Milloin teillä noin 3-4 -vuotiaat menevät nukkumaan?

  • Viestiketjun aloittaja zzzzzzzzzzzzzz
  • Ensimmäinen viesti
äet
Kaikki lapset (5, 3 ja 2) sängyssä 20.30 noin. Jäävät lukemaan. Nuorin sammuu ekana, vanhin saattaa lukea jopa 21.30. Aamulla heräävät 7.30-8.00. Nuorin nukkuu silloin tällöin päikkärit.
 
Meillä tyttö 3v2kk ja sänkyyn menee 20 ja nukahtaa heti-15min. Aamu herääminen on noin 7-8 yleensä. Ei nuku päikkäreitä ja kotihoidossa on.
 
vara
menee nukkumaan klo 20-20:30 ja herää klo 5:50 tai 7:00 riippuen työvuoroista. nukkuu päikkärit tai ainakin huilaa päivähoidossa. viikonloppuisin nukkumaan viim. klo 21 ja ei aina nuku päikkäreitä viikonloppuisin.
 
meillä
Alkuperäinen kirjoittaja zzzzzzzzzzzzzz:
Meillä poika 3,5 vuotta, menee yöunille (ja sammuu samantien) 20-20.30 ja nukkuu yöunia noin 12 tuntia ja ei nuku päikkäreitä.
Peesi :) yks vuotiaasta nukkunu yöt noin ja 2,5 vuotiaana jätti päiväunet pois.
 
vinci
5v ja 2.5vee menevät nukkumaan molemmat samaan aikaan...yleensä klo 20 mutta jonain päivinä saattaa ola vasta klo 21. joskus nukahtaa heti ja joskus alkaa juoksumaratoni joka kestää parhaillaan yli kymmeneen illalla. herätään yleensä puoli kasilta. jonain aamuina jos unta riittää nukutaan jopa yhdeksään jos lapset ei herää ennen.
nuorimmainen nukkuu satunaisesti päiväunet joita annan nukkua max tunnin koska muuten ei nuku ennen kahtatoista illalla...paitsi jos nukahtaa pukkukakkosen aikaan niin saa nukkua ehkä vartin jonka jälkeen alan herättään(vaikeasti heräävää) mut sit saan nukkuun normiaaikaan nätisti...
 

Yhteistyössä