella rasittaa tämä saamattomuus. Haluja seksiin on ja kaikki muuten hyvin, mutta en pysty.. tunnen olevani vähemmän nainen kun en onnistu tässä.
   
  #18
 18. Ap

  Ap Vieras

  No en nyt miestä lähtisi tuon vuoksi vaihtamaan, ei se niin tärkeää ole :D. Sitä paitsi mies on muuten kyllä oikein hyvä ja jaksaa tuottaa mulle orgasmeja muilla keinoin. Olen ihan hyvässä kunnossa ja lihakset on treenatut. Ja yhdynnät on kyllä pitkäkestoisia, nykyään vähän liiankin, joten välillä tuntuu, että menee siihen jyystön puolelle ja toivon jo että koko homma olisi ohi.

  Hyvä kuulla, että emätinorgasmi ei ole muillekaan itsestäänselvyys. Vaihtelemme asentoja ja mielestäni seksimme ei ole tylsää, mutta periaatteessa olisi mukava kokea myös emätinorgasmi. Olen jopa miettinyt dildoa, olisiko siitä jotain apua?
   
  #19
 19. Hyvin pyyhkii

  Hyvin pyyhkii Vieras

  Perkele. Eihän tässä tieteen seuraamisessa pysy mitenkään kärryillä.

   
  #20
 20. ...

  ... Vieras

  Te jotka ette saa kovin helposti orgasmia.. onko teillä helpommin lopahtanut kiinnostus koko touhuun? Musta tuntuu, etten halua kohta edes yrittää miehen vuoksi kun aina joudun teeskentelemään orgasmin.. :/ Paneita kerääntyy aina niillä harvoilla kerroilla kun meillä jotain tapahtuu.
   
  #21
 21. ...

  ... Vieras

  - jännitä lantionpohjan lihakset
  - jännitä vatsalihakset kokonaan
  - jännitä reisilihakset ja jalat
  - kokeile perinteistä lähetyssaarnaaja-asentoa, nosta jalat ilman ja jännitä niitä
  - jännitä koko keho ihan "jouseksi", nosta päätä, työnnä käsillä kehoa sängystä ylös (samalla mies painaa alas) niin että koko keho on jännittynyt ja erityisesti vatsalihakset ja jalat
  - hengitä nopeasti ja pienin vedoin
  - ajattele jotain kiihottavaa seksifantasiaa
  - älä välitä siitä miltä naamasi näyttää, irvistä tai jähmety, mikä vaan auttaa. itselläni pitää kieli olla kitalakea vasten :D
  - miehen pitää työnnellä tasaiseen tahtiin, eikä "jännittymistäsi" saa häiritä asennon vaihdoilla, puhumisella tms

  Näin minä saan muutamassa minuutissa. Joka kerta. Kyllä sen oppii. Olen saanut sen myös ilman yhdyntää, ihan vaan jännittämällä lihakset, mutta vaatii kyllä enemmän aikaa tai voimakkaan kiihotustilan. Joskus tylsillä bussimatkoilla teen tuota, tulee nopeasti kun pitää varoa, ettei kukaan huomaa ja hengittää varovasti..
   
  #22
 22. Miten se mies oppii koskaan koskettelemaan oikein naistaan jos nainen alentuu teeskentelemään?
  Ei se mies ole ajatustenlukija.Jos nainen sanoo että joo sain,mies on tyytyväinen ja ihmettelee miksi se on taas naama norsulla vaikka juuri sai.
   
  #23
 23. vieras

  vieras Vieras

  Minäkään en ole koskaan ymmärtänyt tota teeskentelyä. Jos teeskentelee, niin on turha toivoa parannusta asiaan. Mistä ihmeestä mies tietää antaa enemmän aikaa naiselle, jos nainen "tuli" jo ja oli "ihanaa". Ketä se teeskentely auttaa? Ei ainakaan naista. Onko se taas naisen tehtävä tuottaa miehelle feikki-iloa mukamas tyydytetyksi tulolla ja jäädä miettimään tilannetta yksin omassa päässä. Voisiko aikuiset ihmiset kohdella toisiaan ja itseään aikuismaisesti ja rehellisesti! Jos ei saa munalla, mutta käsillä/suulla onnistuu, niin eikö sekin olisi parempi vaihtoehto kuin teeskennellä ja olla sitten tyytymätön takana päin. Kyllä se heijastuu varmasti jossain määrin arkielämässäkin, jos ei koskaan saa millään konstilla. Nalkutuskynnys ainakin alenee, koska on ärsyyntynyt olo vaikkei itse osaisikaan yhdistää sitä seksiin. Ja sillä tavalla taas saa kovasti kireän ilmapiirin aikaiseksi, ainakin joskus.
   
  #24
 24. rivo-riitta

  rivo-riitta Vieras

  Mä saan valitettavasti emätinorgasmin vain yhdessä asennossa - lähetyssaarnaajassa. Näin meillä.
   
  #25
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti