Miksi kiinalaiset ohittavat meidät

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja vierailija, 17.08.2019.

 1. vierailija

  vierailija Vieras

  Keksin tässä juuri että miksi kiinalaiset ohittavat meidät.
  Eli menevät edelle kaikessa ja lopussa ostavat omaisuutemme pilkkahintaan.

  Koska täälä sääntösuomessa on kaikki kielletty. Joukon tyhmimmistä ei pääse luontaisesti eroo "natural-selectionilla" niinkuin ennenvanhaan.
  Vaikka olisit kuinka idiootti, niin et löydä ympäristöstä mitään vaarallista laitetta tai keinoa jolla voisit vahingossa päättää elämäsi. Muovipussitkin on rei'itetty ettei niihinkään voi tukehtua.

  mutta toisin on kiinassa. populaa kuolee jatkuvalla syötöllä koska typeriä sääntöjä ei ole. Luonnollinen valinta tapahtuu ja tyhmimmät eivät pääse lisääntymään. Äly-eliitti keskenään kehittyy lisää kun idiootteja ei ole joukossa riippakivenä.

  Ja täälä suomessa vielä, me muut joudumme elättämään näitä idiootteja (osa toki kassalla tai kelassa töissä) sekä muita loisijoita joten tämä hidastaa kehitystämme n. 40 %
  Itse asiassa kun eduskuntaan katsoo mitä idiootteja sielä on, niin älykkyyden taso on jo hypännyt taaksepäin muinaisen keskiafrikan tasolle.

  Montas lasta sulla on ja mikä on äö:si ?
   
  #1
 2. vierailija

  vierailija Vieras

  Ei minun muovipusseissa ole ylimääräisiä reikiä
   
  #2
 3. vierailija

  vierailija Vieras

  Asiaa!
   
  #3
 4. r0s

  r0s Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  05.08.2018
  Viestejä:
  8 920
  Saadut tykkäykset:
  4 646
  Äö?

  o_O
   
  #4
 5. vierailija

  vierailija Vieras

  Sieltä passaa ponnistaa, mutta kun ne ovat saaneet oppinsa lähetystyöntekijöiltä, mitäs sitten? Oletko katsonut Maggddalenasistterisin?
   
  #5
 6. vierailija

  vierailija Vieras

  #6
 7. vierailija

  vierailija Vieras

  Siinä sitä on sulla miettimistä.

  :rolleyes:
   
  #7
 8. vierailija

  vierailija Vieras

 9. vierailija

  vierailija Vieras

 10. vierailija

  vierailija Vieras

  Kiinalaisilla on aikaisemmin valoisaa, kuin meillä:geek:
   
  #10
 11. vierailija

  vierailija Vieras

  "Opetushallituksessa toimiva Education Finland on arvioinut, että Suomen koulutusvienti oli vuona 2017 noin 300 miljoonaa euroa. Vuonna 2018 sen arvioidaan ylittävän 350 miljoonaan euroa. Arviot perustuvat Education Finland -kasvuohjelmassa mukana olevasta 100 suomalaisesta koulutusvientiyrityksestä kerättyihin tietoihin. Niiden vuotuinen liikevaihdon kasvu on ollut noin 20%. Hallitus asetti alkuhallituskaudesta tavoitteeksi, että koulutusviennin volyymi nousee vuoteen 2018 mennessä 350 miljoonaan euroon.

  - Suomalainen laadukas koulutusjärjestelmä on vahvin maabrändimme. Hallitus on purkanut koulutusviennin lainsäädännöllisiä esteitä ja avannut mahdollisuuksia viedä suomalaista osaamista maailmalle. Kasvuhakuiset koulutusvientitoimijat ovat hyödyntäneet uusia mahdollisuuksia siinä tahdissa, että asiantuntija-arvioiden mukaan hallituksen asettama koulutusvientitavoite on täyttymässä, opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen sanoo.

  Koulutusviennin esteitä on tällä hallituskaudella purettu kaikilla koulutusasteilla. Lukukausimaksujen periminen EU- ja ETA-maiden ulkopuolisilta korkeakouluopiskelijoilta ja korkeakoulujen tilauskoulutus tehtiin mahdolliseksi 1.1.2016 alkaen. Lukiokoulutuksen kansainvälisen IB-koulutuksen myynti mahdollistettiin keväällä 2017. Myös mahdollisuus suorittaa ylioppilastutkinto suomen ja ruotsin lisäksi englannin kielellä etenee."
   
  #11
 12. vierailija

  vierailija Vieras

  "Koulutusviennin esteitä on tällä hallituskaudella purettu kaikilla koulutusasteilla."
   
  #12
 13. vierailija

  vierailija Vieras

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti